Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım saçların iyi durumda..sarı olan kısımlar yıpranmış durumdaysa sinameki toparlayacaktır merak etme..belinede gelir 2.turuna başladığında..hadi kolay gelsin hepimize..

aynen canım sadece sarı olan kısımlar yıpranmış durumda normalde de kırıgım vardı zaten o yuzden kahkullerim dısında saçıma düzleştirici vurmama kararı aldm :) sinameki bu zaman kadar hiç denemedim ama ona da başlayabilirim.

bence başla canım benimde bi dönem uçlar sarı olduğundan biliyorum dahada fena sarı kısımlar ama sinamekide farketmiyo saç rengi filan sana iyi geleceğine eminim saçlarında uzar bu arada uğraşamam dersen evigenle bepanten kat şampuanına..bioblas sarmaşık özlüyüde tavsiye edrim herkeste aynı etki olmuyo ama iyi geldi bana gürleşti saçlarım ve uzadı..

resmen uzman olduk ya tariflerimiz tavsiyelerimiz bitmiyo gördüğün gibi arkadaşım inş birinden biri işine yarar..

benim sampuanımda evigen bepanthen var zaten canım ama bu şampuan bittikten sonra glissin siyah serisine başlicam. ben şahsen bioblasın şampuanını begenmedim

benim sampuanımda evigen bepanthen var zaten canım ama bu şampuan bittikten sonra glissin siyah serisine başlicam. ben şahsen bioblasın şampuanını begenmedim

evet o da bana iyiymiş gibi göründü kullanmadım daha ama :26: inş yarar işine ama sinameki kürünü yap kesinlikle tavsiye ediyorum canım..

evet o da bana iyiymiş gibi göründü kullanmadım daha ama :26: inş yarar işine ama sinameki kürünü yap kesinlikle tavsiye ediyorum canım..

ben kullandım daha sonra değiştirdim wella pro serisini denemek için ama en iyisi oydu tekrar ona dönücem o yuzden :)

Cok useniyorum ya yapmaya evde degldim yapamdim simdide cok üseniyorum biri beni dürtsün

konu almış başını gitmiş uzun süredir giremiyorum sitye girsemde okuyup cvp yazıcak zamanımm hiç olmuyodu. ben boyadım saçları çok kötü oldu açıldı tekrar bıktım artık bi anlık sinirle gittim kestirdim ensemde çok kötü tabi açamıyorum bile saçları topluyorum hep ama bndan sonra boya fln yok.o ensemdeki saçlarda uzasın bidaha kestiricem bi sene çeksemde sonunda kendi saçıma kavuşucam en iyisi dogal saçlarımız kıymetini bilelim ya.

Ben bugün ilk sinamekili karışımımı uyguladım saçıma. Yarın fotoğraf çekebilirsem ve mesaj sayımı da doldurabilirsem fotoğrafımı ekleyeceğim..

konuya cevap ver kısmında , yazı yazılan yerin yukarısında bir panel var orda gülen suratın yanında ki yere tıkla ekle diye cıakr canım:)

resim eklentilerden ekleniyordu diye biliyorum orda eklenti ekleye tikla sonrada acilan pencerede dosya ekle var ordan resmi seciyorsun ve oluyor

resim eklentilerden ekleniyordu diye biliyorum orda eklenti ekleye tikla sonrada acilan pencerede dosya ekle var ordan resmi seciyorsun ve oluyor

onu denedim canım ama daha önce eklediğim bi resim vardı sadece zaten o da link gibi bişiydi..neyse bulup eklerim artık bi ara

sinamekıyı tavsıye ederım canım ilk turda gercekten gözle görülür bı fark yapıyo en ortalama bı 5 cm uzuyo 2 ayda daha fazla olmuyo ama bu bıle cok ıyı bence...

Cok useniyorum ya yapmaya evde degldim yapamdim simdide cok üseniyorum biri beni dürtsün

konu sahibemiz olarak lütfen üşengeclik yapma sucb sen bızı buraya topladın galeyana getırdın en programlı olan sen olmalısın çünkü bnde bugun pek moralsızım....senı dürtüyorum bi ara foto da ekle olar mı?

ya kızlar foto nasıl ekleniyo bu sayfaya..

konuya cvp ver yanı normal msj yazdıgın yer tıkla
aşagıda eklentı ekle var oraya tıkla
sag üstte dosya ekle var onu tıkla
dosya seç de
upload fıles
sag altta içerıge ekle var tılıyosun tamam oluyo baska yolu varsa ben bılmıyorum burdan yapıyorum hep.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…