canım saçların iyi durumda..sarı olan kısımlar yıpranmış durumdaysa sinameki toparlayacaktır merak etme..belinede gelir 2.turuna başladığında..hadi kolay gelsin hepimize..
aynen canım sadece sarı olan kısımlar yıpranmış durumda normalde de kırıgım vardı zaten o yuzden kahkullerim dısında saçıma düzleştirici vurmama kararı aldm :) sinameki bu zaman kadar hiç denemedim ama ona da başlayabilirim.
bence başla canım benimde bi dönem uçlar sarı olduğundan biliyorum dahada fena sarı kısımlarama sinamekide farketmiyo saç rengi filan sana iyi geleceğine eminim saçlarında uzar bu arada uğraşamam dersen evigenle bepanten kat şampuanına..bioblas sarmaşık özlüyüde tavsiye edrim herkeste aynı etki olmuyo ama iyi geldi bana gürleşti saçlarım ve uzadı..
resmen uzman olduk ya tariflerimiz tavsiyelerimiz bitmiyo gördüğün gibi arkadaşıminş birinden biri işine yarar..
benim sampuanımda evigen bepanthen var zaten canım ama bu şampuan bittikten sonra glissin siyah serisine başlicam. ben şahsen bioblasın şampuanını begenmedim
evet o da bana iyiymiş gibi göründü kullanmadım daha ama :26: inş yarar işine ama sinameki kürünü yap kesinlikle tavsiye ediyorum canım..
Ben bugün ilk sinamekili karışımımı uyguladım saçıma. Yarın fotoğraf çekebilirsem ve mesaj sayımı da doldurabilirsemfotoğrafımı ekleyeceğim..
konuya cevap ver kısmında , yazı yazılan yerin yukarısında bir panel var orda gülen suratın yanında ki yere tıkla ekle diye cıakr canım:)
yahu burda hiç bana gülen surat yok
resim eklentilerden ekleniyordu diye biliyorum orda eklenti ekleye tikla sonrada acilan pencerede dosya ekle var ordan resmi seciyorsun ve oluyor
aynen canım sadece sarı olan kısımlar yıpranmış durumda normalde de kırıgım vardı zaten o yuzden kahkullerim dısında saçıma düzleştirici vurmama kararı aldm :) sinameki bu zaman kadar hiç denemedim ama ona da başlayabilirim.
Cok useniyorum ya yapmaya evde degldim yapamdim simdide cok üseniyorumbiri beni dürtsün
ya kızlar foto nasıl ekleniyo bu sayfaya..
Tam emin değilim ama sanırım mesaj sayısının 25 olması gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?