Bende bioblasla onun arasında kaldım yasitede bişede bulamadım kullanan oldu mu acaba
2 3hafta olmuştur sanırım bıraktım canım uzuuun bi araya geçtim şu sıralar yoğunum hem yaz hiç yapasım yoktu valla ama eylül gibi filan başlayabilirim epey yoruldumxAyx sinamekiye devam ediyor musun
Canım saçlar uzadı mı ? Bende yapıyordum bir ara biliyorsun ama ilk kür bitince bi değişiklik göremediğimden bırakmıştım(
mesajımı doldurmaya calısıyorum
Canım saçlar uzadı mı ? Bende yapıyordum bir ara biliyorsun ama ilk kür bitince bi değişiklik göremediğimden bırakmıştım(
2 3hafta olmuştur sanırım bıraktım canım uzuuun bi araya geçtim şu sıralar yoğunum hem yaz hiç yapasım yoktu valla ama eylül gibi filan başlayabilirim epey yoruldum
canım epey uzadı..sinamekiyi yaptığım her dönem bu sonucu elde ediyorum kesin çözüm benim için..ama saçlarım röfleli ve anası ağladığı için epey bi kesmiştim sonra yine devam ettim ama çok yoruldum bi süre bırakıyorum..saçlarımı epey toparlayabildim aslında amacım buydu bu sefer uzatmaktan ziyade çok dökülüyordu mesela ve incecik kalmıştı röfleden dolayı..neyseki sağlığına kavuşturdum ama artık pes ettimbence arada dene yine biliyosun beybim istikrar çok önemli bu işlerde
Olmaz mı canım tabi ki..bir aydır sinemaki yapmıyorum 2 cm ancak uzamıştır kendi kendine..tekrar başlıcam 15-20 gün sonra..aynada baktığımda katlarımın birbirine yaklaştığını görüyorum..eskiden bana uzun gelen saçlara aslında uzun değilmiş diyorum..
Ayy ne güzel ya çok sevindim adınıza..Belki yine başlarım bakalım Bu arada bir şey sorucam, saçlarımın sadece uç kızımlarında oriel kaldı, üst yerlerde boya var oralar sağlıklı ama uçlar çalı gibi oldu yaa (( kestirmek istemiyorummmmm uzatıcam diye deliriyorum zaten.. Bi kuaföre keratin yüklettim hiç bi değişiklik olmadı.. hangi ürünü kullandı bilmiyorum ama para boşa gitti gerçi ucuz yapmıştı 75 tl falandı.. acaba başka bi kuaföre yine yaptırsam faydası olur mu? ya da bu saçın düzelmesi için bi fikrinizz var mı :/
Diğer topiclere de alakasız şeyler yazmış,özel mesaj atacaktı sanırsam az kalmışmış
Ayy ne güzel ya çok sevindim adınıza..Belki yine başlarım bakalım Bu arada bir şey sorucam, saçlarımın sadece uç kızımlarında oriel kaldı, üst yerlerde boya var oralar sağlıklı ama uçlar çalı gibi oldu yaa (( kestirmek istemiyorummmmm uzatıcam diye deliriyorum zaten.. Bi kuaföre keratin yüklettim hiç bi değişiklik olmadı.. hangi ürünü kullandı bilmiyorum ama para boşa gitti gerçi ucuz yapmıştı 75 tl falandı.. acaba başka bi kuaföre yine yaptırsam faydası olur mu? ya da bu saçın düzelmesi için bi fikrinizz var mı :/
Canımcım saçında nem veya protein eksikliği var demek ki..ikisi de olabilir..mesela ıslakken saçının o kuru kısımlarından bir kaç tel çek sünüyor mu bak..eğer sünüyorsa protein eksikliği demek..mesela bizim bu kullandığımız yağlar filan genellikle nem sağlar..ama protein eksikliği varsa nem maskeleriyle onu düzeltemezsin uçlarından dökülmeye devam eder..
keratin yüklemesi buna yardımcı olur ama kalıcı değil zamanla eski haline döner..tavisyem canım,follik asit ve b12 vitamini barındıran besinler tüketmeye çalış..bir de protein,keratin maskeleri yap,nem için de yağları,saç kremlerini kullanabilirsin canım..saç uçlarından da çok az kestirmeni tavsiye ederim canım hava alsın biraz..kestirmek istemiyorsan da bişey olmaz yine de düzelir ve uzar...
en azından dürüst davrandı frezyam neyse Allah kurtarsın
bence şuanda hiç elleme canım sinamekiye başla içinde bademyağı olduğu için biraz düzeltiyor saçı ama kesin çözüm olarak şunu söyleyim ki saç uçların düzelmese de uzayacak o zaman 1 2parmak aldırırsın bi müddet sonra rahatlar saçların..şimdilik takviye bişiler kullanmanı öneririm yağlardan yada maskelerden filan
Evet canım ıslakken çektiğim zaman sünüyor(( protein keratin maskeleri nedir mesela canım ona göre uygulayım teşekkür ettim
Sanırım öyle yapıcam kuzum uçlarından aldırayım biraz daha sonra dediklerinizi uygulayım sağlıklı olsunda uzar artık napiyim
Selective Professional-Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi var canım en iyilerinden biri..sonra içinde yumurta veya maya olan maskeler..
b12 vitamini yumurta,süt, peynir ve balık..gibi besinlerde
folikasit bulunan besinler: portakal,ıspanak,mercimek,fasülye, mandalina, greyfurt gibi narenciye, kavun, karpuz,, brokoli ve gibi yeşil sebzeler, fındık ...
Nemsizlik içinse uçlara hindistancevizi yağı,ayrıca hindistan cevizi yağında bol miktarda protein de var,dökülmeyi azaltır..diğer bakım yağları filan nasıl istersen kullanabilirsin canım..
Ayy çok teşekkürler canım benim, çok güzel bilgiler bunlar benim için.. en kısa zamanda uygulamaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?