1 hafta sonra havuca başlıycaaam :)
saçında boya var mı canım? ben boyam yokken 2 kere yapmıştım 1-2 cm uzatmıştı ama şimdi boyattığım için yapmaya korkuyorum kızıllık verir diye :18:
ben elimi eteğimi çektim valla saçımı öyle bi bıraktım ki ne zamandır aldı başını gitti ama gene bana yetmiyor gözükürse de gözüksün çıtçıt alacam
Bu arada restorex sarmaşık özlü aldım kankalarBiçok çeşidi vardı kepeğe karşı, normal saçlar, yağlı saçlar için falan ben kuru saçlar için olanını aldım uçları iyice kurutmasın diye, inşallah işe yarar. Pahalıda değil 700 ml 8 tl
saçlarının son halinin foto.sunu ekler misin balım, son röflenden beri görmedim hiç ne durumda
anacım helal sana nasıl da buldun aldın hemencecikben daha pazar araştırması yapamadım kocaman bi şampuanım var o bitsin de bakarım belki..hadi güzel sonuçlar dileyeyim sana bitanem bize de haber et ama gelişmeleri
beybim röfle hala duruyo bide çok kestim ya şimdi uzunluğu iyi ama siz görürseniz beğenmeyebilirsiniz cins bir vaziyetteama ekliim 1 2 güne
Boya aktı 7-8 aydır boyamıyorum zaten canım sadece uçlarda biraz kızıllık var uzasında ağustosta boyycam zaten
Eki Görüntüle 750080 Eki Görüntüle 750081 Eki Görüntüle 750082 Eki Görüntüle 750083 şu tonlarda koyu ama kızılımsı bişiler istiyorum beni gören arklar yardımcı olabilir mi sizce bu renk gider mi bana kızlar..frezyam birisi senin önerindi ve beğenmiştim diğerleri nasıl sence
Acık tenliysen yakışır balım 3. foto.daki gibiydi saçım bi ara, istersen foto.mu eklerim fikir olur
iştiyomm hadi hadi ekle
Buda benim kesilmiş olmasına rağmen altı düzleşiyo diye mutlu olduğum saçlarım
bence de mutlu ol bitanem çok hoş olmuş saçların iyi uzamış ve mis gibi de gürleşmiş valla..bikaç aya belindedir söliim
Ben varım arkads saclarım berbat keseyım bıraz uzatalım bırlıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?