Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçında boya var mı canım? ben boyam yokken 2 kere yapmıştım 1-2 cm uzatmıştı ama şimdi boyattığım için yapmaya korkuyorum kızıllık verir diye :18:

Boya aktı 7-8 aydır boyamıyorum zaten canım sadece uçlarda biraz kızıllık var uzasında ağustosta boyycam zaten

ben elimi eteğimi çektim valla saçımı öyle bi bıraktım ki ne zamandır aldı başını gitti ama gene bana yetmiyor gözükürse de gözüksün çıtçıt alacam

Bu arada restorex sarmaşık özlü aldım kankalar Biçok çeşidi vardı kepeğe karşı, normal saçlar, yağlı saçlar için falan ben kuru saçlar için olanını aldım uçları iyice kurutmasın diye, inşallah işe yarar. Pahalıda değil 700 ml 8 tl

ben elimi eteğimi çektim valla saçımı öyle bi bıraktım ki ne zamandır aldı başını gitti ama gene bana yetmiyor gözükürse de gözüksün çıtçıt alacam

saçlarının son halinin foto.sunu ekler misin balım, son röflenden beri görmedim hiç ne durumda

anacım helal sana nasıl da buldun aldın hemencecik ben daha pazar araştırması yapamadım kocaman bi şampuanım var o bitsin de bakarım belki..hadi güzel sonuçlar dileyeyim sana bitanem bize de haber et ama gelişmeleri

saçlarının son halinin foto.sunu ekler misin balım, son röflenden beri görmedim hiç ne durumda

beybim röfle hala duruyo bide çok kestim ya şimdi uzunluğu iyi ama siz görürseniz beğenmeyebilirsiniz cins bir vaziyette ama ekliim 1 2 güne

Gratiste falan bitmiş hep Carrefour'da buldum canım, içine bi bepanthen bi evigen bide bemiks kırdım uzatma özelliği olsada şampuana illa bişeler katmak alışkanlık oldu sonuçları yazarım balım 1-2 hafta falan geçsinde :O

beybim röfle hala duruyo bide çok kestim ya şimdi uzunluğu iyi ama siz görürseniz beğenmeyebilirsiniz cins bir vaziyette ama ekliim 1 2 güne

Aynen balım sen yinede ekle bakalım bi, haftasonu bende foto. eklerim havuca baslamadan

Boya aktı 7-8 aydır boyamıyorum zaten canım sadece uçlarda biraz kızıllık var uzasında ağustosta boyycam zaten

Anladım canım bende boyatmama yakın 1 kere yapıyım havuç kürünü çünkü bana sadece o yaradı hem de kısa sürede Kesinlikle öneriyorum havuç kürünü inşallah seninde saçlarını kısa sürede uzatır

canlar albüm yaptım saçlarımın şuanki rezil haline ordan ulaşabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 750081 şu tonlarda koyu ama kızılımsı bişiler istiyorum beni gören arklar yardımcı olabilir mi sizce bu renk gider mi bana kızlar..frezyam birisi senin önerindi ve beğenmiştim diğerleri nasıl sence

Buda benim kesilmiş olmasına rağmen altı düzleşiyo diye mutlu olduğum saçlarım

Eklentiler

• $Fotoðraf0786.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
bence de mutlu ol bitanem çok hoş olmuş saçların iyi uzamış ve mis gibi de gürleşmiş valla..bikaç aya belindedir söliim

Bu 3-4 parmak kesilmiş hali canım ama gürleşmesini ben ve annemde dahil olmak üzere biçok kişi fark etti eskidende gürdü ama düzleştirdiğimde pek belli olmazdı şimdi maşallahı var :) Uçlardaki kuruluktanda kurtuldum geriye bi tek uzaması kaldı bikaç güne havuca başlıyım bakalım hayırlısı :) Bu arada şampuanda paraben yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…