Bu 3-4 parmak kesilmiş hali canım ama gürleşmesini ben ve annemde dahil olmak üzere biçok kişi fark etti eskidende gürdü ama düzleştirdiğimde pek belli olmazdı şimdi maşallahı var :) Uçlardaki kuruluktanda kurtuldum geriye bi tek uzaması kaldı bikaç güne havuca başlıyım bakalım hayırlısı :) Bu arada şampuanda paraben yokmuş
bak bu güzel haber işte :) çok sevindim canım saçların istediğin gibi ve sağlıklı olsun da zaten uzuyo bi şekilde hem biz işin uzmanı olduk artıkbu arada şampuanı iyce merak ettim elimdeki bitsin de bi arayışa geçicem
Geç balım güzel bişeye benziyo sarmaşık özlüsünün bile 5-6 tane çeşidi var içine 1er tane vitamin kattım hapta atsam mı çok kararsızım
çok karıştırma kız dur bu şişeyi ampullerle bitir diğerine eklersin haptan..canımcım ben kaçıyom kafam iyi oldu uykusuzluktanhadi iyi geceler
iki ayda bir resim atıyordum bugün zamanı geldi diye düşünüyorum geçen attığım 2 resimle saçımın yeni resmini koydum yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 750365 09.03.2013
Eki Görüntüle 750366 26.05.2013
Eki Görüntüle 750367 ve son olarak bugunün ki 07.07.2013
canlar albüm yaptım saçlarımın şuanki rezil haline ordan ulaşabilirsinizyorumlarınızı bekliyorum
iki ayda bir resim atıyordum bugün zamanı geldi diye düşünüyorum geçen attığım 2 resimle saçımın yeni resmini koydum yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederimm
Aslında saçımın dibine hiçbir kür uygulamıyorum, uçlarına arada biğr otacının argan yağını sürüyorum onun dışında her banyodan sonra elidorun onarıcı kremini sürüyorum, ve her akşam örüp yatıyorum en çokta o uzattı saçımı, küçükken annem sürekli örerdide saçım hızla uzardı artık aynı yöntemi tekrar kullanıyorum
canım maşallah diyorum muhteşem gözüküyor saçların çok da güzel gürleşmişiki ayda bir resim atıyordum bugün zamanı geldi diye düşünüyorum geçen attığım 2 resimle saçımın yeni resmini koydum yorumlarınızı bekliyorum
aycım fotoları kaldırdın mı göremedim ben :26:
Genelde herkes bir kür yapıyor çok şaşırdım hahahahahahaha ama ne güzel kürsüz uzuyor saçların bu çok iyi bence maşallah diyelimOnarıcı kremi hangisi tam bilmiyorum turuncu renkli olan mı canım? Ve bilgiler için teşekkürleer
canım maşallah diyorum muhteşem gözüküyor saçların çok da güzel gürleşmiş
kaldırdım canımcım dur ekleyim bidaha
Uzamış canım maşallah..rengi de değişmiş güzel olmuş
çok iyi o zaman canım inşallah hiç kaybetmezsin saçlarının bu güzelliğini.. bu arada küçükken sıfıra vurdururlar gür olsun diye bana yaptırmamışlar sanırım ben ondan böyle çekiyorumya saçım aslında hep gürdü ama eski telefonumun kalitesi düşüktü o yüzden pek belli etmiyordu rengide gürlüğüde, şimdi yenisiyle çektim olduğu gibi gösteriyor. Ama küçükken saçım hiç yokmuş 2-3 yaşımda annem zeytinyağı, yumurta sarısı ve zeytinyağını her banyodan önce sürüp bekletirmiş bunu düzenli bir şekilde yıl boyunca yapmış şimdi maşşallah bayağı gür saçlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?