Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak bu güzel haber işte :) çok sevindim canım saçların istediğin gibi ve sağlıklı olsun da zaten uzuyo bi şekilde hem biz işin uzmanı olduk artık bu arada şampuanı iyce merak ettim elimdeki bitsin de bi arayışa geçicem

Geç balım güzel bişeye benziyo sarmaşık özlüsünün bile 5-6 tane çeşidi var içine 1er tane vitamin kattım hapta atsam mı çok kararsızım

Geç balım güzel bişeye benziyo sarmaşık özlüsünün bile 5-6 tane çeşidi var içine 1er tane vitamin kattım hapta atsam mı çok kararsızım

çok karıştırma kız dur bu şişeyi ampullerle bitir diğerine eklersin haptan..canımcım ben kaçıyom kafam iyi oldu uykusuzluktan hadi iyi geceler

çok karıştırma kız dur bu şişeyi ampullerle bitir diğerine eklersin haptan..canımcım ben kaçıyom kafam iyi oldu uykusuzluktan hadi iyi geceler

Tamam bi şişede hapsız olsun bari iyi uykular canım benim :)

iki ayda bir resim atıyordum bugün zamanı geldi diye düşünüyorum geçen attığım 2 resimle saçımın yeni resmini koydum yorumlarınızı bekliyorum
09.03.2013
26.05.2013
ve son olarak bugunün ki 07.07.2013

Çok teşekkür ederimm
Aslında saçımın dibine hiçbir kür uygulamıyorum, uçlarına arada biğr otacının argan yağını sürüyorum onun dışında her banyodan sonra elidorun onarıcı kremini sürüyorum, ve her akşam örüp yatıyorum en çokta o uzattı saçımı, küçükken annem sürekli örerdide saçım hızla uzardı artık aynı yöntemi tekrar kullanıyorum

Genelde herkes bir kür yapıyor çok şaşırdım hahahahahahaha ama ne güzel kürsüz uzuyor saçların bu çok iyi bence maşallah diyelim Onarıcı kremi hangisi tam bilmiyorum turuncu renkli olan mı canım? Ve bilgiler için teşekkürleer

canım maşallah diyorum muhteşem gözüküyor saçların çok da güzel gürleşmiş
aycım fotoları kaldırdın mı göremedim ben :26:

kaldırdım canımcım dur ekleyim bidaha

fotoları ekledim.. saçımın açık olduğu bi fotoyu silmişim sanırım yanlışlıkla bulamadım..diğerlerini de gözlerinize fazla zarar vermeyim saçlarımın güzel halini de görün diye ekledim

evet turuncu olan canım, çok teşekkür ederim

canım maşallah diyorum muhteşem gözüküyor saçların çok da güzel gürleşmiş

kaldırdım canımcım dur ekleyim bidaha

ya saçım aslında hep gürdü ama eski telefonumun kalitesi düşüktü o yüzden pek belli etmiyordu rengide gürlüğüde, şimdi yenisiyle çektim olduğu gibi gösteriyor. Ama küçükken saçım hiç yokmuş 2-3 yaşımda annem zeytinyağı, yumurta sarısı ve zeytinyağını her banyodan önce sürüp bekletirmiş bunu düzenli bir şekilde yıl boyunca yapmış şimdi maşşallah bayağı gür saçlarım var

Kızlar öncelikle özür diliyorum konuyla alakasız gelebilir size ama argan yağının saçları uzattığını duydum. Bu iki ürünün fiyatı uygun geldi ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir? Milkshake ürünlerine bayılıyorum bu yüzden argan yağını denemek isterim aslında. Ama size sormak istedim sizce hangisi veya kullanan oldu mu bunlardan birini?

Eki Görüntüle 750765

Milkshake argan yağı:
-Tüm saç tiplerine uygun argan yağı bakım ürünü
-Argan yağının eşsiz özellikleri sayesinde saça bakım sağlar, besler.
-Saça uygulama yapılır yapılmaz sağlıklı bir görünüm ve yumuşak , hacimli ve inanılmaz parlak efekt kazandırır.

Eki Görüntüle 750766

Kitoko argan yağı:
- Yoğun birşekilde saçı besler, yumuşatır ve güç kazandırır.
- Parlaklığını ve nem dengesini geri kazandırır.
- Dalgalı ve zor taranan saçları yumuşatır.
- Yağ hissi bırakmaz saç tarafından kolaylıkla emilir.
- Omega yağları antioksidanlar, A ve E vitaminleriyle zenginleştirilmiştir.
- Doğal UV koruması ile kurutması süresini belirgin bir biçimde azaltır.

çok iyi o zaman canım inşallah hiç kaybetmezsin saçlarının bu güzelliğini.. bu arada küçükken sıfıra vurdururlar gür olsun diye bana yaptırmamışlar sanırım ben ondan böyle çekiyorum kardeşlerimin saçları çok gür ve güzel benimkiler ince neyse senin saçlar yaz sonuna beline tam olarak inecek gibime geliyor..küre devam ediyo musun arada mısın? nasıl gidiyo canımcım

Merhaba kızlar. Bugün yılan yağı sabunu aldım. Satın aldığım yerdeki kız hızlı uzamaya etkisi olduğunu ve dökülmeyi engellediğini söyledi. Denemekten zarar olmaz diye aldım bakalım 6 liraya. Umarım saçımı çok sertleştirmez de memnun kalırım Şampuanım bitince başlamayı düşünüyorum

Yarın da 3. sinameki günüüüüüüm :)

mrb kızlar yarın 2. tur 4. sinamekimi yapacam uzadı saçlarım yaklaşık 1 yıl olacak saçımda hint kınası sürdüm kendine gelsin die şimdi 5 ay sonra açacam ama nasılll yardım edinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…