Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
100 olması gerekıyo demişti bı arkadas............

hadi bismillah ekledim sanırsam sağol uqurbocuumm..bu saçlarımın son hali3sinameki kürü yaptım bilinçli olarak çekilmemiştim ondan bööle belirsiz ama artık 2 3kürde bir eklicem güzelce çekip kızlar..

tatlım sen neden sınamekı yapıyosun ben tam senınkı kadar olsun ıstıyorum saclarım canım bnce sen sadece saclarını gürlestırmek için kür uygula saclarının boyu çok guzel bu boya getıreyım bişi istemem ama az görünüyo tatlım...ama çok güzel:)

saçların çok güzel kıskandım Uzunluğu da güzel ama sen kalçana kadar uzatmak istiyorsun biliyorum :)) Resimde saçlarını arkaya toplamışsın sanırım ondan mı bilmiyorum ama senin saçların da benimki gibi az geldi bana.

arkadaslar mayalı süt içmeye basladım bugun inşallah 1 hazırana kadar devam edıcem sınamekım bıtsın tekrar baslamıycam ona arada yag sürerım baska da bi şi yapmam mayalı süt ugrastırıcı bişi degil nasıl olsa şimdilik 6 ay verıyorum kendıme normalde 6 cm uzaması gerek bnm sacım bu yanı.. bakalım bu 6 ayda ne olucak mutlaka buraya foto koyarım takıp etmek isteyen unutmasın:))))) özellıkle alexus sana dıyorm yarışalım DD

bende takipteyim faydası olursa bende başlarım içmeye he gün bir bardak süt içiyorum zaten, içine maya atıveririm ne olacak :))

senin saçların benimkinden uzun ama şimdi :44: sen kazanırsın yarışı ben de ağlarım ama ama ama

bende takipteyim faydası olursa bende başlarım içmeye he gün bir bardak süt içiyorum zaten, içine maya atıveririm ne olacak :))

canım öyle iğrenç bi şi ki anlatamam ben normalde mayanın kokusunu severım ama bu öyle yogun kötü bi koku ki içine ne katarsam katıyım gecmez öğğğhh öğğhh dıye dıye içtim hemen bi zeytın yedım mıdem çok bulandı ama alısırım sanırım mutlaka yapıcam yanı dısardan ugrastım bırazda içerden beslemeye calısalım bakalım nolcak cılde de ıyı gelıyo dıyolar iyi gelecegıne ınanıyorum dıyelım bakalım nolcak:)

yada ben şimdiden çıtçıtları yukarıdan takıp her hafta azar azar aşağı doğru indireyim, yaza ayak bileklerime gelsin ehueheue

ben hiç mayalı süt içmedim ama içine az bişi nesquick türü bir şey katarsan sanki maya tadını alır, daha rahat içebilirsin gibime geldi

arkaları ölçemiyorum canım, bi ölçüyorum 30 bi ölçüyorum 50 çıkıyor
ben en ön ortadan bir tutamı alnımdan itibaren ölçüyorum, 33cm olan önler yani.

oy kıyamam ben sana aglama çünkü bnm sacım senden uzun degıl sen dıyosun kı sacım 33 cm nasıl olçtün bunu mesela?

arkaları ölçemiyorum canım, bi ölçüyorum 30 bi ölçüyorum 50 çıkıyor
ben en ön ortadan bir tutamı alnımdan itibaren ölçüyorum, 33cm olan önler yani.

50 cm mı 50 cm sacım olsa daha ne yarım metre ooohoo ben şu an ölçtüm en alt katı yanı ensemdekı en uzun yerı 27 28 cm cik yazık bana....

acındırma politikası haaaaa yemezleeeer
nerde bende 50cm saç be canım, lafın gelişiydi o, dur merak ettim alttan bi ölçüp bakayım

50 cm mı 50 cm sacım olsa daha ne yarım metre ooohoo ben şu an ölçtüm en alt katı yanı ensemdekı en uzun yerı 27 28 cm cik yazık bana....

ben hiç mayalı süt içmedim ama içine az bişi nesquick türü bir şey katarsan sanki maya tadını alır, daha rahat içebilirsin gibime geldi

yok cnm bnm biliyorum ya içinde maya var o bile öğürtuyo benı:) bnde düşündüm azıcık kakao çıkolata falan atsam dıye de su anda bıle oluyo bulantı..

nerde bende 50cm saç be canım, lafın gelişiydi o, dur merak ettim alttan bi ölçüp bakayım

bu kadar olur, arka en uzun kısım bende de 27

bu kadar olur, arka en uzun kısım bende de 27

ay ınanmıyorum yaaa ciddimisin eşit şartlarda baslıyoruz yarışa demekkı bu kadar olur:)))

evet bugün şartlarımız eşit ama 30-50 dediğim gibi ben haftaya ölçerim 22 olur, 2 hafta sonra 30 olur, sonra bi daha 25 olur arkayı düzgün ölçmeyi beceremedim bi türlü.
bana senin saçların daha uzun görünüyor yine de
son tarihimiz 1 haziran mı?

ay ınanmıyorum yaaa ciddimisin eşit şartlarda baslıyoruz yarışa demekkı bu kadar olur:)))

evet ben dıyorum kı o tarıhe kadar kestırmem sacımı ve mayamı içerım bakalım nolcak?

eşine söle o ölçsün canım yada baska bırı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…