Eki Görüntüle 560687 hadi bismillah ekledim sanırsamsağol uqurbocuumm..bu saçlarımın son hali3sinameki kürü yaptım bilinçli olarak çekilmemiştim ondan bööle belirsiz ama artık 2 3kürde bir eklicem güzelce çekip kızlar..
Eki Görüntüle 560687 hadi bismillah ekledim sanırsamsağol uqurbocuumm..bu saçlarımın son hali3sinameki kürü yaptım bilinçli olarak çekilmemiştim ondan bööle belirsiz ama artık 2 3kürde bir eklicem güzelce çekip kızlar..
arkadaslar mayalı süt içmeye basladım bugun inşallah 1 hazırana kadar devam edıcem sınamekım bıtsın tekrar baslamıycam ona arada yag sürerım baska da bi şi yapmam mayalı süt ugrastırıcı bişi degil nasıl olsa şimdilik 6 ay verıyorum kendıme normalde 6 cm uzaması gerek bnm sacım bu yanı.. bakalım bu 6 ayda ne olucak mutlaka buraya foto koyarım takıp etmek isteyen unutmasın:))))) özellıkle alexus sana dıyorm yarışalımDD
arkadaslar mayalı süt içmeye basladım bugun inşallah 1 hazırana kadar devam edıcem sınamekım bıtsın tekrar baslamıycam ona arada yag sürerım baska da bi şi yapmam mayalı süt ugrastırıcı bişi degil nasıl olsa şimdilik 6 ay verıyorum kendıme normalde 6 cm uzaması gerek bnm sacım bu yanı.. bakalım bu 6 ayda ne olucak mutlaka buraya foto koyarım takıp etmek isteyen unutmasın:))))) özellıkle alexus sana dıyorm yarışalımDD
bende takipteyim faydası olursa bende başlarım içmeye he gün bir bardak süt içiyorum zaten, içine maya atıveririm ne olacak :))
senin saçların benimkinden uzun ama şimdi :44: sen kazanırsın yarışı ben de ağlarım ama ama ama
canım öyle iğrenç bi şi ki anlatamam ben normalde mayanın kokusunu severım ama bu öyle yogun kötü bi koku ki içine ne katarsam katıyım gecmez öğğğhh öğğhh dıye dıye içtim hemen bi zeytın yedım mıdem çok bulandı ama alısırım sanırım mutlaka yapıcam yanı dısardan ugrastım bırazda içerden beslemeye calısalım bakalım nolcak cılde de ıyı gelıyo dıyolar iyi gelecegıne ınanıyorum dıyelım bakalım nolcak:)
oy kıyamam ben sana aglama çünkü bnm sacım senden uzun degıl sen dıyosun kı sacım 33 cm nasıl olçtün bunu mesela?
arkaları ölçemiyorum canım, bi ölçüyorum 30 bi ölçüyorum 50 çıkıyor
ben en ön ortadan bir tutamı alnımdan itibaren ölçüyorum, 33cm olan önler yani.
50 cm mı 50 cm sacım olsa daha ne yarım metre ooohoo ben şu an ölçtüm en alt katı yanı ensemdekı en uzun yerı 27 28 cm cikyazık bana....
ben hiç mayalı süt içmedim ama içine az bişi nesquick türü bir şey katarsan sanki maya tadını alır, daha rahat içebilirsin gibime geldi
50 cm mı 50 cm sacım olsa daha ne yarım metre ooohoo ben şu an ölçtüm en alt katı yanı ensemdekı en uzun yerı 27 28 cm cikyazık bana....
acındırma politikası haaaaa yemezleeeer
nerde bende 50cm saç be canım, lafın gelişiydi o, dur merak ettim alttan bi ölçüp bakayım
bu kadar olur, arka en uzun kısım bende de 27
ay ınanmıyorum yaaa ciddimisin eşit şartlarda baslıyoruz yarışa demekkı bu kadar olur:)))
evet bugün şartlarımız eşit ama 30-50 dediğim gibi ben haftaya ölçerim 22 olur, 2 hafta sonra 30 olur, sonra bi daha 25 olurarkayı düzgün ölçmeyi beceremedim bi türlü.
bana senin saçların daha uzun görünüyor yine de
son tarihimiz 1 haziran mı?
evet bugün şartlarımız eşit ama 30-50 dediğim gibi ben haftaya ölçerim 22 olur, 2 hafta sonra 30 olur, sonra bi daha 25 olurarkayı düzgün ölçmeyi beceremedim bi türlü.
bana senin saçların daha uzun görünüyor yine de
son tarihimiz 1 haziran mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?