Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büyük boy kitoko argan yağı sipariş ettim 2 güne elimde olur saçları yumuşacık ve parlak yapıyormuş bir de uzamasına yardımcıymış. 2-3 ay sonra öncesini ve sonrasını koyarım kızlar

mrb kızlar yarın 2. tur 4. sinamekimi yapacam uzadı saçlarım yaklaşık 1 yıl olacak saçımda hint kınası sürdüm kendine gelsin die şimdi 5 ay sonra açacam ama nasılll yardım edinnnnnnnnnnnn

Hiç tavsiye etmiyorum açtırmanı, bende hep siyah hint kınası yapardım 2012 Nisanda açtırdım saçlarım belimdeydi defalarca kestirdim o lastik gibi saçtan kurtulana kadar. Yıllarda geçse kına zift gibi yapışıyo saça, boyayarak yavaş yavaş rengini aç açık renk istiyosan ama asla orıelle açtırma

Bugün bende başlıycam uzatmaya sacim bob tarziydi sinemaki bemiks ampul ve badem yagi kullandım saclarim hem gürlesdi canlandi uzadi ve dokulmesi durdu üniye gidince yapmadım. Sabah sacimin resmini atarım. Belime kadar uzamasini istiorum

kışın 1 ay kadar o kürü kullandım ama yumurtanın kokusu yüzünden bıraktım canım ya benimkilerde sıfıra vurmamışlar ama annem kuaförden bu karışımı duyupta uygulamış sonrası bu işte bu yaz belime inmez ama aralığa kadar belimde olur inşallah. Normalde her yaz bu zamanlar saçımı omuzlarımda kestirirdim ama artık kestirmeyeceğim birazda uzun saçla takılayım diyorum uzun saç artık daha çok hoşuma gidiyor bele kadar indircem bu saçları inşallah

o kür dediğin şey nedir canım?

kızlar herkese merhaba

bende tekrardan sinemakiye başlamak istiyorum çok uzatmıyo benm saçlarımı ama 4cm falan oluyo yine
hiç başlayasım yok ama uzatmam lazım saçları
daha önce 1 tur kullanmştm
sonrasında ısırgan falan biraz toparlandı yine de
bir de keratin maskesi sütü ya da amino keratin gibi şeyler var kullanan var mı kızlar hangisini tavsiye edersiniz
ya da barcelino yağı nasıl kullanan var mı?

o kür dediğin şey nedir canım?

Zaytin yağı badem yağı ve yumurta sarısını karıştırıpdiplere uyguluyorsun bir müddet bekledikten sonra banyonu yapyorsun canım ama yumurta kokusu kolay çıkmıyor arkadaşlarımın yanına yaklaşamıyordum resmen

faydası oluyor mu peki
zeytnyağını ılıtıyor muydun cnm
arkadaş önemli değil onlarında heps, saçtan muzdarip zaten

Kızlar bioblas'ın saç kuruttuğunu düşünenler restorex'e geçebilir uzatma etkisi aynı olur mu bilmiyorum ama saçlarımı yumuşacık yaptı

canım merhaba ben şampuanıma çam terebentn yağı4 menekşe 4 sarımsak ekleyeceğim ne kadr koymalıyım hepsinden
şimdi çam terebentini 3 kapak diye biliyorum ama menekşe de ekleyeceğim için kapak sayısı biraz daha az olması gerek miyor mu? yoksa şampuan çok yağlı olmaz mı?

canım ç.terebendinin kendi kapağını kullan ama tam bi kapak bile fazla oluyor bazen..şampuanın 750ml se tam 1 kapağa yakın koy..menekşe yağından da 1kapak koyabilirsin..her kullanımda çalkala mutlaka..elinde varsa menekşe yerine bademyağı eklemeni öneririm(yine aynı ölçüyle)sarımsağı yeni gördüm canım..şampuanın boyutunu bilirsem daha doğru şeyler söyleyebilirim

Son düzenleme:
faydası oluyor mu peki
zeytnyağını ılıtıyor muydun cnm
arkadaş önemli değil onlarında heps, saçtan muzdarip zaten

tabikide faydası oluyor canım annem ben küçükken hiç saçım yokmuş diye bunu yapmış şimdi saçlarım bu yüzden bu kadar gür, kışın sınav stresindenmidir nedir saçlarım dökülüyordu tekrardan uygulayayım dedim 1 ay uygulayabildim tabii o zaman küçüksün yumurta kokusu falan etkilemiyordu seni ama şimdi arkadaşlarla kapalı bir ortamda bulunmak zorunda olduğumdan bıraktım açıkçası ve ılıtmıyoruz üçünü direk bir kaba koyup karıştırıyoruz ama her bünyeye iyi gelir mi bu akrışım bilemem canım benimkini gürleştirirken seninkini dökebilir bu yüzden önce bir kaç kez dene sonuçlara bakarak devam et uygulayacaksan eğer

canm 500ml vellaya koymayı düşünüyorum
yani demek istediğim çam terebentn ve menekşe koyacağım için mesela sadece çam terebentn toplm 2 kapaksa 1 ondan 1 ondan koyarım

canm 500ml vellaya koymayı düşünüyorum
yani demek istediğim çam terebentn ve menekşe koyacağım için mesela sadece çam terebentn toplm 2 kapaksa 1 ondan 1 ondan koyarım

canımcım ikisi çok farklı şeyler kapak sayısı önemli değil tek dikkat edilmesi gereken ç.terebendini fazla koymamak ki 2kapak ç.terebendin ekleme zaten iyi gelmez..bu arada sarımsak ekleyeceksen 3 4dişi ortadan ikiye kesip atabilirsin..ç.terebendini de yarım kapak, menekşe yağını tam dolu olmayacak şekilde 1kapak ekleyebilirsin.. fazla olursa sıvılaşır şampuan dediğim ölçüden az olsun da aman fazla olmasın

tamam cnm teşekkür ederimm

cnm farklı şeylerde işte vıcık vıcık olmasn diye
sarımsağı rendelemeyecek miyim
o kendi kendine içinde çürür mü acaba

cnm farklı şeylerde işte vıcık vıcık olmasn diye
sarımsağı rendelemeyecek miyim
o kendi kendine içinde çürür mü acaba

saçlarını sık sık yıkıyosan sorun olmaz benim şampuanımda 1ay durduğunu bilirim yani dediğim gibi fazla eklemezsen çok sıvılaşmaz ç.terebendini yarım diğer yağı da yarım kapak ekle..sarımsağı rndeleme bize lazım olan içindeki suyu rendelersen akar gider işine yaramaz ortadan ikiye üçe böl at içine..bu arada elinde lavantanın otu varsa menekşeyi eklemesen de olur son durulama suyu olarak lavantanın suyunu kullanırsın o da faydalı saça ve sarımsak kokusu kalmıyor hem şampuanını da çok doldurmamış olursun..yalnız lavantayla duruladıktan sonra spreyin filan varsa onu kullan rahat taransın saçların

lavantam yok cnm ama ısırgan otum var yumuşatıyo ama onu kullanmayacağm
menekşeyi neden önermedn ki koku için değil canım onu da uzama etkisi olsun diye,
bir de barcelino yağı almayı düşünüyorum o konuda bilgn var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…