Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben bi dönem kullandım barcelino iyi geldi ama devam etmek lazım 2 3ay kadar..ayrıca haftada 2 yada 3 gün yapılması gerekiyor..alacaksan eğer o zaman sarımsağı ona ekle derim şampuanında da sadece menekşe yağı olsun..çünkü barcelinoda ç.terebendin var ve ilk kullanımda 1 2tel dökülen saçımın bile dökülmesini kesmişti herkes bu yönde olumlu yorumlar yapıyor zaten barcelinoya..o yüzden ekstra şampuana ekleme ç.terebendin fazla gelir..bu arada sarımsağı barcelinoya kat dememdeki sebep şuydu yağ karışımlarında sarımsak daha iyi etki ediyor..malzemeleri en azından böyle dağıtırsan birbirlerinin etkisini de yok etmez hem de güzel bi bakım olur senin için

Son düzenleme:

tamam tatlım senin barcelino kaç ml di ne kadara aldın ve markasını özelden yazar mısın cnm sahteleri çok oluyorda ayırt edebilmek için soruyorum madem sana da fayda sağlamş

sen sıkıldığın için mi bıraktın?

dün akatara gittim barcelino yokmuş
başka bi şey önerdi bu daha iyi çünkü barcelino da argan la yılan yağı yokmuş dediğine göre

neyse bende şampuan aldım doğal sarmaşık özlü 2 kat uzama sağlıyo falan yazıo bakalım kullanan var mı onu merak ettim

bir de kirpiklerim uzasn diye ben düzenli badem yağı kullanmştm faydasını görmüştm ama şu bütün yağlardan olan karışım daha mı iyi onu da kullanan var mı acaba rimel kabında satılıyo ya hani

canım sorun değil benim barcelino 150mldi adını hatırlamıyorum şimdi yeşil bi kağıt üzerine bi kız resmi vardı..bu arada bandrollü olanı almaya bak canım diğerleri sahte olabilir bide ben 15tlye almıştım..bu arada kirpik için de altınzadeydi yanlış hatırlamıyorsam öyle bi adı vardı kirpik bakım yağı kullandım çok faydasını gördüm hatta içine sarımsak atınca daha faydalı oldu açıkçası..ben sarm özlü şampuanı kullandım ama bioblastı benimki sinamekiyle beraber çok güzel sonuçlar elde ettim..aldıkların çok iyi şeyler emin ol yarayacaktır kolay gelsin bitanem

Zeytin yağı, badem yağı, jojoba yağı içeren karışım yapmayı düşünüyorum içine de ampulleri eklerim. Evdeyim zaten vakit var nasıl olsa

mrveva kirpiklerim için kullandığım yağ karışımının adını yanlış söylemişim alizade adı 12tlye aktardan almıştım

bebeğim çok sağol sende olmasan
şampuanımın adı fiyto topiclerde de araştırdım biraz kullanan olmuş baya
yalnız içine sarımsak ve çam terebentn atma konusunda kararsızım canım ya
bir de kirpik için ne kadar sürede sonuç elde ettin
ben 2 ayda gözle görülür bir fark elde etmiştim
senin daha kısaysa onu alayım

canım yok yok fiytoysa eğer o da çok iyi hep duydum ama bi türlü denemek nasip olmadı..onun içine sarımsak at istersen iyi olur muhakkak sarımsak gerçekten harika bişi evet cefasını çekiyosun ama sefasına değer..yada şampuana eklemek istemiyosan barcelinoya ekle kesinlikle bak ben kirpik serumuma ekledim aylardan sonra sonuç verecek olan şey hemen etki etti dökülen kirpiklerim geri geldi ve uzadı..sarımsağı aklından çıkarma hiç..ama ç.terebendin bildiğimiz bişi değil yağ karışımlarında etkili ama şahsen bende uzamaya etki etmedi dökülmeyi durduruyor sadece o da dediğim gibi yağ karışımlarında..uzama istiyosan çamyağı al onun içinde yılanyağı da mevcut

bende aranıza katılmak istiyorum benide alıın :) öncelikle bende derdimi bir anlatayım. saçlarım kendimi bildim bileli hep uzundur kısa saç hiç yakışmaz bir kere kestirdim zaten bir daha da töbe ettim. saçlarımı beğeniyolardı ve neredeyse kalçama kadardı.ama ben ameliyat falan oldum ağrı sızı beslenememe falan derken benim saçlar yıprandı kırıldı bakım da yapamadım o halde. iyileştim falan arkadaşlarım saçlarını kestirsene çok yıprandı demeye başladı. tabi kıyamadım saçlarımı. en sonunda sevgilim bana saçlarını ne zaman kestirceksin demez mi. şok oldum. çok yıprandı kestir de kendine gelsin saçlar dedi. e tabi o öyle deyince ben koşa koşa gittim kuaföre. kuaföre o kadar söyledim kısaltma diye ama dinler mi dinlemez tabi 1 karış kadar kesti 20 cme yakın ben 2 gün boyunca ağladım zırladım.gittim sinemaki kürü için malzemeler aldım sarımsaklı şampuan yaptım. sinemaki 5.uygulamamı geçen çarşamba yaptım annem falan uzama var diyor ama ben daha farkında değilim fotoğraf çekicem o zaman anlarım sizinlede paylaşırım :) benim saçlarım çabuk uzuyor ama korkuyorum bu sefer çünkü bünyem zayıfladı saçlarımın uzama hızını etkilemez umarım. deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinicem morale ihtiyacım var sizce ne kadar sürede uzar benim saçlar eski haline gelir ?

canım çok geçmiş olsun..öncelikle senin de dediğin gibi "saçlarım çabuk uzuyor" sözünü hep inanarak söyle ve hisset içinde ama eğer cümlenin devamını getirip "ama bünyem zayıfladı" dersen yazık edersin..öncelikle inançlı olmak lazım kullandığın ürünler çok çok iyi sana çok faydalı gelecekler eminim..sinameki 5.kürde etkisini göstermeye başlıyor yalnız sana tavsiyem 8.küre gelip ara verme 12ye tamamla ve 1 ay kadar ara ver..bu sürede saç uçlarına bakım yapmaktan başka hiçbişi uygulama sonra yine baştan al..aslında saçların yıprandığı için kestirmen iyi olmuş şimdi daha sağlıklı ve güçlü bi şekilde uzayacaklar..istediğin 20cmse eğer en kötü 2 3aya kadar elde edersin..kolay gelsin

tamam cnm çok teşekkür ederm
bir de ne kadar sürede sonuç aldn kirpik için ben 2 ayda aldmda sen daha kısa sürede mi aldn canım.sarımsak yakmadı mı gözlerini??
ya sarımsağı fiytoya eklesem acaba etkisini söndürür mü ters etki yapmasn????

canm geçmş olsn öncelkle neyn vardı özel değilse?

saçların şu anda nerene geliyor tam olark merak ettm
bu kürü yaparsan sonuç alırsın ama az ama çok kesn uzatıyo merak etme

canım sarımsak yakıyo hem de nasıl tabi ama benim için her zaman hemen sonuç veren bişi oldu sarımsak..ve gözlerimi temizlediğine de inanıyorum kirpik uzatmanın yanında..tam bi süre veremem ama dediğim gibi sonucunu hızlı alıyordum..fiytoya ekle istersen ama biraz kullandıktan sonra ekle mesela şişe yarıya inmiş olsun 2 3dişi anlattığım şekilde böl ekle ters bi etki olacağını sanmıyorum doğal bi ürünü bitkisel ve doğal başka bi ürüne ekliceksin sonuçta..yapman gereken tek şey o şampuan senin saç yıkamada kullandığın olsun saçını yıkadıktan sonra duşunu ayrıyeten alırsın başka bi şampuan kullanmadan..

canım insanın içini nasıl rahatlatıyorsun anlatamam :) bir de uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesin:)) ben sinemaki 8.kürden sonra ara veriliyor diye okudum hep canım ama önerini dikkate alıcam öyle yapayım bakalım

canm geçmş olsn öncelkle neyn vardı özel değilse?

saçların şu anda nerene geliyor tam olark merak ettm
bu kürü yaparsan sonuç alırsın ama az ama çok kesn uzatıyo merak etme

çok teşekkür ederim canım göğüsümde bir kitle bulundu tümör ama iyi huyluydu ameliyatla alındı bir de o arada apandist çıkmaz mı :) apandist ameliyatıda oldum.canım saçlarım şuan neredeyse belime geliyor en uç kısmı. dediğim gibi bir karış kesildi tekrar o bir karışın uzamasını istiyorum

Valla biz de hep öyle bildik ama baktık ki en güzel yerindekesiyoruz
Dur dedik bu böyle olmaz ve ben 12ye yada 15e kadar gittimiyi de sonucunu aldım
Hem 2hafta ara verip saçı şaşırtmaktansa 12kür yaparım 1ay saçımırahat bırakırım
Daha etkili olur…umarım siz de çoook çook faydasını görürsünüz..
bu arada rica ederim saç bi bayan için nefes demek resmen ya o yüzdenherkes mutlu olsun
hepimiz bilinçlice yapalım güzel sonuçlar alalım inş..
yazdıklarınıza da çokmutlu oldum teşekkür ederim bu arada tekrar geçmiş olsun ama sağlığınız yerinde artık büyük bi enerjiyle küre başlayabilirsiniz ben eminim o saçlar gene mis gibi olacak hem büyük bi kaybınız da yok herşey daha güzel olacak inanın

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim acayip motive oldum :) dediklerinizi yapıcam umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız mis gibi uzun saçlarımız olur salına salına gezeriz :)

Sinameki ve cam terebentini yagi+bemiks+e vitamini+eczacim ne kattiysa...formulunu bi ara kullandim.dinlenme yapmadim.duzenli kur takibi de yapmadim.iki kez turp suyu,iki kez sogan suyu kullandim.hint yagi sıktım sac diplerime.zeytinyagi kullandim.sanirim sinameki en etkilisi.ama sonra sacima aldigim sinamekiyi evdekiler baska amaclar icin cay olarak kullaninca ugrasmayi biraktim.lorealin sampuan ve maskesini kullandim.cok cok memnunum.bes senedir memnunum.beyaz olan sari olan beyaz sari kapakli olan.ucu de iyi.simdi siyahi kullaniyorum.maskeye ara verdim.baska markanin maskesini kullandim ama berbatti.tam bir husrandi.sampuani da sacimi doktu.bu yuzden siyah olan loreal kullaniyorum.neyse iste,sacim suan belimden asagida.ama uzun bir suredir uzatiyorum.ve en onemlisiiii zirt pirt gaza gelip kestirmiyorum.bakim tabiki sart cok uzun surecte,ucundan iki milimetre aldirin.saka yapmiyorum.sac kestirdikce kuser derler.hem saclar kokten uzuyor ne diye kestiriyorsunuz ki durmadan?kiriklar olabilir ama abarti derecede degilse bakimla kurtarin ve kestirmeyin.suan saclarimdan yoruldum.o kadar uzun ki heryere takiliyor.uyurken hele de bu sicakta beni cok zorluyor.kisin uc kez yikayip durulayip ustune kurulamak tam bir iskence.ne diyor bu diyebilirsiniz.saclarinizi gogus altina kadar uzatin ve sonra kestirin yoksa baglanip hic kestiremiyorsunuz ve durum zorlasiyor.uzun sac guzel hele de yakisiyosa yasadiniz ama masa tutmuyor(agir sacliysaniz),kuafor sekil veremiyor,hep duz hep duz nereye kadar...yine de yaninizdayim.uzatmak sizin elinizde

Sonunda renge karar verdim, salı günü havuca başlıycam 2 hafta onu yapcam ve sonrasında cansu dere'nin çikolata kahvesine boyycam -_- uçlardaki boyayı nasıl akıtabilirim bi fikri olan var mıı ?

canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla uzar saçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…