Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan size bu yorumu kafamdan havuclu su akarken yazıyorum asdf
Şaka maka çok fena akıyo ya hem tülbent bağladım hem havlu sardım, önümzdeki hafta başlıycaktım ama tabiki dayanamadım inşallah bu kadar emeğe değer

Oyyy oyyy ne uyuz eder o adamı
Neyse ben de kendimi “tümvücudum vitaminden nasiplendi bişey olmaz ” diyerekten avutuyordum
Kolay gelsin bebişimm seninsaçlar siyah mıydı şuan akıtma olayına yardımcı olayım

vitaminde nasiplenme olayı iyi bi teselliymiş bak Şuan kendi rengi canım siyaha yakın, uç kısımlarda var boya o da kızıllık hatta güneşte kızılla turuncu arası çok sinir bozucu bişe

vitaminde nasiplenme olayı iyi bi teselliymiş bak Şuan kendi rengi canım siyaha yakın, uç kısımlarda var boya o da kızıllık hatta güneşte kızılla turuncu arası çok sinir bozucu bişe

bebişim sadece sinamekiyi neden denemiyorsun malum o rengi akıtıp açıyodu biraz onu dene istersen yada beyaz sabun kullan uçlara..yoksa da lorealin akıtıcısı var ama saçlarına yazık olur yaa

bebişim sadece sinamekiyi neden denemiyorsun malum o rengi akıtıp açıyodu biraz onu dene istersen yada beyaz sabun kullan uçlara..yoksa da lorealin akıtıcısı var ama saçlarına yazık olur yaa

Sadece sinameki mi ? Durulama suyu olarak mı canım ? Sabunda kurutur saçımı ya sinamekiyide uçlar kuruyo diye istemiyorum zaten, loreal'inkini falan istemem öyle kimyasal şeyler dnemektense siyaha boyarım

canım içine kaç sarımsak koyayım
kaça böleym sarımsakları?

canım kirpik yağıma bi diş sarımsağı ekliyodum şişenin ağzı küçük olduğu için bikaç parçaya bölüp attım..canın yanabilir kirpik uçlarına sürmeye çalış şimdilik canım tüm kirpiğe sürme

tamam canım teşekkür ederm
ben ucuna sürersem o uyurken köklere doğru akar herhalde

bir de sahte değildir umarım dediğin markayı alıcam canım

Son düzenleme:
Bugün lavanta yağı aldım durulama suyuna sirkeyle kullanıcam, tek başına sirke çok fena oluyo
Yarında solgar biotin hapı alacağım bir aksilik çıkmazsaa. Bugün havucu yapmaya fırsatım olmadı yarın kesin yapmalıyım evde tadilat vaar

Bence sakin aksatma havucu canim bende basladim ve 3ncu yapisimda uzadi gibi geliyor Ay büyurken tam zamani çunku

canm alizade nin kirpik yağını alamadm alizade kapanalı 7 yıl oldu dedi
sen ne zaman almştın ki

bir de amino keratin aldım hadi bakalım sinemakiyede devam 1. kür bitti
çok zorlanıyorum ama cnm mecbur işte

Bence sakin aksatma havucu canim bende basladim ve 3ncu yapisimda uzadi gibi geliyor Ay büyurken tam zamani çunku

Bi yazdığım gün yaptım canım 2 gündür hiç bişeye fırsatım olmuyo ev yüzünden ama yarın devam edicem aralıksız

mrb kızlarr dax aldım nasıl kullandınız uzattımı fikir verirmisiniz........

mrb kızlarr dax aldım nasıl kullandınız uzattımı fikir verirmisiniz........
canım özelden yazamadım malum 5dk engeli..ben dax kullanmadım ama epey olumlu yorum var haftada 2 3 kere uygula muhakkak..çamterebendin eklemiştim şampuana ama hiçbişi olmadı kuruluğa dikkat edemedim açıkçası ama hiçbir etkisini de göremedim..biz ç.terebendini karıştırıyoruz bence çünkü uzatan ç.terebendi esansı değil çamyağı ve bu yağın içinde yılanyağı da var yani uzamaya etkili olan ç.yağı..bu arada ekleme olan ç.terebendin dediğim gibi hiiiç bi işe yaramıyor anca yağ karışımının içinde bulunuyorsa iyi geliyor mesela barcelino yağı..

Naz elmas.in saç rengini hep beğenmişimdir.madem yüzünüz musait bence açık tonları kullanın.yeşil gözle çok güzel oluyor

ilk dax uygulamasını dün gece yaptım sabaha kadar beklettim ....sabah yıkadım fön çektirdim saçlarım yumuşacaık olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…