kızlar yaa amy lee yi görünce saçımı siyah yapasım geliyor çok yakışıyo bu kadınabeni görenler bilir yüzüm yuvarlak amy gibi ve gözlerim yeşil ne diyosunuz yapayım mı böyle bi çılgınlık 1 2ay sonra tabi yoksa diğer renkleri mi denesem ne diyonuzEki Görüntüle 757872 Eki Görüntüle 757873 Eki Görüntüle 757874 Eki Görüntüle 757867 Eki Görüntüle 757868 Eki Görüntüle 757869 Eki Görüntüle 757870 Eki Görüntüle 757872 Eki Görüntüle 757873 Eki Görüntüle 757874 yoksa şu renkleri mi denesem y
Dax.ı uçlarına mı Köklere mi sürüyoruz
kızlar yaa amy lee yi görünce saçımı siyah yapasım geliyor çok yakışıyo bu kadınabeni görenler bilir yüzüm yuvarlak amy gibi ve gözlerim yeşil ne diyosunuz yapayım mı böyle bi çılgınlık 1 2ay sonra tabi yoksa diğer renkleri mi denesem ne diyonuzEki Görüntüle 757872 Eki Görüntüle 757873 Eki Görüntüle 757874 Eki Görüntüle 757867 Eki Görüntüle 757868 Eki Görüntüle 757869 Eki Görüntüle 757870 Eki Görüntüle 757872 Eki Görüntüle 757873 Eki Görüntüle 757874 yoksa şu renkleri mi denesem y
Kızlar uzun zamandır saç bakımımı ihmal ettim başlamak istiyorum şimdi tekrardan..
Siz neler yapıyorsunuz hangi kürleri uyguluyorsunuz..(sinameki hariç)
kızlar yorumlar için teşekkürlerben beyaz tenliyim..daha önce siyaha boyadım ama mavi siyah olduğu için hoş durmadı ve tecrübesizdim siyah makyaj isteyen bi renk üstüne üstlük benim saçlarım da çok azdı o zamanlar ve kısaydı hoşuma gitmemişti ama şimdi çok taktım kafaya sanırım boyuyucam bakalım..olmadı akıtıp kahve yaparım napalım
Eveeet tekrar saç uzatma hırsıyla geldimxAyx bana fikir verir misin, sadece hindistan cevizi yağı sürüp saatlerce bekletsem hafta da 1 ya da 2 kere sence uzar mı ? hemde bakım yapmış olurum hemde uğraştırmaz hemde hemde güzel kokar
Uzar mı ki acabaaaaap
çok duş al az banyo yap yani saçlarının kendi yağıyla beslenmsi lazım haftada bir kez banyo yao kuzu anladın değil mi ya da 2 fazlası değil ama benim saçlarım kurudur doktora gittim tavsiyesi buydu ben herkese tavsiye ediyorum.. benim de saçlarım çok hızlı uzuyor mesela o yüzden çok banyo yapıyorum..
Valla bu soru'nun cevabını merak ediyordum kimisi saçlarınızı çok yıkayın diyor kimisi az yıkayın diyor neyse ki öğrendimteşekkürler kuzum :))
Uçlara da sürdünüz mü yoksa sadece diplere mi
Kesinlikle havuuuuc ! öyle 3 ayda falan sonuc almıyosun 1 haftada 2 kere yaptım ama uzadığını fark ediyorum, biraz zahmetli ama kesinlikle havucu öneririm canım
rica ederim tatlım :) dediğim gibi saçlarının baya yağlanmsı lazım saçın yağı saçı deli uzatıyor)
kızlar yorumlar için teşekkürlerben beyaz tenliyim..daha önce siyaha boyadım ama mavi siyah olduğu için hoş durmadı ve tecrübesizdim siyah makyaj isteyen bi renk üstüne üstlük benim saçlarım da çok azdı o zamanlar ve kısaydı hoşuma gitmemişti ama şimdi çok taktım kafaya sanırım boyuyucam bakalım..olmadı akıtıp kahve yaparım napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?