Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben amy lee ye bayılırım
hafif tombik ama çok süper

eğer yüzün yuvarlaksa ve gözlerin yeşilse olur ama teninde açık olmalı cnm bunu atlamışsın beyaz tenliysen bence mükemmel olur
resmini özelden atablrsen yorumunu yapim canım

Hatırladığım kadarıyla buğday tenliydin balım yakışır sana, siyah saç resmen bi tutku ya ben çikolata kahve yapıcam diyorum ama eminim en fazla 1 ay kullanıcam o rengi ve siyaha döncm hiç biri onun kadar güzel gelmiyo gözüme 1-2 ay sonra sonbahar oluyo zaten herkes koyuya dönüş yapıcak naz elmasınki olmaz

Dün annemle A101'e gittik alışverişe, extrem saç bakım yağı diye bi yağ gördüm ve aldım 50 ml, içerisinde ceviz,badem,çamterebentin,fındık yağı ve bikaç yağ daha var fiyatı 3 yada 4 tl'ydi, çevresinde a101 olan arkadaslar bi baksın isterlerse

kızlar yorumlar için teşekkürler ben beyaz tenliyim..daha önce siyaha boyadım ama mavi siyah olduğu için hoş durmadı ve tecrübesizdim siyah makyaj isteyen bi renk üstüne üstlük benim saçlarım da çok azdı o zamanlar ve kısaydı hoşuma gitmemişti ama şimdi çok taktım kafaya sanırım boyuyucam bakalım..olmadı akıtıp kahve yaparım napalım

Kızlar uzun zamandır saç bakımımı ihmal ettim başlamak istiyorum şimdi tekrardan..
Siz neler yapıyorsunuz hangi kürleri uyguluyorsunuz..(sinameki hariç)

Kızlar uzun zamandır saç bakımımı ihmal ettim başlamak istiyorum şimdi tekrardan..
Siz neler yapıyorsunuz hangi kürleri uyguluyorsunuz..(sinameki hariç)

Kesinlikle havuuuuc ! öyle 3 ayda falan sonuc almıyosun 1 haftada 2 kere yaptım ama uzadığını fark ediyorum, biraz zahmetli ama kesinlikle havucu öneririm canım

mavi siyahla siyahın görüntüsü hiç birbirine benzemiyo canım, gür saçta siyah muhteşem duruyo :))

Eveeet tekrar saç uzatma hırsıyla geldim xAyx bana fikir verir misin, sadece hindistan cevizi yağı sürüp saatlerce bekletsem hafta da 1 ya da 2 kere sence uzar mı ? hemde bakım yapmış olurum hemde uğraştırmaz hemde hemde güzel kokar

Uzar mı ki acabaaaaa p

çok duş al az banyo yap yani saçlarının kendi yağıyla beslenmsi lazım haftada bir kez banyo yao kuzu anladın değil mi ya da 2 fazlası değil ama benim saçlarım kurudur doktora gittim tavsiyesi buydu ben herkese tavsiye ediyorum.. benim de saçlarım çok hızlı uzuyor mesela o yüzden çok banyo yapıyorum..

Valla bu soru'nun cevabını merak ediyordum kimisi saçlarınızı çok yıkayın diyor kimisi az yıkayın diyor neyse ki öğrendim teşekkürler kuzum :))

Kesinlikle havuuuuc ! öyle 3 ayda falan sonuc almıyosun 1 haftada 2 kere yaptım ama uzadığını fark ediyorum, biraz zahmetli ama kesinlikle havucu öneririm canım

canım ben geçen sene turp yapmıştım o da iyi gelmişti bana ama çok kötü kokuyo havuç nasıl haaftada kaç gün uyguluyosun ve saça kaç saat tutuyosun uzattımı seninkini bu arada ne kadar

daxı 2. sürüşüm kafamda bu gecede tutacam kafamda gün aşırı yapıcam turp olayınıda merak ettim açıkçası turpmu kızlar sinamekimi fikirde veirseniz iyi sinameki 4 -5 aydır yapıyorum öyle belime melime gelmedi benim ....sütyenimin üstündeydi altına indi ama baya bakım yaptı saçıma saçı geçen sene kasımda kestirdim 8 ay olmasına rağmen saçımda kırık yok boyda da yapmıyorum hamileyim biliyosunuz 3 ay sonra doğum var doğumda şöyle lohusa tacıyla belime kadar düz saçlar istiyorumm... havuçmu sinamekimi acil yardım kızlaar

Şu dax işe yarasa süper olacak ya.hem koku derdi de yok.enteleyi yapıyorum.acaba dax da kullansam yorulur mu saçim

canım nasıl akıtıyorsun??bnmde akıtmaya ihtiyacım varda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…