Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar uzun zamandır saç bakımımı ihmal ettim başlamak istiyorum şimdi tekrardan..
Siz neler yapıyorsunuz hangi kürleri uyguluyorsunuz..(sinameki hariç)

canım neden sinemaki hariç dedin

bende uzun bir aradan sonra yaklaşık 8 ay oldu sinemakiyi bırakalı
pazar sinemakiyle başladım
2 gün sonrada fiytonun küçük şişesindekini saçlarımın diplerine sürdüm duşa girmeden 20 dk önce
birde amino keratine başlayacağım aldım duruyor
ama sinemaki yine her zamanki gibi çok döktü saçlarımı moralim bozuldu biraz

Şu dax işe yarasa süper olacak ya.hem koku derdi de yok.enteleyi yapıyorum.acaba dax da kullansam yorulur mu saçim

dax ın saçını yoracağını düşünmüyorum çünkü yağ sonuçta ben bundan çok umutluyum sürekli sonuç bildirecemm resmini çekeyim yarın saçımın birde 1 ay sonra bakacaz ne kadar etki edeceğine

Canım nasıl yapıyorsun havucu anlatır mısın..

Canım 3 su bardağı suyu kaynat, kaynayan suyun içerisine 2 rendelenmiş havucu at havuc kendisini bırakıyo hemen, 20-25 dk kısık ateşte kaynat sonra süz, suyun ılınmasını bekle ve içerisine 1 yumurta sarısı ekle. Bazı yerlerde yumurtanın hepsini katmışlar ama beyazı saçları kuruttuğu için sadece sarısını ekliyorum, istersen sen hepsini ekle. En az 2 saat beklet ve yıka :)

canım ben geçen sene turp yapmıştım o da iyi gelmişti bana ama çok kötü kokuyo havuç nasıl haaftada kaç gün uyguluyosun ve saça kaç saat tutuyosun uzattımı seninkini bu arada ne kadar

Havucun öyle koku sorunu yok tatlım, ben havucu önceden de kullanmıştım ama sık yapmamıştım, o halde bile etkisini gördüm. 3 saat bekletiyorum cumartesi günü başladım şimdiye kadar 3 kere yaptım ama artık düzenli hergün devam edicem 2 hafta hergün yapmak gerekiyormuş. Önceki yapışımda 5 cm kadar uzama elde etmiştim düzensiz yapmama rağmen :)

ama hergün saçı yıpratmazmı cnm gün aşırı olmasın o bide5cm lik uzamayı kaç günde gördün

ama hergün saçı yıpratmazmı cnm gün aşırı olmasın o bide5cm lik uzamayı kaç günde gördün

o zaman 1 ay boyunda haftada 2 kere yaptım bunun sonucunda 5 cm uzadı canım, sadece 2 hafta yapıldığı için yoracağını zannetmiyorum

Canım sinamekiyi biliyorum ondan hariç dedim, yeni alternatif fikirler bulmaya çalışıyorum..
Bende dökme yapmadı ama pek uzamadı da..
Bu aralar saçlarım çok kuru ve birbirine karışıyor..
Saçımı yumuşatacak bir şeyler arıyorum.. İpek gibi olsunlar istiyorum..

Bunu ne kadar süre uyguluyorsun canım..
Birde saçı yumuşatıyor mu..
Bu aralar saçım keçe gibi iyice sertleştirmesin ya.. :26:

Bende bu kürü uygulamıştım saçımı boyatınca uygulamadım çünkü rengini açıyormuş ben koyu kalmasını istiyorum Benim saçım zaten yumuşak kürden sonra yine aynıydı farketmedi bence ama saçlarımı cidden 2 yapışta 1 buçuk-2 cm uzatmıştı, memnundum. Haftada 1 kere yapmak en ideali ve süresi yok ama bir süre sonra ara vermen iyi olur tabii.

Canım dax kullan yumuşatıyo o, ayrıca havucta benim saçımı yumuşatıyo ama sende aynı etki olur mu bilmem. Normalde 2 hafta hergün uygulamak gerekiyo ama ben c.tesinden bugüne 3 kere yapabildim :/

Canım dax kullan yumuşatıyo o, ayrıca havucta benim saçımı yumuşatıyo ama sende aynı etki olur mu bilmem. Normalde 2 hafta hergün uygulamak gerekiyo ama ben c.tesinden bugüne 3 kere yapabildim :/

Dax ne canım nereden bulabilirim..
Ayy pek cahil kalmışım bu konularda..

Dax ne canım nereden bulabilirim..
Ayy pek cahil kalmışım bu konularda..

Dax supergro yağ karışımı ama kıvamı daha farklı tatlım watsons veya başka büyük bi kozmetik satan yer varsa çevrende rahatlıkla bulabilirsin, bu topiktede bir çok arkadaş kullanıyo, ilk başlarda sadece saçı uzatmak için kullanılıyodu sonrada uçlara iyi geldiğide keşfedildi, bende kullandım daha ilk kullanımda bile farkedilir yumuşaklık elde ediyosun :)

Saçtan çok zor arınıyor diyorlar almaya cesaret edemedim, gerçekten öyle mi? Bir de fiyatı ne kadar acaba?

Fiyatı ne kadar canım peki?
Uzatıyor mu cidden saçı..

Kızlar iyi geceler nasılsınız bir ürün hakkında danışmak istiyorum size bugün bidoğa adında bir ürün aldım saçlarım için ama içime sinmedi satıcı orda yağın içine birde keratın falan iceren bir kaç karışım daha ekledi içine neyse eve geldim ama hiç içime sinmedi acaba bir zararı olurmu dökermi saçlarımı resmini de paylaşıyorum kullanan arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $02052013163-768x1024.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…