- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
Kesinlikle havuuuuc ! öyle 3 ayda falan sonuc almıyosun 1 haftada 2 kere yaptım ama uzadığını fark ediyorum, biraz zahmetli ama kesinlikle havucu öneririm canım
Kızlar uzun zamandır saç bakımımı ihmal ettim başlamak istiyorum şimdi tekrardan..
Siz neler yapıyorsunuz hangi kürleri uyguluyorsunuz..(sinameki hariç)
Şu dax işe yarasa süper olacak ya.hem koku derdi de yok.enteleyi yapıyorum.acaba dax da kullansam yorulur mu saçim
Canım nasıl yapıyorsun havucu anlatır mısın..
canım ben geçen sene turp yapmıştım o da iyi gelmişti bana ama çok kötü kokuyo havuç nasıl haaftada kaç gün uyguluyosun ve saça kaç saat tutuyosun uzattımı seninkini bu arada ne kadar
Havucun öyle koku sorunu yok tatlım, ben havucu önceden de kullanmıştım ama sık yapmamıştım, o halde bile etkisini gördüm. 3 saat bekletiyorum cumartesi günü başladım şimdiye kadar 3 kere yaptım ama artık düzenli hergün devam edicem 2 hafta hergün yapmak gerekiyormuş. Önceki yapışımda 5 cm kadar uzama elde etmiştim düzensiz yapmama rağmen :)
ama hergün saçı yıpratmazmı cnm gün aşırı olmasın o bide5cm lik uzamayı kaç günde gördün
canım neden sinemaki hariç dedin
bende uzun bir aradan sonra yaklaşık 8 ay oldu sinemakiyi bırakalı
pazar sinemakiyle başladım
2 gün sonrada fiytonun küçük şişesindekini saçlarımın diplerine sürdüm duşa girmeden 20 dk önce
birde amino keratine başlayacağım aldım duruyor
ama sinemaki yine her zamanki gibi çok döktü saçlarımı moralim bozuldu biraz
Canım 3 su bardağı suyu kaynat, kaynayan suyun içerisine 2 rendelenmiş havucu at havuc kendisini bırakıyo hemen, 20-25 dk kısık ateşte kaynat sonra süz, suyun ılınmasını bekle ve içerisine 1 yumurta sarısı ekle. Bazı yerlerde yumurtanın hepsini katmışlar ama beyazı saçları kuruttuğu için sadece sarısını ekliyorum, istersen sen hepsini ekle. En az 2 saat beklet ve yıka :)
Bunu ne kadar süre uyguluyorsun canım..
Birde saçı yumuşatıyor mu..
Bu aralar saçım keçe gibi iyice sertleştirmesin ya.. :26:
Bunu ne kadar süre uyguluyorsun canım..
Birde saçı yumuşatıyor mu..
Bu aralar saçım keçe gibi iyice sertleştirmesin ya.. :26:
Canım dax kullan yumuşatıyo o, ayrıca havucta benim saçımı yumuşatıyo ama sende aynı etki olur mu bilmem. Normalde 2 hafta hergün uygulamak gerekiyo ama ben c.tesinden bugüne 3 kere yapabildim :/
Dax ne canım nereden bulabilirim..
Ayy pek cahil kalmışım bu konularda..
Dax supergro yağ karışımı ama kıvamı daha farklı tatlım watsons veya başka büyük bi kozmetik satan yer varsa çevrende rahatlıkla bulabilirsin, bu topiktede bir çok arkadaş kullanıyo, ilk başlarda sadece saçı uzatmak için kullanılıyodu sonrada uçlara iyi geldiğide keşfedildi, bende kullandım daha ilk kullanımda bile farkedilir yumuşaklık elde ediyosun :)
Dax supergro yağ karışımı ama kıvamı daha farklı tatlım watsons veya başka büyük bi kozmetik satan yer varsa çevrende rahatlıkla bulabilirsin, bu topiktede bir çok arkadaş kullanıyo, ilk başlarda sadece saçı uzatmak için kullanılıyodu sonrada uçlara iyi geldiğide keşfedildi, bende kullandım daha ilk kullanımda bile farkedilir yumuşaklık elde ediyosun :)
Fiyatı ne kadar canım peki?
Uzatıyor mu cidden saçı..
küçük boyu 7 tl büyük boyu 25 canım, öyle abartılcak kadar değil ama 2-3 cm fark ediyo ayda :)
maalesef evliler saç yağlanmasını bekleyemiyor cnm hooppp bayo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?