Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daxı 2 dir yapıyorum gece sürüp sabah ykadım inanırmısınız saçımda kırığın zerresi kalmadı şimdide havuç yapacam 2 hafta baklım nasıl etki edecek ....bu arada şampuanım arjine içine çam talebentin ve badem yağı kattım ....saçımın rengini açmak içinde papatya yapıyorum bu aralar ...yani ilk kez yapacam bakalım ben sinameki bemix evigen bpantene yapıyodum hepsinden vazgeçtim bu sefer havuç çam talebentin ve dax ve papatya bakalım hangisi daha iyi sonuç verecek

Saçtan çok zor arınıyor diyorlar almaya cesaret edemedim, gerçekten öyle mi? Bir de fiyatı ne kadar acaba?

Ben sadece 1 kere arındırma sorunu yaşadım o zamanda kendim abartmıştım canım ölçüyü ayarlayınca ve masajla iyice dağıtınca öyle bir sorun olmuyo küçük boyu 7 büyük boyuda 25 tl ama satılan yere göre farklılık gösterir belki fiyatı. Bu arada küçük boyu dediğime bakma, uzun bir süre gidiyo

bugün papatya suyu koymuştum saçıma kurudu güneşte üstünede havuç kürünü yaptım bugün 1. si 15 gün arasız yapacam bakalım nekadar uzayacakkk burdaki arkadaşların yorumuna bakınca baya bir uzamış ....sinamekiye ara verdim

kendi konularınz da olan kişileremi cevap veriyorsunuz acaba kızlar ? :44:

Canım burda kimsenin kendi konusu diye birşey yok sorulanlar hakkında tecrübesi,bilgisi olan varsa cevap veriyo zaten, paylaştığın yağıda hiç bir arkadaştan duymadım şimdiye kadar.

cnm ben şimdi bu havucu yaptım kafamda hergünmü yapacam 2 hafta boyunca kaçm cm uzar bu arada hergün yapınca tahminen

selam kızlar sınamekıden cok sıkıldım sanırım uzun bır sure yapmayacagım. Zaten sacımın uzunlugunden cok bır sıkayetım yok. Dokulmeye odaklandım.bıoblas ve vıtamın kullanıyorum ama faydası yok hala dokulmem var. Elımdekı bıoblaslar bıtsın (baya depolamıstım) down under naturals ın nude aldı sampuanını alacagım. Yuzde 98 bıtkıselmıs. Ve cınko tablet kullanmaya baslayacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm ben şimdi bu havucu yaptım kafamda hergünmü yapacam 2 hafta boyunca kaçm cm uzar bu arada hergün yapınca tahminen

Canım 2 hafta boyunca hergün yapılcak yazıyo benim baktığım sitede omuzdan bele indi yazmışlar o kadarı abartılı geldi ama önceden 1 ayda elde ettiğim uzamayı bu sefer 2 haftada elde ederim diye düşünüyorum çünkü 2. yapışta bile fark hissediliyo

esooş nasılsıın ? Restorex'e geçince benim dökülmem durdu :| ama söylediğin markanın ürünlerinden herkes çok memnuum şampuanıda güzeldir herhalde

ben kullanıyorum nude'u
şişe bitmek üzere hatta kronik kepeğimi bile geçirdi diyebilirim
saç derisini nemlendiriyor sanırım çok kuruduğu için olurdu..

esooş nasılsıın ? Restorex'e geçince benim dökülmem durdu :| ama söylediğin markanın ürünlerinden herkes çok memnuum şampuanıda güzeldir herhalde
sagol canım sen nasılsın.bakalım nude yı cok merak edıyorum ondanda fayda goremezsem restorex e geceyım

bende yaptım havuç kürümü 2 hafta hergün yapacam hadi bakalım.bugün ölçtüm 63 cm di saçım bakacam haftaya kaç olacak ben bakımlara başlarken benim saçım 47 cm di 7 ay oldu ama baya uzadı saçım düğünden sonra baya kestirmiştim çünkü ama şimdi belime gelsin istiom sütyen hizasından bıktım bide katlı hep saçlarım

Canım burda kimsenin kendi konusu diye birşey yok sorulanlar hakkında tecrübesi,bilgisi olan varsa cevap veriyo zaten, paylaştığın yağıda hiç bir arkadaştan duymadım şimdiye kadar.

Bunu demek bu kadar zor olmamalıydı canım saol yinede iyi geceler...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım bir de sadece saç diplerine mi uygulanıyor çünkü benim saçlarımın dipleri yağlı maalesef

Teşekkür ederim canım bir de sadece saç diplerine mi uygulanıyor çünkü benim saçlarımın dipleri yağlı maalesef
uzama konusunda fayda gormek ıstıyorsan dıplerıne surmek zorundasın. Ama sadece uclarınada kullanabılırsın o zamanda kırıkları onler sac uclarında kurulugu alır

bugün 2. havuç kürümü yapıyorum kaldı 13 tane ben bunu bayrama kadar götürürüm faydasını görürsem valla ...gitti bir sürü yumurta artıkkk

Şampuanıma çam terabentin midir neydi adı, onun yağından koyim bariiii belki uzar

Havuçcular tam gaz devam Benim 1 haftam doldu 1 hafta sonra yine resim eklicem sizde ekleyin darilirim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…