Saçtan çok zor arınıyor diyorlar almaya cesaret edemedim, gerçekten öyle mi? Bir de fiyatı ne kadar acaba?
kendi konularınz da olan kişileremi cevap veriyorsunuz acaba kızlar ? :44:
Havucun öyle koku sorunu yok tatlım, ben havucu önceden de kullanmıştım ama sık yapmamıştım, o halde bile etkisini gördüm. 3 saat bekletiyorum cumartesi günü başladım şimdiye kadar 3 kere yaptım ama artık düzenli hergün devam edicem 2 hafta hergün yapmak gerekiyormuş. Önceki yapışımda 5 cm kadar uzama elde etmiştim düzensiz yapmama rağmen :)
cnm ben şimdi bu havucu yaptım kafamda hergünmü yapacam 2 hafta boyunca kaçm cm uzar bu arada hergün yapınca tahminen
selam kızlar sınamekıden cok sıkıldım sanırım uzun bır sure yapmayacagım. Zaten sacımın uzunlugunden cok bır sıkayetım yok. Dokulmeye odaklandım.bıoblas ve vıtamın kullanıyorum ama faydası yok hala dokulmem var. Elımdekı bıoblaslar bıtsın (baya depolamıstım) down under naturals ın nude aldı sampuanını alacagım. Yuzde 98 bıtkıselmıs. Ve cınko tablet kullanmaya baslayacagım.
selam kızlar sınamekıden cok sıkıldım sanırım uzun bır sure yapmayacagım. Zaten sacımın uzunlugunden cok bır sıkayetım yok. Dokulmeye odaklandım.bıoblas ve vıtamın kullanıyorum ama faydası yok hala dokulmem var. Elımdekı bıoblaslar bıtsın (baya depolamıstım) down under naturals ın nude aldı sampuanını alacagım. Yuzde 98 bıtkıselmıs. Ve cınko tablet kullanmaya baslayacagım.
sagol canım sen nasılsın.bakalım nude yı cok merak edıyorum ondanda fayda goremezsem restorex e geceyımesooş nasılsıın ? Restorex'e geçince benim dökülmem durdu :| ama söylediğin markanın ürünlerinden herkes çok memnuum şampuanıda güzeldir herhalde
sagol canım sen nasılsın.bakalım nude yı cok merak edıyorum ondanda fayda goremezsem restorex e geceyım
Canım burda kimsenin kendi konusu diye birşey yok sorulanlar hakkında tecrübesi,bilgisi olan varsa cevap veriyo zaten, paylaştığın yağıda hiç bir arkadaştan duymadım şimdiye kadar.
Ben sadece 1 kere arındırma sorunu yaşadım o zamanda kendim abartmıştım canım ölçüyü ayarlayınca ve masajla iyice dağıtınca öyle bir sorun olmuyo küçük boyu 7 büyük boyuda 25 tl ama satılan yere göre farklılık gösterir belki fiyatı. Bu arada küçük boyu dediğime bakma, uzun bir süre gidiyo
uzama konusunda fayda gormek ıstıyorsan dıplerıne surmek zorundasın. Ama sadece uclarınada kullanabılırsın o zamanda kırıkları onler sac uclarında kurulugu alırTeşekkür ederim canım bir de sadece saç diplerine mi uygulanıyor çünkü benim saçlarımın dipleri yağlı maalesef
bugün 2. havuç kürümü yapıyorum kaldı 13 taneben bunu bayrama kadar götürürüm faydasını görürsem valla ...gitti bir sürü yumurta artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?