Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havuçcular tam gaz devam Benim 1 haftam doldu 1 hafta sonra yine resim eklicem sizde ekleyin darilirim vallahi

Maşallah canım 1 hafta aralıksız yaptın mıı Ben geçen c.tesi başladım 4 tane yaptım anca, havucum bitti bugün alıp 5.yi yapmalıyım :O Önümüzdeki haftada kesintisiz yapmaya çalışcam ama iftara misafirler geliyo yada bizi davet ediyolar çok zor oluyo ya

Ben doğum kontrol hapı katmıştım etkisinide gördüm tatlım, vitaminde ekleyebilirsin badem yağı vs. ekleyen arkadaşlarda vardı

Teşekkür ettim canım bide bunu deneyim bari ya hepten kel kalıcam ya da rapunzel olucam bakalım kısmett.D:d.

Kızlar havuca bugün başlayacağım, sizin nasıl gidiyor uzama var mı ?
Bir de içine badem yağı vs katsam olur mu??

djcat : Kat tabi canim,bemiks ve yumurta atiyorum ben le$ gibi kokuyor bemiks, ama gerçekten 3usu birlikte pamuk gibi oluyor saçlar, uzama konusundada benim açimdan gayet iyi gidiyor

Esraolin: hiç duymadinmi yaaa ben eskiden resim eklemistim cnm havuc suyunu suruyoruz kafamiza

Yok canim yine araliksiz yapamadim imkansiz sanirim hele ki ramazanlikta dedigin gibi misafirler falan yapabildigimce yapiyorum bende tekrar kaynattim 3 gunluk daha çikti

Tamam canım o zaman birazda sinameki katıcam içine turbo güç olsun..
Sabaha kadar bekletsem bir şey olur mu, gece gece yıkamak zor geliyor..

Havuçcular tam gaz devam Benim 1 haftam doldu 1 hafta sonra yine resim eklicem sizde ekleyin darilirim vallahi

bir hafta hergünmü yaptın cnm sende ne kadar uzatacak saçımızıı supergoda kullanıyorum ben 2 günde 1 şampuandada çam talebentin var

Bilmiyorum ki :/ şimdi hemen bakacağım nasıl bir şeymiş

gece daxımı sürüp yatacağım kafama sabah banyo yapıp 3. havucumuda yaparım artık kocam bana uzaylı gibi bakıyo hamileyim bide kafada sarılı bişeyler sürekli gene ne sürdün kafana dio

gece daxımı sürüp yatacağım kafama sabah banyo yapıp 3. havucumuda yaparım artık kocam bana uzaylı gibi bakıyo hamileyim bide kafada sarılı bişeyler sürekli gene ne sürdün kafana dio

Benimde annem öyle canım, bir şey istiyorum alması için yine nerene sürcen diyor
DAX işe yarıyor mu canım peki ?

Kızlar sürdüm saçlarıma havuç kürünü..
İçine SHEA yağı , hindistancevizi yağı ve zeytin yağı kattım ek olarak.. Bakalım ne kadar uzayacakk

Yanlis yazmissim yine araliksiz yaptim demek istemistim Ben açikcasi sampuana bisey katmiyorum artik ç. terebnti bana yaramiyor nedense bosuna o kokuyu cekiyorum o yuzden dax ve havuc yapiyorum

Djcatim çok hizlisin Hemen yapivermis helal olsun

Bide bende bi gece bekletiyorum oyle muhakkak daha etkili oluyodur birakin aman dalga geçen gecsin sonra aaa nasil uzattin derler hih der geçeriz ozamanda

Ben geçen c.tesi başladım bugün tam 1 hafta oldu 5.yi yaptım 2 gün yapamadım ama artık 7 gün boyunca aksatmycam inşallah.
Boşverin kokuyu valla sonuctan gayet memnunum iyi gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…