Şampuanıma çam terabentin midir neydi adı, onun yağından koyim bariiii belki uzar
Havuçcular tam gaz devamBenim 1 haftam doldu 1 hafta sonra yine resim eklicem sizde ekleyin darilirim vallahi
Canım onu kullananlardan pek uzattığını duymadım birde dikkat et fazla katma kurutmasın saçını
Ne uzatıyor peki(((((((((((((((((((((((((((((((((
Ben doğum kontrol hapı katmıştım etkisinide gördüm tatlım, vitaminde ekleyebilirsin badem yağı vs. ekleyen arkadaşlarda vardı
Teşekkür ettim canım bide bunu deneyim bari ya hepten kel kalıcam ya da rapunzel olucam bakalım kısmett.D:d.
Valla hepimiz bi umutla her duyduğumuzu yapıyoruz ama inşallah kel kalmayız dediğin gibi
Kızlar havuca bugün başlayacağım, sizin nasıl gidiyor uzama var mı ?
Bir de içine badem yağı vs katsam olur mu??
Maşallah canım 1 hafta aralıksız yaptın mııBen geçen c.tesi başladım 4 tane yaptım anca, havucum bitti bugün alıp 5.yi yapmalıyım :O Önümüzdeki haftada kesintisiz yapmaya çalışcam ama iftara misafirler geliyo yada bizi davet ediyolar çok zor oluyo ya
djcat : Kat tabi canim,bemiks ve yumurta atiyorum ben le$ gibi kokuyor bemiks, ama gerçekten 3usu birlikte pamuk gibi oluyor saçlar, uzama konusundada benim açimdan gayet iyi gidiyor
Esraolin: hiç duymadinmi yaaa ben eskiden resim eklemistim cnm havuc suyunu suruyoruz kafamiza
Havuçcular tam gaz devamBenim 1 haftam doldu 1 hafta sonra yine resim eklicem sizde ekleyin darilirim vallahi
djcat : Kat tabi canim,bemiks ve yumurta atiyorum ben le$ gibi kokuyor bemiks, ama gerçekten 3usu birlikte pamuk gibi oluyor saçlar, uzama konusundada benim açimdan gayet iyi gidiyor
Esraolin: hiç duymadinmi yaaa ben eskiden resim eklemistim cnm havuc suyunu suruyoruz kafamiza
gece daxımı sürüp yatacağım kafama sabah banyo yapıp 3. havucumuda yaparım artıkkocam bana uzaylı gibi bakıyo hamileyim bide kafada sarılı bişeyler sürekli gene ne sürdün kafana dio
Tamam canım o zaman birazda sinameki katıcam içine turbo güç olsun..
Sabaha kadar bekletsem bir şey olur mu, gece gece yıkamak zor geliyor..
Yanlis yazmissim yine araliksiz yaptim demek istemistimBen açikcasi sampuana bisey katmiyorum artik ç. terebnti bana yaramiyor nedense bosuna o kokuyu cekiyorum o yuzden dax ve havuc yapiyorum
Djcatim çok hizlisinHemen yapivermis helal olsun
Bide bende bi gece bekletiyorum oyle muhakkak daha etkili oluyodur birakin aman dalga geçen gecsin sonra aaa nasil uzattin derler hih der geçeriz ozamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?