Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde annem öyle canım, bir şey istiyorum alması için yine nerene sürcen diyor
DAX işe yarıyor mu canım peki ?

dax ı 3. sürüşüm kafamda krem gibizaten kokusuda güzel sürüp yatıyorum sabah banyo ....şu kadarını söyleyim uzattımı anlamadım çünkü pazartesi almıştım yeni daha ama kırık falan kalmadı 3 sürüşte geçti bende şaşırdım yani vede saçım uzuyo gibi geldi bana havuçun 3.sünüde yarın yapacam .......

Selam kızlar bütün sayfaları okuyamadığım için sormam lazım ?

Öncelikle yaptığınız kürleri yazarmısınız ? yani bemiksli kür ayrı sinamekili ayrı bir kür mü ??? birde dax nedir ? bakım yağımı ? dax supergro saç güçlendirici bakım yağı diye yazıyor nette o mu ? beyaz kırmızı gibi kutular varmış ? hangisi neye göre ? siz hangisini kullanıyorsunuz ? biraz açıklarmısınız lütfenn

Sinameki'yi bende yaptım ama 1 tur yani 8 hafta... bende işe yaramadı..bende başka bir şey arıyorum şimdi.. ama bu havuç kürü işe yarıyormuş sanırım bide ona bakıcam Allah sonumu hayretsin:d

Kızlar havuç kürü part 1 i başarıyla tamamladım. Sabah yıkadım saçımı..:79:
Yarın da DAX alacağım pek fazla kırığım yok ama güçlendirmesi için..:108:

Bir de doa kozmetikten aldığım SHEA yağını tavsiye ederim, krem gibi katı bir yağ cildim özellikle dudaklarım çok kuruduğu için yüzüme sürüyordum dün araştırdım saç içinde çok faydalıymış.. Katı olduğu için biraz eritip ekledim küre.. Size de tavsiye ederim..

kızlaarr ben geldim valla kaç aydır dogru düzgün giripte okuyamıyorum yazılanları hem iş yogunlugu hem netimin olmaması saçlarımda uzamadı gitti tekrar başlıcam kürlere resimde ekliyim 8 ay oldu nerdeyse ama hala omzumda saçlar durdu uzaması.mucize bi formül bulan varmı aranızda . ilki 15 kasımda çekildi 2cisi 15 haziranda

Eklentiler

• $15 kasım-tile.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 47

canım gene uzamış görünüyo ama seninde benim gibi olmuş bende kasımda kestirdim seninki kadar anca oldu ....biz bu ara havuç kürü yapıyoruz 2 hafta boyunca hergüün birde 2 günde bir dax saçımı ölçtüm 2 hafta sonra kaç cm uzamış ne kadar fayda etmiş görecez ona göre sende yaparsın cnm bu arada bugün 3. gün havuç kürümün yapıyorum

bişey sorucam dax dediğiniz ürünü nerden aldınız acaba bide fiyatı ne kadar

Kızlar yaa size diyorum ki karanfilli kürü yapın hem oldukça zahmetsiz hem forumda herkes çok olumlu sonuçlarla dönüyolar hem pratik hem ucuz kafan da sarımsak falan kokmuyor yağ içinde de yüzmüyoo

bişey sorucam dax dediğiniz ürünü nerden aldınız acaba bide fiyatı ne kadar

ben watson dan aldım 29 tl idi ama içinden nerdeyse 6 ay yetecek yağ çıkıyor biz 2 arkadaş aldık ordan bölüştük yaramazsa büyük kutu boşa gitmesin die ama işe yarıyo vallaa kırığım hiç kalmadı 3 kullanışta dahaa

Kızlar yaa size diyorum ki karanfilli kürü yapın hem oldukça zahmetsiz hem forumda herkes çok olumlu sonuçlarla dönüyolar hem pratik hem ucuz kafan da sarımsak falan kokmuyor yağ içinde de yüzmüyoo

canım nasıl bu kür. Nasıl yapılıyor yani ?

canım nasıl bu kür. Nasıl yapılıyor yani ?

Canım başka bir konuda okuyup başka bir konuda tavsiye etmiştim herkes çok memnun olunca ama o kadarsaçl ilgili konu var ki bildiğin üzere o yüzden burda tekrardan yazayım

1/2 lt suya bir avuç karanfili atıyorsun 1 2 gün bekletiyosun ve koyu bir renk alınca su, saçlarına sürüyorsun ister yıkayın ister kendiliğinden kurutun yıkamaya gerek yok demiş ..
Saçların sürerken yani tarakla iyice tarıyorsun çünkü amaç saç diplerine yedirmek en hoşuma giden yönü de defalarca durulamaya gerek yok zahmetsiz . Yani duştan çıkıp da temi saçına uygulayıp tekrar yıkamıyorsun canım benim ben dün sahurda hazırladım suyumu , yarın bu saatlerde veya akşama doğru uygulicam saçıma

hımm kırıklar için diyince zaten ilgimi çekti daha önce watsons ballı maske kullandım hem fiyatı uygun diye almıştım saçımda baya dökülme yaptı burdan kullanan arkadaşlar varsa onları uyarayım en yakın zamanda gidip watsons mağzasını incelicem :)

Hadi ya iyimiş canım..
Kokusu nasıl peki, yoğun mu?
Ben yumurta kokusundan nefret ediyorum o yüzden havuç kürünü en fazla 1 hafta devam edebilirim gibi geliyor. Yıkamama rağmen burnuma hala yumurta kokusu geliyor.
Eğer bu kür yoğun karanfil kokuyorsa duştan sonra saçlarıma uygularım en azından yumurta kokmaz kafam..

ama bu dökülmeler ve gürleştirmek içinmiş biz uzatmak istiyoruz uzatıyomu o önemli çünkü benim saçım saten gür ve dökülmüyo ama uzamıyoda yaaş uzuyo yani

Canım en güzel yönü de o zaten yoğun yoğun kokmuyo sarımsak ymurta turp gibi falan veya vıcık vıcık yağ olmuyor saçların çünkü yoğun kürlerde saçı arındırmak da zor zaman alıcı zahmetli . Ama bunu hazırlamak da pratik uygulamak da . Bir kızcağız vardı saçları çok seyrek ve çok fazla dökülen o baya psikolojisi bozuk iken yardım istemiş bir konuda ona yazmış bir arkadaş da bu formülü. Kız sonradan dönmüş dökülmemi durdurdu allah razı olsun diye. Sonra çok kişi denemiş ve memnun kamış sayfalarca üşenmeyip okudum geri dönüşleri . O yüzden hemencicik gidip aktardan karanfil aldım paket paket satılıyor küçük paketlerde 1 tl ye . Kokuya gelince ben zaten eskiden beri karanfil kokusunu severim ama baktın ki sen taradıktan sonra rahatsız oldun şöyle bir durularsın köpüklemeden canım

ya havuç kürünnü yapıyodum ben saçlarım yumuşacık oluyordu ama çok bariz bi uzama olmadıgından bıraktım bi yapın bakalım eger etki iyi olursa bende başlarım tekrar çalışıyorum yorgun geliyorum üşeniyorum daha pratik şeylere bakıcam bende bemix bepanten evigen fln karıştırıyordum öncdene şampuana şimdi yine alıcam yaglarla flnda bakım yapıcam

ama bu dökülmeler ve gürleştirmek içinmiş biz uzatmak istiyoruz uzatıyomu o önemli çünkü benim saçım saten gür ve dökülmüyo ama uzamıyoda yaaş uzuyo yani

Cnm bilmiyordum baştan okuyamadım uzatmak istediğinizi evet bu kürüseyrek saçı olanlar gürleşsin diye kullanıyolar çok da işe yrıyor . Ama uzatmaa faydası olur bu bilemem ama zararı olmayacağı kesin . Benim saçlarım da seyrek olduğu için kullanıcam seninkilere de maşşallah diyim

Canım bende senin gibi karanfil kokusunu seviyorum..
Yumurtanın kokusunu bastırsın bana yeter. Etki etmesine bile gerek yok..
Kimyasal saç kokuları var, onlardan alıp kullanmak yerine doğal karanfil kullanırım..
Yarın alacağım karanfil deneyeceğim bende..

Canım ya ben anlmadım demek istediğini sen şimdi yumurtalı bir küre devam ederken mi yapcaksın karanfili. Sanırım kokusunu bastırsın diye . Ama sana tavsyem çok fazla yorma saçlarını o kür bu bakım derken ben de çok uğraşıyordum eskiden ama boşa emek saçlar da yoruluyor toplaması sonra zor oluyor . Senin için en uygun tarifi seç , ve haftada 3 kere yap yeterli . 2 ay boyunca aynı bakımı yaptın mı , 1 2 hafta dinlendir . Tek birine yoğunlaş ki fayda etti mi etmedi mi anlarsın canım daha iyi

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yine sinemakiye başladım
biraz uzama elde ediyorum bu kür sayesinde ama çok dökülmem oluyor
ölü saç gibi değil bu dökülme

şu an 2.kür kafamda kızlar
ayrıyettende fiyto şampuan aldım sarımsak özlü uzama etkisi varmış bakalım uzayacak mı
içine sarımsak attım
bir de amino keratin maskesi aldım ama henüz başlamadm bir kaç günede ona başlarım
benm bakımlarım bu kadar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…