mavi siyahla siyahın görüntüsü hiç birbirine benzemiyo canım, gür saçta siyah muhteşem duruyo :))
canım beyaz sabun kullanıyorum adı sanı filan mühim değil herhangi bi beyaz sabun ve fazla yıkama..akıtıyor zamanla..haa farklı yöntemler de var ama bunlar saça zararlı..beyaz sabunu da kullanırken saç maskesi veya saç kremi takviyesi yapmak lazım(diplere uygulamadan)canım nasıl akıtıyorsun??bnmde akıtmaya ihtiyacım varda canım
kesinlikle bebeğim..ben boyarsam mat siyah yapıcam bu arada..ya bide şimdi röfle var ya siyah hemen tutmuycak o yüzden önce kahve yapıp sonra siyah yapabilirim kışın filan
canım beyaz sabun kullanıyorum adı sanı filan mühim değil herhangi bi beyaz sabun ve fazla yıkama..akıtıyor zamanla..haa farklı yöntemler de var ama bunlar saça zararlı..beyaz sabunu da kullanırken saç maskesi veya saç kremi takviyesi yapmak lazım(diplere uygulamadan)
Sinameki'yi bende yaptım ama 1 tur yani 8 hafta... bende işe yaramadı..bende başka bir şey arıyorum şimdi.. ama bu havuç kürü işe yarıyormuş sanırım bide ona bakıcam Allah sonumu hayretsin:d
Yanlis yazmissim yine araliksiz yaptim demek istemistimBen açikcasi sampuana bisey katmiyorum artik ç. terebnti bana yaramiyor nedense bosuna o kokuyu cekiyorum o yuzden dax ve havuc yapiyorum
Djcatim çok hizlisinHemen yapivermis helal olsun
Bide bende bi gece bekletiyorum oyle muhakkak daha etkili oluyodur birakin aman dalga geçen gecsin sonra aaa nasil uzattin derler hih der geçeriz ozamanda
Amin canımm aminnAynen ya ne kürü ne bakımı duysak denemek istiyoruz :) peki canım sen dax kullandın mı ? nasıl bir ürün ? kırıklara ve dökülmeye iyi gelir mi ?
Yok ben onu kullanmadım canım ama ismi burada çok geçtiği için çok duydum :)) memnun kalanlar çoktu.. ama şöyle bişey var ki ben artık öyle yağla falan uğraşmak istemiyorum( bişey söylesinler şampuanıma katayım o olur bak
Aynen ya saça sür saatlerce beklet yıka :) zor iş ama şampuana katmak mantıklı :) ben bi topikte şampuana bemiks evigen bepanthene kattıklarını duydum. ne kadar doğru acaba ? bilgin var mı canım
Ah evet benim çılgın arkadaşım büşra var saçlar maşallah sanırsın rapunzelO da söylemişti bunu kendisi öyle yapıyormuş.. Onu yapabiliriz aslında
Evet duymuştum ama faydası olup olmadığını bilmiyordum :) madem deneyip faydası olan var bizde deneyelim o zamann
Ben biraz araştırayım onu sonra sana söyliyim, yaparız yine uzamazsa depresyona girmek istemiyorum:d
Ayy harika olur vallaaraştır ve konuşalım bakalım uygunsa yapalımm uzasın artık yaa şu saçlar bıktım valla aynen yaptığımız halde uzamazsa depresyona girerim valla
Tamam canım sana iletirim şimdilik kaçıyorum 1-2 saat sonra burdayım
Yok ben onu kullanmadım canım ama ismi burada çok geçtiği için çok duydum :)) memnun kalanlar çoktu.. ama şöyle bişey var ki ben artık öyle yağla falan uğraşmak istemiyorum( bişey söylesinler şampuanıma katayım o olur bak
evet cnm bi kere öğrenci evimde kullanmak zorunda kalmıştm kazık gibi kaldı
ben zaten banyo sonrası mavi su kullanıyorum canım yoksa bnm saçlar hayatta açılmaz
ama ne kadar bir süre kullanmak lazım canım
bir de ben boyayalı tam bir yıl oldu ama aralarda kaldı kahve tonları onlardan kurtulmak istiyorum kumrala geçicem saçı orialle açmadan ama boya boyayı açmıyor ne yazıkki 4 numaradan 8 e geçemiyorum
kısaca sorum şu sabunu ne kadar süre kullanacağım ve kaç tonluk bir açma elde ederim??
aynen bende bıktım yağıydı kürüydü
çam terebentinnn:) Şampuanın içine koyacak yararlı şeyler arıyoruzolurda bulur ve emin olursak sende yap
çam terebentinnn
bende işe yaramıştıOnu bende söyledim kuzum ama çoğu işe yaramadığını söylemiş(((((
bende işe yaramıştı
dökülmem çok çok azaldı onu kullandığım dönemde. şmdide aşırı dökülmem var bir türlü fırsat bulup alamadım. en kısa sürede tekrar başlayacağım.
ayrıca sinamekiden 3 4 tur yaptım ben. çam terebentinli şampuanla desteklediğim turda en fazla uzamam olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?