Hadi ya iyimiş canım..
Kokusu nasıl peki, yoğun mu?
Ben yumurta kokusundan nefret ediyorum o yüzden havuç kürünü en fazla 1 hafta devam edebilirim gibi geliyor. Yıkamama rağmen burnuma hala yumurta kokusu geliyor.
Eğer bu kür yoğun karanfil kokuyorsa duştan sonra saçlarıma uygularım en azından yumurta kokmaz kafam..
Kızlar tatildeyken dax kullandım pek umudum yoktu en azından güneşten deniz suyundan korur bakım yapar diye kullandım
iki güne bir masaj yaparak sürdüm 1 saat filan bekledim
15 gün boyunca devamlı yaptım ama önemli olan devamlılık
2-3 parmak uzamış saçlarım :)
kızlar ben havuç suyu, turp suyu, sinemaki ne varsa denedim ama acayip üşengeç bir insanım. 2 gün yapıp sıkılıyorum. bugün havuca tekrar başlıcam. her gün yapıcam artık, canıma tak etti
Kızlar tatildeyken dax kullandım pek umudum yoktu en azından güneşten deniz suyundan korur bakım yapar diye kullandım
iki güne bir masaj yaparak sürdüm 1 saat filan bekledim
15 gün boyunca devamlı yaptım ama önemli olan devamlılık
2-3 parmak uzamış saçlarım :)
yap cnm zaten 2 hafta yapacan havucu bak benim 4 bugündü yaptım yıkadım yarın 5 kaldı 9 yani öyle düşün
Kızlarr bana yardım edin yaaa(
Saçlarım çok kuru..
Ne yaptıysam yumuşamıyor, havuç kürüne o kadar yağ kattım bana mısın demedi.. Uçları hala çok sert..
Kırığımda yok ki kırıktan sertleşsin(
Bir de DAX ı sordum sordum watsonsa bizde yok dedi. Fax mı ne varmış..
Bir de bu Dax için briyantin dedi..
Acaba aynı şeyden mi bahsetti..
Sizin dediğiniz Dax nasıl, resmini koyar mısınız ??
canım var mı sende bir değişiklik? bir de uçlarına da sürüyor musun?
daxı bulmak biraz sıkıntı ewt tatlım hiç uğraşma internetten sipariş ver bence
bende sinemakiden fayda göremedim üstelik kırıldı yoluk gibi oldu saçlarımkızlar ben havuç suyu, turp suyu, sinemaki ne varsa denedim ama acayip üşengeç bir insanım. 2 gün yapıp sıkılıyorum. bugün havuca tekrar başlıcam. her gün yapıcam artık, canıma tak etti
aynen bende umudu kesmiştim sinemakiden filan fayda görmeyince bakım olsun diye yaptım :) uzamasıda hızlandı tavsiye ediyorum herkese düzenli kullanbende 3 oldu sürdüm gece yatarken sürüp sabah yıkyorum 2 günde 1 uzattımı bilmem ama kırık falan kalmadı o derece yani
Gratis te bulabilir miyim canım ya? Kuzenime söyledim o bakacak yarın..
ben gratiste bulamadım watsonstan aldım
bende sinemakiden fayda göremedim üstelik kırıldı yoluk gibi oldu saçlarım
dax dene derim :) kırıklarada iyi geliyor
aynen bende umudu kesmiştim sinemakiden filan fayda görmeyince bakım olsun diye yaptım :) uzamasıda hızlandı tavsiye ediyorum herkese düzenli kullan
gratislerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?