Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım koku konusunda ben çok takıntılıyım iyice yıkasamda hla yumurta kokusu varmış gibi geliyo durulama suyuna bikac damla lavanta yağı ekle miss

slm kızlar 4.havuç kürümde yapıldı şimdi yaıkayacağım akşam gene dax sürecem ...sıkılmaya başladım ama azmettim 2 hafta uygulayacam bu kürü

Kızlarr bana yardım edin yaaa (
Saçlarım çok kuru..
Ne yaptıysam yumuşamıyor, havuç kürüne o kadar yağ kattım bana mısın demedi.. Uçları hala çok sert..
Kırığımda yok ki kırıktan sertleşsin (

Bir de DAX ı sordum sordum watsonsa bizde yok dedi. Fax mı ne varmış..
Bir de bu Dax için briyantin dedi..
Acaba aynı şeyden mi bahsetti..
Sizin dediğiniz Dax nasıl, resmini koyar mısınız ??

Kızlar tatildeyken dax kullandım pek umudum yoktu en azından güneşten deniz suyundan korur bakım yapar diye kullandım
iki güne bir masaj yaparak sürdüm 1 saat filan bekledim
15 gün boyunca devamlı yaptım ama önemli olan devamlılık
2-3 parmak uzamış saçlarım :)

dax ın hangi ürününü kullandınız tam bilgi verebilir misiniz?

kızlar ben havuç suyu, turp suyu, sinemaki ne varsa denedim ama acayip üşengeç bir insanım. 2 gün yapıp sıkılıyorum. bugün havuca tekrar başlıcam. her gün yapıcam artık, canıma tak etti

kızlar ben havuç suyu, turp suyu, sinemaki ne varsa denedim ama acayip üşengeç bir insanım. 2 gün yapıp sıkılıyorum. bugün havuca tekrar başlıcam. her gün yapıcam artık, canıma tak etti

yap cnm zaten 2 hafta yapacan havucu bak benim 4 bugündü yaptım yıkadım yarın 5 kaldı 9 yani öyle düşün

bende 3 oldu sürdüm gece yatarken sürüp sabah yıkyorum 2 günde 1 uzattımı bilmem ama kırık falan kalmadı o derece yani

daxı bulmak biraz sıkıntı ewt tatlım hiç uğraşma internetten sipariş ver bence

canım var mı sende bir değişiklik? bir de uçlarına da sürüyor musun?

ben başımı eğip başımdan aşşağa döküyorum yıkar gibi ucu mucu heryeri havuçsuyu oluyo valla uzadı gibi ben başlamadan ıslakken ölçtüm 9 gün sonra gene ölçecem ne kadar uzamış bakcaz işe yararsa eğer ayda 2 hafta yaparız yumuşak saçlarım valla baya

bende sinemakiden fayda göremedim üstelik kırıldı yoluk gibi oldu saçlarım
dax dene derim :) kırıklarada iyi geliyor
bende 3 oldu sürdüm gece yatarken sürüp sabah yıkyorum 2 günde 1 uzattımı bilmem ama kırık falan kalmadı o derece yani
aynen bende umudu kesmiştim sinemakiden filan fayda görmeyince bakım olsun diye yaptım :) uzamasıda hızlandı tavsiye ediyorum herkese düzenli kullan

Gratis te bulabilir miyim canım ya? Kuzenime söyledim o bakacak yarın..

bilmiyorum ki bk bakalım sen gene ben eczanelere falan sormuştum ismini bile bilmiyolar dax suprgo diyeceksin ama üstündesaç uzatıyo falan yazıyor dikkat et jöleside varmış ondan alma sakın

ewt ya sinameki tamm saçıma baktı ama 8 ay kullandım yani normaldede uzardı yaniçünküdüzleştirici falan sürmedim saçı boyamadım bu süreçte bide şampuanımda olan malzemenin haddi hesabı yoktu yani sinameki bana yaramadı uzatmadı öyle dendiği gibide dax güzel ama en azından yumuşatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…