eşine söle o ölçsün canım yada baska bırı...
Eki Görüntüle 560687 hadi bismillah ekledim sanırsamsağol uqurbocuumm..bu saçlarımın son hali3sinameki kürü yaptım bilinçli olarak çekilmemiştim ondan bööle belirsiz ama artık 2 3kürde bir eklicem güzelce çekip kızlar..
yawww ne yarışmasıııııııı niye benim haberim yokk
gzl hadii yarışma başlasın
yarışmaya hemen seni de dahil ediyoruz o zamanbugün ölçüyorsun ve 1 haziranda karşılaştırıyoruz
tatlım sen neden sınamekı yapıyosun ben tam senınkı kadar olsun ıstıyorum saclarım canım bnce sen sadece saclarını gürlestırmek için kür uygula saclarının boyu çok guzel bu boya getıreyım bişi istemem ama az görünüyo tatlım...ama çok güzel:)
saçların çok güzel kıskandımUzunluğu da güzel ama sen kalçana kadar uzatmak istiyorsun biliyorum :)) Resimde saçlarını arkaya toplamışsın sanırım ondan mı bilmiyorum ama senin saçların da benimki gibi az geldi bana.
kızlar önden ölçtüm 10 cm geldii 26.11.2012 yalnız cetvelle ölçtüm siz neyle ölçtünüz
maşallahhhhhhhhh daha nereye kadar uzatacannnçok gzl şaçların var..
canım ablam sağol valla güzel moral oldu çoğu kişi aynı şeyleri söölemiş çok teşekkür ederim..biraz daha uzamasını istiyorum bi 4 parmakçık filanha tabi bide yanının yöresininde birazcık toplanması lazım zamanında hatalı kesimler yaptırdım saçımda ince telli olduğundan iyce küçük kaldı..çoğaltıp gürleştirmek için var mı bi önerin :26:bu arada senin saçlar ne alemde ablacm resim ekle bence uzamıştır yine en son bi fotonda epey bi fark görmüştüm ben
xayx
saçların uzunmuş kız senin baya
yalnız bi önerim olucak kat varsa yavaş yavaş katlarından kurtulursan çok daha gür gözükür saçların
herkes yazmış, hadi ben de sana yorum yapayım, saçlarının uzunluğu rengi güzel ama bence de biraz cılız görünüyor.kırılma sakın ama biraz bakım yapsan daha güzel olacak sanki.
kizlaaar benide alin araniza
bende gecen seneden beri saclarimi uzatmaya calisiyorum ama olmuyor gibi sanki. gecen sene Kis aylarinda hem turplu su hemde sarimsakli sampuan kullandim. yaz aylarinda ara verdim. ben genelde saclarimi toplarim. 3 ay önce saclarimi düzledim annem, kardesim ve teyzem uzadiklarini söylediler
benim asil sorunum uzun veya kis olmasi degil.
saclarim cok ince ve az oldugu icin tipsiz duruyorlar. ve cok yavas uzuyorlar.
uzatmamin sebebi ise su: hayatimda 1 kez olsun uzun saca sahip olmak istiyorum. bikere belime kadar uzasa sacim yeter benim icin.
tatlım bendee aynı dertten müzdaripimmm benimde şaçlarım ince telliii valla arkadan toplayınca fare kuyruğu gibi duruyordu bendee o sinirle kestim..
o kuyruğu dahi özler oldumm ama neyseee ben bilmiyorumm bilen varsaaa banada söyleyinnnn
ooo hoşgeldin, o zaman saçının ölçüsünü alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?