Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahaha eşim çoktan delirdiğimi düşünüyor, fotoları o çekiyor da
neyse bi şekil ölçücez artık. yok mu başka yarışacak

yarışma sonu haziran olsun ama benim hedefim asıl mart sonu, tr.ye geliyorum da saçlarım o zamana kadar uzasın diye uğraşıyorum. bi de o zamana kadar gitmesi gereken 5 kilo var tabi

eşine söle o ölçsün canım yada baska bırı...

yawww ne yarışmasıııııııı niye benim haberim yokk
gzl hadii yarışma başlasın

Son düzenleme:

maşallahhhhhhhhh daha nereye kadar uzatacannn çok gzl şaçların var..

Son düzenleme:
yarışmaya hemen seni de dahil ediyoruz o zaman bugün ölçüyorsun ve 1 haziranda karşılaştırıyoruz

tamam canım hemen ölçüp yazarım burayaa yalnız arkadan ölçemiyorum hehhehe arkayı kesip duruyom
önden ölçecem okişş kızlarrrrrr

kızlar önden ölçtüm 10 cm geldii 26.11.2012 yalnız cetvelle ölçtüm siz neyle ölçtünüz

canım sağol o saçlarımın sönmüş hali bide benim saçlarım çok ama ince tellidir canım ya gürleştirmek için önerebileceğin bişi var mı sanırım sarımsak diceksin çoğalsın diye ama başka varsa onlarıda öğreneyim

aslında o kadar kesildiki en son temmuzun başlarında bi kesildi omzumun bi parmak aşağısındaydı bişi yapmadım bu boya geldi şimdi iice uzatmak istiyorum o yüzden küre verdim kendimi :)) dediğin gibi kalçama gelsin istiyorum bide yanlardanda çoğalıp uzaması lazım saçım çok ama ince telli bide uzuuun zamandır kesim yanlış olunca yine bu iyi hali diyeyim yani hepimizin güzel saçları olucak umudu ve azmi bırakıyorz

xayx
saçların uzunmuş kız senin baya
yalnız bi önerim olucak kat varsa yavaş yavaş katlarından kurtulursan çok daha gür gözükür saçların

maşallahhhhhhhhh daha nereye kadar uzatacannn çok gzl şaçların var..

canım ablam sağol valla güzel moral oldu çoğu kişi aynı şeyleri söölemiş çok teşekkür ederim..biraz daha uzamasını istiyorum bi 4 parmakçık filan ha tabi bide yanının yöresininde birazcık toplanması lazım zamanında hatalı kesimler yaptırdım saçımda ince telli olduğundan iyce küçük kaldı..çoğaltıp gürleştirmek için var mı bi önerin :26:bu arada senin saçlar ne alemde ablacm resim ekle bence uzamıştır yine en son bi fotonda epey bi fark görmüştüm ben

arka saçım 3 cm

çok çalışmam lazım kızlarrrr olsuunnnn hep beraber uzatacazzzz

herkes yazmış, hadi ben de sana yorum yapayım, saçlarının uzunluğu rengi güzel ama bence de biraz cılız görünüyor.kırılma sakın ama biraz bakım yapsan daha güzel olacak sanki.

xayx
saçların uzunmuş kız senin baya
yalnız bi önerim olucak kat varsa yavaş yavaş katlarından kurtulursan çok daha gür gözükür saçların

canım çook teşekkür ederim sonunda ekleyebildim foto..:)) evet katlı kestirmiştim her defasında ama şimdi asıl 2kat kaldı saçımda yalnız zamanında ara makastır şudur budur derken inceldi işte sinamekine devam edeym diyorum 8kür malum çoğaltıyo saçı birazdan 4.yü yapacam bakalım..bide yıkayıp kuruttuktan sonraki halini çekip koyucam öbür türlü elliyorum biraz ama tam papaz duruyo

herkes yazmış, hadi ben de sana yorum yapayım, saçlarının uzunluğu rengi güzel ama bence de biraz cılız görünüyor.kırılma sakın ama biraz bakım yapsan daha güzel olacak sanki.

evet bende ööle düşünüyorum ama yıkadıktan sonra epey gür duruyo sarmaşık özlü kullanıyorum bide sinameki e malum onlar yetiyo ama sabitleyemiyorum dışarı çıkınca hemen sönebiliyo..bu fotoda günün sonlarına doğru çekildi..sölediğim gibi bide yıkayıp ööle çekicem bana nedense çoğalmış gibi geliyo bilmiyorm :26: yorum için tşk kırılmaca darılmaca tabiki yok hepimiz destek olucaz yol göstericez birbirimize :)

evet kızlar saçımı gördünüz..buraya eklerim diye dşünmeden çekmiştim o yüzden orası burası şurası adam akıllı çıkmamış olabilir yenilerini çekip koyucam sizler gibi.. ama yorumlarınız doğru saçlarım ince telli ve çok azmış gibi duruyolar var mı önerileriniz şöyle bi papaz olayım

tatlım bendee aynı dertten müzdaripimmm benimde şaçlarım ince telliii valla arkadan toplayınca fare kuyruğu gibi duruyordu bendee o sinirle kestim..
o kuyruğu dahi özler oldumm ama neyseee ben bilmiyorumm bilen varsaaa banada söyleyinnnn

kizlaaar benide alin araniza

bende gecen seneden beri saclarimi uzatmaya calisiyorum ama olmuyor gibi sanki. gecen sene Kis aylarinda hem turplu su hemde sarimsakli sampuan kullandim. yaz aylarinda ara verdim. ben genelde saclarimi toplarim. 3 ay önce saclarimi düzledim annem, kardesim ve teyzem uzadiklarini söylediler

benim asil sorunum uzun veya kis olmasi degil.

saclarim cok ince ve az oldugu icin tipsiz duruyorlar. ve cok yavas uzuyorlar.

uzatmamin sebebi ise su: hayatimda 1 kez olsun uzun saca sahip olmak istiyorum. bikere belime kadar uzasa sacim yeter benim icin.

ooo hoşgeldin, o zaman saçının ölçüsünü alalım

sarımsaklı şampuan diyolar da bakalım :26: sinameki iyi gidiyo şimdi kafamda zaten bilmiyorm kararsız kaldım aynı anda çok şeyle yormak da istemiyorum saçımı ama:44:

ooo hoşgeldin, o zaman saçının ölçüsünü alalım

Hosbuldukkk canimmm

sacimi bugün banyodan sonra ölcerim yarin yazarim buraya.
omuzlarimdan biraz daha uzun saclarim var

sarimsakli sampuan sac dökülmesini azaltti turp kürü ise saclarimi besliyor diye yapiyorum haftada 2 gün. cokta yormak istemiyorum saclarimi :)

eee siz neler kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…