Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook sevindim canım ek olarak birşey kullandın mı
kürdü sinamekiydi uğraşamıcam ben artık ya çok sıkıldım bu işten
dax ve şampuanıma kattığım şeylerle devam edeceğim

çook sevindim canım ek olarak birşey kullandın mı
kürdü sinamekiydi uğraşamıcam ben artık ya çok sıkıldım bu işten
dax ve şampuanıma kattığım şeylerle devam edeceğim
Canım uzatma icin bise kullanmadım
yikadiktan sonra avonun argan yağlı sac ucu serumunu kullandım birde
dax, şampuan, sac kremi, serum :) baska bise kullanmadım
serumdan cok memnunum bu arada kırıklara oda cok yardımcı oldu canım ihtiyacın olursa denk gelirsen dene mutlaka
sinemaki benide cok yordu daxla masaj yapınca kafanda rahatlıyor boyle huzurlu oluyorsun hafifliyosun masajdan dolayı :))

Şimdi saçımı yıkayacağım ve geriye 5 kür kalıcaak, havuc kürüm bittikten sonra elimdeki dax'ları değerlendiririm sonrada kadere bırakıcam yeter bu kadar ya hic bişeyle böyle uğraşmadım belkide uğraşmamak en iyisidir

kesinlikle katılıyorum o masajın etkisi süper oluyor
9. katalogda serum indirimde alacağım mutlaka

Hadi yeni baslayacak olanlara gaz gelsinn havuc küru sonucum mayis ayinda yaptigim Devam kizlarr
Yalniz turuncu kafa oldum tamamen

saçlarımı daxladım bu 4. oldu :) osaçmı inat benmi bakalım bukadar bakımada uzamazsa yuh artıkk

tatlım daxın fiyatı nedir?

Evet kizlar 2 haftada uzamisti, mayis ayinda yapmistim sonra sinavlar nedeniyle devam edememistim ama 2hafta boyunca her gun degil karmakarisik yapmistim bakalim bu kez yapicam dedim yine olmadi, kafaya plastik gecirmek sorun ya benim icin catur cutur kulagimin zari yirtilcak en sonunda saç ugruna

:) Şampuanın içine koyacak yararlı şeyler arıyoruz olurda bulur ve emin olursak sende yap

canım ben hepsini yaptım merak etme
ama benm saçlar inatçı biraz
orialden dolayı kırılıyor hep
şampuanıma ampul koyduğumda çok cıvık oldu kullanamadım
doğum kontrol hapı iyi diyorlar ama tüylenmeden korktum yoksa kesin çözüm o gibi kel de bile saç çıkartıyormuş

benm şu an şampuanımın içinde sarımsak az da çam terebentin var
ayrıyetten amino keratine başladım
sinemakiye de devam

kişisel bakımımda var tabi of of
kirpik yağı her gün
göz altı için her gün

zayıflama için yağ sürme
kür yeme
çay içme
spor
ve meyveli sebzeli suyum

of off ben ölmüşüm
kızlar yazdım ki hepsini bu konuda derdi olan varsa önerebileceğim şeyler var hepsi de memnun olduğum şeyler o sebeple yazdımmmm

öncelikle sinamekiye devam edersen o açar bunu unutma canım..ekstra sabunu da 4 5hafta kullan açacaktır zaten saçındaki renk siyah kadar zor bi renk değil

evet cnm biliyorum sinemaki uzmanı olduk
şimdi bile çok güzel açtı 2 tur oldu henüz memnunum bu durumdan

Maşallah canım çok şey duyuyorum ama emin olmadan yapamıyor insan sonra istediğim sonucu alamayınca bunalıma giriyorum Kesin çözüm doğum kontrol hapımı yani son kararın mı:d birine karar versem hemen başlıycamda

canım tabi senin bir de deniz suyu etki etmiştir her gün duş falan derken onlarında uzamaya etkisi olmuştu herhalde
tam olarak anlatır mısın sadece diplerine mi uyguladın nereden alınıyor bu dax ücreti ne kızlar

bende 3 oldu sürdüm gece yatarken sürüp sabah yıkyorum 2 günde 1 uzattımı bilmem ama kırık falan kalmadı o derece yani

uçlarına sürmüyor muyuzz nasıl kırık kalmadı eğer uçlarına sürüyorsak anlayamadım cnm yaa

canım bizim burda ramazan için panayır var avoncu gelmiş
serumu çok önerdi ama fazla şey mi kullanırım diye almadım
güzel bir şeye benziyor
arkadaşımda kullanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…