Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım saçı kalınlaştırıyor birde
ben çok düşündüm ama bi yerime değerde tüylenirim diye korktum
21 tane hapı un ufak et
şampunına kat
ve her yıkamada çalkala ki dibe çökmesin
ama yüzüne eline koluna bulaştırma canım dikkat et
mesela yüzüne mi değdi suya tut saçında beklesin sen liflenene kadar
bir de katacağın şampuan bitkisel olsun
market şampuanları alma ki daha çabuk sonuç alasın canım

Ay çok ilginç bişey bu:))) ama uzatıyorsa denerim valla yeterki uzasın teşekkür ederim canım ^_^

Ay çok ilginç bişey bu:))) ama uzatıyorsa denerim valla yeterki uzasın teşekkür ederim canım ^_^

canım az bi internette araştırsan sonuçları okursun şokkkkkkkk
bu site için demiyorum googlea yaz canm

hatta benm okuldan 2 arkadaşımda bu sayede uzatmış

ben kullandım tüylenme vs olmadı saçlarım da uzadı kızlar deneyebilirsiniz bu arada bikaç kez sürdürmek gerekiyor yani bi şişe haplı şampuandan sonra normal şampuan kullanıp tekrar haplı şampuan kullanmakta fayda var bu dönüşüm daha da etkili olur ben sadece bi şişe bitirdim ona rağmen güzel etki etti..bu arada şampuanınız 750ml olmalı 21hap anca yani

Bende seni bekliyordum Ne kadar sürede ne kadar uzadı :))

canım ne kadar sürede ne kadar bir uzama elde ettin
liflenirken falan beklettin mi?
bir de başka şampuan kullanmadın değil mi?
hangi marka hap?

hangi marka şampuan?
neden tekrar geri kullanmak geliyo ben işim bitince bir daha kullanmam ki ?

soruları atlamadan cevaplandırırsan sevinirim canım

bir de alıntı falan yapmıştım sanırım onlarıda cevaplarsan iyi olur canım
kusura bakma

canım benim kullandıgım şampuan 250 ml. içine ne kdr atsam etkili olur. bir de benim saçımda aşırı bir dökülme var 2 senedir. saçlarımın üst bölgesi açıldı resmen. ona da iyi gelir mi ki bu ?

canım kelde bile saç çıkarıyormuşş
sana en iyi bu gelir
bir de ısırgan otu suyu deneyebilirsin
kemoterapiden sonra kullanan insanlar bile var onu

Bende seni bekliyordum Ne kadar sürede ne kadar uzadı :))
:) özledim valla şekerim..canım 1 1buçuk ay olmuştur muhtemelen 3 4parmak uzadı

canım alizadeyi sormuştun galiba çok sık giremiyorum cevaplandıramadım..ben geçtiğimiz kış aldım piyasadan kalktığını filan duymadım herkes ondan kullanıyordu ve memnundu..yıkama yaparken bi kere yıkayıp durulayıp yeniden şampuanladım saçımı ve bu süreçte vücuduma değdirmeden banyoma devam ettim lif vs..sonra başımı öne eğip duruladım..şampuanım avonun bademyağlısıydı 750ml hapın adını hatırlamıyorum bu önemli bi ayrıntı da değil zaten hepsi aynı..saç istikrarı sevdiği için devam etmeli dedim bi şişe sonra bırakabilirsin tabi sana kalmış canım

canım 10tane filan katabilirsin ama tavsiyem elindekini bitir 750mllik doğal bi şampuan al ona ekle..hap saç çıkarmak için hatta dökülmeyi önlemek için birebir ki dökülmeyen saç uzar bunu unutmamak lazım..bu arada sana ayrıyeten sarımsaklı zeytinyağını da öneririm düşünürsen detaylarını anlatayım..

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim dax için ne düşünüyorsun peki

xAyx bende seni özledimmm arada kayboluyorsun! :)) sonuç süpermiş o zaman kesin deniyorum ama kurutmuyor dimi saçı ? malum boyalı saç (

çok isterim canım.

uçlarına sürmüyor muyuzz nasıl kırık kalmadı eğer uçlarına sürüyorsak anlayamadım cnm yaa

ben tüm saçıma sürüyorum cnm valla çünkü düzleştiriciden ötürü sadece uçlarda değil tüm saçın genelinde kırık oluyor diplere yedirdikten sonra elimde eritip saçıma sürüyorum

bu haptan bende attım m ile başlayan 650 ml arjine içine 21 tane o ara saçım uzadı evet ama hapmı uzattı sinamekimi bepantenmi evigenmi çözemedim ama uzadı o şampuan bitince daha da atmadım çünkü hamileyim sıkıntı olur diye düşündüm sizce atsam sıkıntı olurmu şimdi altı buçuk aylık hamileyim

canım sen hepsine yumurta kattın mı? ben katamıyorum çok kötü kokuyor. yumurtasız aynı sonucu elde eder miyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…