xAyx bende seni özledimmm arada kayboluyorsun! :)) sonuç süpermiş o zaman kesin deniyorumama kurutmuyor dimi saçı ? malum boyalı saç (
Saçı kurutmuyo canım hatta benim saçımı canlandırdı bayağı gerilerde resim eklemiştim uzama ve saçımdaki değişim çok bariz ortada ve ilk pantene kullandım sonrada otacı, ben ikisindende aynı sonucu aldım şuanki kutu bitince tekrar haplıya dönüş yapıcam, kür gibi değil hem çok kolay hemde bütün güzellikler bir arada, hem gürleştiriyo hem uzatıyo hem canlandırıyo :) Ayrıca vücuduna değincede bişe olmuyo bazı arkadaşlar eldiven takalım mı bile demişti öyle şeylere hiç gerek yok korkmadan kullanabilirsin :-*
13 tane koy tatlım fotoğrafı şimdi tekrar ekliyoruum Eki Görüntüle 763217
2. ve 3. fotoğraf arasında 2 hafta var canım hapın sonucu o :)
13 tane koy tatlım fotoğrafı şimdi tekrar ekliyoruum Eki Görüntüle 763217
Bayıldımmmmmmmmmmm, bu ne kadar sürede oldu canım? kesin kararımı verdim deniycemayrıca çok teşekkürler ^_^
parmak uçlarını kutuya daldır sonra saç derine masaj yap güzelcearkadaşlar daxı nasıl kullanıyorsunuz?
evet kızlar değişik aralıklı tarihlerle saçımı koyuyorum en son ıslak hali bugün ....
parmak uçlarını kutuya daldır sonra saç derine masaj yap güzelce
ama dikkat et çok kullanma azıcık bir ürün bile yeterli oluyor
uçlarınada sür biraz kırılmayı da önlüyor
ben göremedim resimleriyorumlarınızı bekliyorum kızlar
parmak uçlarını kutuya daldır sonra saç derine masaj yap güzelce
ama dikkat et çok kullanma azıcık bir ürün bile yeterli oluyor
uçlarınada sür biraz kırılmayı da önlüyor
2 saat kadar beklet canım
teşekkürler canım
ne kadar bekleteyim
ben göremedim resimleri
nerde ki ?
evet kızlar değişik aralıklı tarihlerle saçımı koyuyorum en son ıslak hali bugün ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?