Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar en son 18 mayısta resim çekmiştim
bugün tekrar çizgili pijamamı giyip baktım 6 cm kadar uzama var
yani iki ayda 6 cm
ben sevdimm

Wuu harika.maşallah!!!! canım.. hiç bir zaman elde edemeyeceğim bir rakam sanırım darısı bana diyim bari napiyim:d

xAyx bende seni özledimmm arada kayboluyorsun! :)) sonuç süpermiş o zaman kesin deniyorum ama kurutmuyor dimi saçı ? malum boyalı saç (

Saçı kurutmuyo canım hatta benim saçımı canlandırdı bayağı gerilerde resim eklemiştim uzama ve saçımdaki değişim çok bariz ortada ve ilk pantene kullandım sonrada otacı, ben ikisindende aynı sonucu aldım şuanki kutu bitince tekrar haplıya dönüş yapıcam, kür gibi değil hem çok kolay hemde bütün güzellikler bir arada, hem gürleştiriyo hem uzatıyo hem canlandırıyo :) Ayrıca vücuduna değincede bişe olmuyo bazı arkadaşlar eldiven takalım mı bile demişti öyle şeylere hiç gerek yok korkmadan kullanabilirsin :-*

Bu meseja çok sevindim.. evde bir sürü şampuan var zaten hiç biri de açılmamış.. Gliss şampuana katayım o zaman. Fotoğrafın kaçıncı sayfa da kii çok merak ettttimmm (( Ve bir de 400 ml'lik şampuana kaç tane koyayım ^_^

13 tane koy tatlım fotoğrafı şimdi tekrar ekliyoruum

evet kızlar değişik aralıklı tarihlerle saçımı koyuyorum en son ıslak hali bugün ....

Eklentiler

• $223526_584849854878505_215801646_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49
  • $14004444561.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $02052013296.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $4.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
Bayıldımmmmmmmmmmm, bu ne kadar sürede oldu canım? kesin kararımı verdim deniycem ayrıca çok teşekkürler ^_^

2 haftada oldu canım, sadece uzamada değil saçlarım kendine geldi zaten :) Havuc kürüm bitsin sadece hap ve dax yapıcam zaten uğraşmycam yumurtayla otla sebzeyle

arkadaşlar daxı nasıl kullanıyorsunuz?
parmak uçlarını kutuya daldır sonra saç derine masaj yap güzelce
ama dikkat et çok kullanma azıcık bir ürün bile yeterli oluyor
uçlarınada sür biraz kırılmayı da önlüyor

parmak uçlarını kutuya daldır sonra saç derine masaj yap güzelce
ama dikkat et çok kullanma azıcık bir ürün bile yeterli oluyor
uçlarınada sür biraz kırılmayı da önlüyor

ben dün gece daxı çok sürmüşüm sabah yıkadım geçmedi akşam bidaha banyoya girdimm ...kocam dio hayırdır hergün banyo kocaman göbeğimde var korkuyo düşcem müşcem die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…