1 önceki sayfada cnmm
ccchen e katılıyorum uzama var ama süreyi tam bilemiyoruzCanım uzama var ama tarihleride yazarsan iyi olur :)
2 haftada oldu canım, sadece uzamada değil saçlarım kendine geldi zaten :) Havuc kürüm bitsin sadece hap ve dax yapıcam zaten uğraşmycam yumurtayla otla sebzeyle
Canım uzama var ama tarihleride yazarsan iyi olur :)
Al benden de o kadar:))
esracım ne hapı bu? tüm sayfayı okuyamadım
Herhangi bir doğum kontrol hapıymış canım :))
ciddimisn??? ne yapıyormuş peki uzatıyormu saçmı çıkartıyor? birde biyerdemi okumuşlar yoksa biri tesadüfenmi duydu?
Tamam canım çok teşekkür ederim :) görüşürüz
başlamadan mutlaka foto çekkKarar verilmiştir. Şampuana doğum kontrol hapı koyuyoruz
ben size ocaktaki halini koyayım saçımın bide bugün şimdi yorum yapın 6 ayda anca bukadar uzadı .
2 tur sinameki kürü yaptım doğumkontürol hapı evigen bpanten ve şimdi havuç kürü 5. günüm bittii ve daxım 4. olduyapalı
başlamadan mutlaka foto çekk
biz anlamasakta uzadığını resimler gösteriyor
hadi bakalım sonuçları bekliyoruzz
Valla tebrik ederim hiç pes etmemişsin:) saçların güzel uzamış bence de pes etme :)) Sadece diğer arkadaşlara göre biraz az uzamış sanırım ya da bana öyle geldi. ama herkesin bir olmuyor tabi. hele benim hiç uzamıyor
evet cnm dedimya normal halinde hiç uzamıyo ...aynı saçla 5 yıldır dolaşıyorum ....kırık aldırıyorum uzar die eski haline bile dönmüodu kestirdiğim yerde kalıyodu saçımmbu bana göre başarı az daha uzasa yeter zaten
O zaman çok çok süper. darısı benim lanet saçlarıma
Öyle demee sevin saçlarınızı cici onlaar
Karar verilmiştir. Şampuana doğum kontrol hapı koyuyoruz
ben kullanmadım ama çoğu kişi keratinli saç maskesinden memnundu diye hatırlıyorumKızlar doa kozmetikten memnun kaldığınız saç bakım ürünleri neler
ben kullanmadım ama çoğu kişi keratinli saç maskesinden memnundu diye hatırlıyorum
birde hindistan cevizi yağı ile shea yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?