Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım uzama var ama tarihleride yazarsan iyi olur :)

valla hatırlamıyorumki balım ya sadece baya zaman geçti ilk foto baharda 2. 3 ay önce 3. bugün dedimya benim kürler çok uzatmıyo ama 5 yıldır saçım hep omuzumdaydı bu benim için bir mucize çünkü saçımda kırık yok gürleşti sağlıklı uzadı yaniii

ben size ocaktaki halini koyayım saçımın bide bugün şimdi yorum yapın 6 ayda anca bukadar uzadı .
2 tur sinameki kürü yaptım doğumkontürol hapı evigen bpanten ve şimdi havuç kürü 5. günüm bittii ve daxım 4. olduyapalı

Eklentiler

• $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 55
ciddimisn??? ne yapıyormuş peki uzatıyormu saçmı çıkartıyor? birde biyerdemi okumuşlar yoksa biri tesadüfenmi duydu?

Deneyenler olmuş kuzum siteden de.. Hatta bi önceki sayfada arkadaş fotoğraf koydu.. bende netten araştırayım dedim cidden kullandıklarını ve işe yaradığını söylemişler.. eczanedekiler bile söylüyormuş okuduğuma göre.. Saçı hem uzatıyor hemde kalınlaştırıyormuş :) şampuanın kaç ml olduğuna bağı.. 750 ml ise 21 tane hapı ezip un haline getitip şampuana koyuyorsun.. her yıkamadan önce çalkalıyorsun şampuanı hap dibe çökmesin diye.. ben 400 ml şampuan kullanıcam 13-14 tane koyucam :)

Valla tebrik ederim hiç pes etmemişsin:) saçların güzel uzamış bence de pes etme :)) Sadece diğer arkadaşlara göre biraz az uzamış sanırım ya da bana öyle geldi. ama herkesin bir olmuyor tabi. hele benim hiç uzamıyor

evet cnm dedimya normal halinde hiç uzamıyo ...aynı saçla 5 yıldır dolaşıyorum ....kırık aldırıyorum uzar die eski haline bile dönmüodu kestirdiğim yerde kalıyodu saçımm bu bana göre başarı az daha uzasa yeter zaten

O zaman çok çok süper. darısı benim lanet saçlarıma

Kızlar doa kozmetikten memnun kaldığınız saç bakım ürünleri neler

Kızlar doa kozmetikten memnun kaldığınız saç bakım ürünleri neler
ben kullanmadım ama çoğu kişi keratinli saç maskesinden memnundu diye hatırlıyorum
birde hindistan cevizi yağı ile shea yağı

ben kullanmadım ama çoğu kişi keratinli saç maskesinden memnundu diye hatırlıyorum
birde hindistan cevizi yağı ile shea yağı

Saol esooş shea yağı ve hind. cevizi yağı aldım birde kil maskesi aldım kızlar acele ettirdi diye dün gece hemen sipariş verdik, keratin maskesinin açıklamasında almasanda olur gibi bişe yazıyodu o yüzden vazgeçtim Katı parfüm falan stokta kalmamış onlar gelince birde keratin maskesi alırım :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…