Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün 6. havuç kürümü yaptım kafamda kaldı 8 kür hadi bakalım yumurtadan tiksinecem az kaldı akşamda dax günüm sürüp yatacam

cnım bence önemli olan bebeğin ve senin sağlığın bi süre uzak dur böyle şeylerden Allah korusun riske atma
doğumdan sonra yaparsın hem hücrelerinde yenileniyo bal gibi olursun
Allah bağışlasın canım

canım neyden bahsettiğini tam olarak anlamadım ve merak ettim??

bana hiç teşekkür yok valla sana söyleyen benm hemde çok alındım

kızlar alakasız olacak ama saçm siyah ama aktı baya doğumdan sonra bu rengi istiyorum jenniyle tenlerimiz aynıda
acaba ne yapmam gerek ne boyası bu ne renk

Eklentiler

• $Jennifer-Lopez-saç-ve-makyaj.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 57
kızlarr amino keratini de herkese öneririm 1 kez yaptım saçımdaki kırıklar azaldı resmen ve yumuşacık

kızlar alakasız olacak ama saçm siyah ama aktı baya doğumdan sonra bu rengi istiyorum jenniyle tenlerimiz aynıda
acaba ne yapmam gerek ne boyası bu ne renk

ayy evet renk çok güzelll
küllü kumral diye düşünüyorum ben
küllü açık kumral da olabilir tabii

Bende çok duydum bunu inşallah faydası olur teşekkür ederim canım :) hangi hapı kullanacaksın sen :)) adını söylede bende ondan alıyım

Ona karar veremedim ama farketmez diyolar ^_^ alınca sana da söylerim ismini:)

cnm iki fotonunda açısı farklı olduğundan yanıltıcı olabilir ama sen diyorsun ki çizgilerden saydım o zaman sper valla
ay zaten saçın çok uzunmuş canım ya =)
görmeniz açısından numaralandırmayıda yaptım canım.
sadece foto çekip farkı anlamak zor oluyor bazen bende hep bu çizgili pijamamla çekip çizgileri sayıyorum 15. çizgiye gelsin kend haline bırakıcam

kız benden başka herkese teşekkür etmişsin bu fikri ilk söyleyen bendm oysa hüü pabucumu dama attın

hahah aşk olsun sana da teşekkür ettim canımmmmmmmm sen ilksin senin papucunu dama atarmıyım hiç gerçi kimseninkini atmamda

kaç aydır yapıyorsun cnm bakımlarını
gerçi ekimde bende buradaydım
nick değişti benm foto değişti hatrlamazsınz baya bi sürede girmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…