bu haptan bende attım m ile başlayan 650 ml arjine içine 21 tane o ara saçım uzadı evet ama hapmı uzattı sinamekimi bepantenmi evigenmi çözemedim ama uzadı o şampuan bitince daha da atmadım çünkü hamileyim sıkıntı olur diye düşündüm sizce atsam sıkıntı olurmu şimdi altı buçuk aylık hamileyim
kızlar en son 18 mayısta resim çekmiştim
bugün tekrar çizgili pijamamı giyip baktım 6 cm kadar uzama var
yani iki ayda 6 cm
ben sevdimm
Saçı kurutmuyo canım hatta benim saçımı canlandırdı bayağı gerilerde resim eklemiştim uzama ve saçımdaki değişim çok bariz ortada ve ilk pantene kullandım sonrada otacı, ben ikisindende aynı sonucu aldım şuanki kutu bitince tekrar haplıya dönüş yapıcam, kür gibi değil hem çok kolay hemde bütün güzellikler bir arada, hem gürleştiriyo hem uzatıyo hem canlandırıyo :) Ayrıca vücuduna değincede bişe olmuyo bazı arkadaşlar eldiven takalım mı bile demişti öyle şeylere hiç gerek yok korkmadan kullanabilirsin :-*
Deneyenler olmuş kuzum siteden de.. Hatta bi önceki sayfada arkadaş fotoğraf koydu.. bende netten araştırayım dedim cidden kullandıklarını ve işe yaradığını söylemişler.. eczanedekiler bile söylüyormuş okuduğuma göre.. Saçı hem uzatıyor hemde kalınlaştırıyormuş :) şampuanın kaç ml olduğuna bağı.. 750 ml ise 21 tane hapı ezip un haline getitip şampuana koyuyorsun.. her yıkamadan önce çalkalıyorsun şampuanı hap dibe çökmesin diye.. ben 400 ml şampuan kullanıcam 13-14 tane koyucam :)
canım biraz beklemen lazımresmini atsana cnm bize
canım biraz beklemen lazım
kızlar alakasız olacak ama saçm siyah ama aktı baya doğumdan sonra bu rengi istiyorum jenniyle tenlerimiz aynıda
acaba ne yapmam gerek ne boyası bu ne renk
Bende çok duydum bunu inşallah faydası olurteşekkür ederim canım :) hangi hapı kullanacaksın sen :)) adını söylede bende ondan alıyım
Ona karar veremedim ama farketmez diyolar ^_^ alınca sana da söylerim ismini:)
işte oldu ........
Eki Görüntüle 763710
2 aylık uzama 6 cm var
iki çizgi atlamış çizgilerin arası 3 cm ordan biliyorum
görmeniz açısından numaralandırmayıda yaptım canım.cnm iki fotonunda açısı farklı olduğundan yanıltıcı olabilir ama sen diyorsun ki çizgilerden saydım o zaman sper valla
ay zaten saçın çok uzunmuş canım ya =)
kız benden başka herkese teşekkür etmişsin bu fikri ilk söyleyen bendm oysa hüü pabucumu dama attın
hahah aşk olsun sana da teşekkür ettim canımmmmmmmm sen ilksin senin papucunu dama atarmıyım hiç gerçi kimseninkini atmamda
görmeniz açısından numaralandırmayıda yaptım canım.
sadece foto çekip farkı anlamak zor oluyor bazen bende hep bu çizgili pijamamla çekip çizgileri sayıyorum 15. çizgiye gelsin kend haline bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?