peki şekerim
up uzun olur saçların inşallah
hatta saçlarımızzz
seni hatırlıyorum canım ısırgan otu yapıyordun bir arakaç aydır yapıyorsun cnm bakımlarını
gerçi ekimde bende buradaydım
nick değişti benm foto değişti hatrlamazsınz baya bi sürede girmemiştim
işte oldu ........
Eki Görüntüle 763710
2 aylık uzama 6 cm var
iki çizgi atlamış çizgilerin arası 3 cm ordan biliyorum
canım neyden bahsettiğini tam olarak anlamadım ve merak ettim??
nerelerdesiniz kızlar birazdan daxlanacamyarında 6. havuçkürüm 6. gün
nerelerdesiniz kızlar birazdan daxlanacamyarında 6. havuçkürüm 6. gün
Size çok özeniyorum ya maşallah nasıl vakit buluyorsunuz.ben bi entele kürüne başladım zar zor yapıyorum.dax.i da,enteleyi bir ay kullanıp ara verdiğim sürede kullanmayı düşünüyorum.yoksa hergün saçımı yıkamak zorunda kalacağım ki çok üşeniyorum
Canıım maşallah, ben geçen haftada 5 kere yaptım bu haftada bugün 5.ydi çok fena midem bulandı artık yapmycam :S
uzama oldumu peki 2 hafta olmuş nerdeyse cnm
Aşırı bi uzama olmadı canım yarın fotoğraf eklycem bu maceramda son bulmuş oldu
canım teşekkür ederim dax için ne düşünüyorsun peki
canım kullanacağın kadar saf zeytinyağını cam bi kavanoza koy(yarısı kadar olursa 1 2ay götürür) sonra sarımsakları ortadan bölüp at içine..3 4diş olursa iyi olur bigün güneş görmeyen bi yerde beklet ve sonra kullanıma hazırdır..yalnız kullanacağın kadarını alıp biraz ılıttıktan sonra uygularsan daha iyi olur..saç diplerine sür ve 1 2saat beklet..bunu haftada 1 yada 2defa yapmanı önririm..kokusunun gitmesi için de eğer varsa lavanta otunu çay gibi yaptıktan sonra durulama suyu olarak kullanırsan kokusu kalmaz yada kokulu yağlardan(menekşe,lavanta vs..)şampuanına yada ekstra yağ karışımı olarak kullanabilirsin..umarım işine yarar canım güzel haberlerini bekliyorum..çok isterim canım.
ayol konu almış başını gitmiş yetişemedimesoşum hoş geldin çok özledim nerelerdesin yaa..saçlarına bayıldım muhteşem gözüküyorlar mutlaka devamını getirmelisin.. sunacım seninde saçların güzel uzamış ilk başlarda daha fazla etki ediyordu bence ara vermelisin şu sıralar bikaç şeyi üst üste yapıyorsun okuduğum kadarıyla..bi süre dinlenmeye ihtiyaç var..ama canlılığı harika..ve esroşum bende çok özledim canımcım şu sıralar yoğunum arada bi girip okuyabiliyorum inş kısa süre sonra yine hep beraberiz..kızlar aklıma şöyle bişi geldi topiğimize de uygun olarak ekimde herkes saçlarının ilk ve son halini eklesin ne dersiniz 1yıldır ne kadar yol katettik görelim..daha çok var ama aklıma geldi topik de canlansın eskisi gibi iyce
ekimde bebişimin resminide koyuyım ekimde doğacak topiğimizin ilk bebeği olur
işte oldu ........
Eki Görüntüle 763710
2 aylık uzama 6 cm var
iki çizgi atlamış çizgilerin arası 3 cm ordan biliyorum
dadluşkom özledim kız nerelerdesinKıslar nasılsınız?? özledim saç uzatma bahanesiyle burda muhabbet etmeyi..
yaklaşık iyi aydır yapmıyyorum..tekrar başlıcam kürlere bu sürede uzama çok az oldu saçlarımı deniz kum kötü etkiledi..
sinemaki yapmadan saçlarım 1.5 cm uzamış,saçımı ilk boyadığım gün tarihe bakmıştım bi ay sonra o kadar uzamış..
saçlarımın sinemakiyi unutması da çok iyi oldu..ancak işe girme durumum var yine de tatil günün de mutlaka yapcam saçlarımdan
vazgeçemem
iyi geceler rapuşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?