Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç aydır yapıyorsun cnm bakımlarını
gerçi ekimde bende buradaydım
nick değişti benm foto değişti hatrlamazsınz baya bi sürede girmemiştim
seni hatırlıyorum canım ısırgan otu yapıyordun bir ara
ama fotonu hatırlamıyorum saçların tam nerede
benim saçlarım kısaydı baya. aralıktan beri yapıyorum ama dönem dönem ara verdim ve uçlarından sık sık aldırdım.
şimdi bu halde işte

nerelerdesiniz kızlar birazdan daxlanacam yarında 6. havuçkürüm 6. gün

Size çok özeniyorum ya maşallah nasıl vakit buluyorsunuz.ben bi entele kürüne başladım zar zor yapıyorum.dax.i da,enteleyi bir ay kullanıp ara verdiğim sürede kullanmayı düşünüyorum.yoksa hergün saçımı yıkamak zorunda kalacağım ki çok üşeniyorum

vallaha cnm bende sıkıldım ama ben inat saç benden nat uzamıyo ıkına ıkına anca bukadar uzadı şu 2 haftalık havuç kürü bitince bidaha kür mür yok sadece dax yapacam artık

canım teşekkür ederim dax için ne düşünüyorsun peki

rica ederim canım..dax kullanmadım ama iki şekilde de yorumlar alıyor kimisi memnun kimisi değil..kullanırsam analiz etmiş olucam hangi saça iyi gelir hangisine iyi gelmez bilgilendiricem muhakkak..

çok isterim canım.
canım kullanacağın kadar saf zeytinyağını cam bi kavanoza koy(yarısı kadar olursa 1 2ay götürür) sonra sarımsakları ortadan bölüp at içine..3 4diş olursa iyi olur bigün güneş görmeyen bi yerde beklet ve sonra kullanıma hazırdır..yalnız kullanacağın kadarını alıp biraz ılıttıktan sonra uygularsan daha iyi olur..saç diplerine sür ve 1 2saat beklet..bunu haftada 1 yada 2defa yapmanı önririm..kokusunun gitmesi için de eğer varsa lavanta otunu çay gibi yaptıktan sonra durulama suyu olarak kullanırsan kokusu kalmaz yada kokulu yağlardan(menekşe,lavanta vs..)şampuanına yada ekstra yağ karışımı olarak kullanabilirsin..umarım işine yarar canım güzel haberlerini bekliyorum..

ayol konu almış başını gitmiş yetişemedim esoşum hoş geldin çok özledim nerelerdesin yaa..saçlarına bayıldım muhteşem gözüküyorlar mutlaka devamını getirmelisin.. sunacım seninde saçların güzel uzamış ilk başlarda daha fazla etki ediyordu bence ara vermelisin şu sıralar bikaç şeyi üst üste yapıyorsun okuduğum kadarıyla..bi süre dinlenmeye ihtiyaç var..ama canlılığı harika..ve esroşum bende çok özledim canımcım şu sıralar yoğunum arada bi girip okuyabiliyorum inş kısa süre sonra yine hep beraberiz..kızlar aklıma şöyle bişi geldi topiğimize de uygun olarak ekimde herkes saçlarının ilk ve son halini eklesin ne dersiniz 1yıldır ne kadar yol katettik görelim..daha çok var ama aklıma geldi topik de canlansın eskisi gibi iyce

ekimde bebişimin resminide koyuyım ekimde doğacak topiğimizin ilk bebeği olur

Kıslar nasılsınız?? özledim saç uzatma bahanesiyle burda muhabbet etmeyi ..

yaklaşık iyi aydır yapmıyyorum..tekrar başlıcam kürlere bu sürede uzama çok az oldu saçlarımı deniz kum kötü etkiledi..

sinemaki yapmadan saçlarım 1.5 cm uzamış,saçımı ilk boyadığım gün tarihe bakmıştım bi ay sonra o kadar uzamış..

saçlarımın sinemakiyi unutması da çok iyi oldu..ancak işe girme durumum var yine de tatil günün de mutlaka yapcam saçlarımdan

vazgeçemem

iyi geceler rapuşlarr

dadluşkom özledim kız nerelerdesin bence çok iyi olmuş şimdi sinameki yap hatta fırsatın varsa hızlandırılmış olarak haftada 2defa yap 2 3hafta boyunca saçının rengi iyce bi solsun biliyorum deniz napmıştır şimdi o boyayı sonrada bi güzel boyar işine başlarsın hayırlı olsun işin canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…