dadluşkom özledim kız nerelerdesinbence çok iyi olmuş şimdi sinameki yap hatta fırsatın varsa hızlandırılmış olarak haftada 2defa yap 2 3hafta boyunca saçının rengi iyce bi solsun biliyorum deniz napmıştır şimdi o boyayı sonrada bi güzel boyar işine başlarsın hayırlı olsun işin canımcımmm
Ayyımmm güneşimmmben de özledim seni kaç gündür sen de yoktun ama:26::26:.var canım fırsatım evdeyim tamamen dediğin gibi yapayım zaten boyuyacaktım bu hafta iki defa ile başlayımmm çok iyi fikir..ayımm haftaya mulakat olacak boyayıp mı gideyim boyamadan mı ne dersin?çok heyecanlıyım
ooo büyük gün haftaya mı o zaman o güne kadar yapabildiğin kadar yap dadlım kürü ama..sonra boya da git mülakattan sonra zamanın olursa yaparsın kürü yine..o gün güzel görünmelisin..ya yazdıktan sonra aklıma geldi buraya ekliim dedim anlatım bütünlüğünü bozmayım diyeacaba haftaya kadar hiç yapmasan mı malum bemiksin kokusu var ya mülakattan sonra başla istersen..kesin bronzlaşmışındır da sen şimdi ooaaa göre boya haa saçları fıstık gibin olursun bende uğraşıyom canımcım pek giremiyorum buraya bazen de bakıyorum konu almış gitmiş okuyup çıkıyorum işte..gene toplanalım hep beraber olalım yaa insan özlüyor buranın muhabbetini birliğini
seni hatırlıyorum canım ısırgan otu yapıyordun bir ara
ama fotonu hatırlamıyorum saçların tam nerede
benim saçlarım kısaydı baya. aralıktan beri yapıyorum ama dönem dönem ara verdim ve uçlarından sık sık aldırdım.
şimdi bu halde işte
Çok aşırı bronzlaşmadım ama yine de bronzluk var canım ve açık tonlarla uyumlu oluyor..aslında dediğin gibi yapayım mantıklı geldi şimdi bence de..ama bir saç bakımı yapayım diyorum yağlarla fön çektircem süpürge gibi olmasın...saç rengim de baya açıldı canım,dore sarı gibi üzerine sarı boyucam dorelik azalır inşallah çok yok ama gün ışığında belli oluyor..sen naptın canım boyadın mı saçını..son durum nedir,ne zaman başlıcaksın kürlere??
bu aralar yapmaya çok niyetim var ama hiç zamanım yok canım yaa sanırım bayramdan sonra 2 3hafta yapıp bırakıcam..saçlar hala aynı uzadılar ama renk değişecek kesinlikle eylülü bekliyorum sonbahara girerken yaptırayım bi güzel dedimbebişim o zaman 2 3gün de bir yağ karışımı filan uygula bademyağı yada zeytinyağı da olabilir tek başına nemlenir saçların hem..bu arada yeni bişi keşfettim mesela kullanmadığımız vücut losyonları salatalıklı vs çeşitleri olanlar varya onları saçı yıkadıktan sonra uçlarına sürüp tarayıp dağıtıyoruz tüm saça ve epey topluyor saçı bilginiz olsun bi deneyin kızlar
Kıslar nasılsınız?? özledim saç uzatma bahanesiyle burda muhabbet etmeyi..
yaklaşık iyi aydır yapmıyyorum..tekrar başlıcam kürlere bu sürede uzama çok az oldu saçlarımı deniz kum kötü etkiledi..
sinemaki yapmadan saçlarım 1.5 cm uzamış,saçımı ilk boyadığım gün tarihe bakmıştım bi ay sonra o kadar uzamış..
saçlarımın sinemakiyi unutması da çok iyi oldu..ancak işe girme durumum var yine de tatil günün de mutlaka yapcam saçlarımdan
vazgeçemem
iyi geceler rapuşlarr
canım kullanacağın kadar saf zeytinyağını cam bi kavanoza koy(yarısı kadar olursa 1 2ay götürür) sonra sarımsakları ortadan bölüp at içine..3 4diş olursa iyi olur bigün güneş görmeyen bi yerde beklet ve sonra kullanıma hazırdır..yalnız kullanacağın kadarını alıp biraz ılıttıktan sonra uygularsan daha iyi olur..saç diplerine sür ve 1 2saat beklet..bunu haftada 1 yada 2defa yapmanı önririm..kokusunun gitmesi için de eğer varsa lavanta otunu çay gibi yaptıktan sonra durulama suyu olarak kullanırsan kokusu kalmaz yada kokulu yağlardan(menekşe,lavanta vs..)şampuanına yada ekstra yağ karışımı olarak kullanabilirsin..umarım işine yarar canım güzel haberlerini bekliyorum..
Ona karar veremedim ama farketmez diyolar ^_^ alınca sana da söylerim ismini:)
13 tane koy tatlım fotoğrafı şimdi tekrar ekliyoruum Eki Görüntüle 763217
Tamam canım söyle sen
Maşallah ya baya uzamış saçların :) darısı bizlerepeki sadece doğum kontrol hapıyla mı bu hale geldi yoksa başka birşeylerde denedin mi canım ?
bu aralar yapmaya çok niyetim var ama hiç zamanım yok canım yaa sanırım bayramdan sonra 2 3hafta yapıp bırakıcam..saçlar hala aynı uzadılar ama renk değişecek kesinlikle eylülü bekliyorum sonbahara girerken yaptırayım bi güzel dedimbebişim o zaman 2 3gün de bir yağ karışımı filan uygula bademyağı yada zeytinyağı da olabilir tek başına nemlenir saçların hem..bu arada yeni bişi keşfettim mesela kullanmadığımız vücut losyonları salatalıklı vs çeşitleri olanlar varya onları saçı yıkadıktan sonra uçlarına sürüp tarayıp dağıtıyoruz tüm saça ve epey topluyor saçı bilginiz olsun bi deneyin kızlar
Hindistan cevizi yağı kurtarıcı olabilir saçlarının şuanki durumu için canııım :O
chencim evet iyi hatırlattın miss kokulu yağımı alayım ne zamandır sürmüyordum..senin saçların ne alemde canım son koyduğun foto yeni halimi baya uzamış tatlımm..hedefe ulaşana kadar devam
sen dax kullanıyomusun cnm kokusu zaten hidistan ceviziii bide kuruluğa birebir
Tatlım daxı çok merak ediyorum hiç kullanmadım gecen gün markette elidorun daxını gördüm o nasıl acaba..sen hangisini kullanıyorsun canım memnun musun?
ben watsondan aldım dax supergo bak benim saçlarım tülek tülekti şu an görsen pamuk gibi birtane kırık bile yok kalmadı 2 güne 1 yapıyorum gece sürüp sabah yıkıyorum çoz az sürülüyo zaten hem diplere hem saçıma yediriyorum biliyosun ben bayadır çözüm bulamıyodum düzleştirici sürmesem bile kırılıyodu saçım şimdi pırıl ğırıl kesinlikle al derim pişman olmasın ben ççok memnunum sende memnun kalırsın inşallahh
Sinamekide yapıyodum ama ben sinamekinin bi faydasını görmedim kullandım uzasa bile yoluk yoluk oldu ucları ve gidip kestirdim, ama o 2 haftalık sonuc sadece hapa ait canım :) Bu arada ben Yasmin kullandım belki size bi fikir olur :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?