Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyımmm güneşimmmben de özledim seni kaç gündür sen de yoktun ama:26::26:.var canım fırsatım evdeyim tamamen dediğin gibi yapayım zaten boyuyacaktım bu hafta iki defa ile başlayımmm çok iyi fikir..ayımm haftaya mulakat olacak boyayıp mı gideyim boyamadan mı ne dersin?çok heyecanlıyım

ooo büyük gün haftaya mı o zaman o güne kadar yapabildiğin kadar yap dadlım kürü ama..sonra boya da git mülakattan sonra zamanın olursa yaparsın kürü yine..o gün güzel görünmelisin..ya yazdıktan sonra aklıma geldi buraya ekliim dedim anlatım bütünlüğünü bozmayım diye acaba haftaya kadar hiç yapmasan mı malum bemiksin kokusu var ya mülakattan sonra başla istersen..kesin bronzlaşmışındır da sen şimdi ooaaa göre boya haa saçları fıstık gibin olursun bende uğraşıyom canımcım pek giremiyorum buraya bazen de bakıyorum konu almış gitmiş okuyup çıkıyorum işte..gene toplanalım hep beraber olalım yaa insan özlüyor buranın muhabbetini birliğini

Çok aşırı bronzlaşmadım ama yine de bronzluk var canım ve açık tonlarla uyumlu oluyor..aslında dediğin gibi yapayım mantıklı geldi şimdi bence de..ama bir saç bakımı yapayım diyorum yağlarla fön çektircem süpürge gibi olmasın ...saç rengim de baya açıldı canım,dore sarı gibi üzerine sarı boyucam dorelik azalır inşallah çok yok ama gün ışığında belli oluyor..sen naptın canım boyadın mı saçını..son durum nedir,ne zaman başlıcaksın kürlere??

canm nerden tandın beni o zaman aklıma takıldı
hani avatarımda bu varsa tanırsın zaten

ben o dönem az yaptım işte bi kaç kere ısırgan
sonra bi tur yani 8 kür sinemaki o da 3-4 cm uzatmıştı ama çok dökülüyor diye başladm o dönem
saçlarım şu an tam göğüsümde altına inse rahatlıcam
o yüzden yeniden sinemaki yapıyorum bi 3-4 cm yeter sonra kendi uzasın
benm uzuyo ama uçlar hep kırık yanık içinde
4 yıl sarıydı saçlarım
onları kurtarmaya çalışıyorum şimdi hep açıcı falan
sende boya yok sanırım uzamş bayaa maaşallah

bu aralar yapmaya çok niyetim var ama hiç zamanım yok canım yaa sanırım bayramdan sonra 2 3hafta yapıp bırakıcam..saçlar hala aynı uzadılar ama renk değişecek kesinlikle eylülü bekliyorum sonbahara girerken yaptırayım bi güzel dedimbebişim o zaman 2 3gün de bir yağ karışımı filan uygula bademyağı yada zeytinyağı da olabilir tek başına nemlenir saçların hem..bu arada yeni bişi keşfettim mesela kullanmadığımız vücut losyonları salatalıklı vs çeşitleri olanlar varya onları saçı yıkadıktan sonra uçlarına sürüp tarayıp dağıtıyoruz tüm saça ve epey topluyor saçı bilginiz olsun bi deneyin kızlar

Number one kankm nerelerdesin ya :O bende o kadar renk düşündüm sonunda siyaha karar verdim ama anca ağustosun ortalarında yada sonunda yaptırırıım. Krem şeklinde olanları mı diyosun sprey olanları mı ? Ben avon satarken indirime girdikce almıştım hep çilekli, salatalı, karpuzlu hepsinden var

Hindistan cevizi yağı kurtarıcı olabilir saçlarının şuanki durumu için canııım :O

tşk ederim canım çok sağol. umarım iyi haberlerle gelirim bende ..

mrb kızlar 7. havuç kürüm kafamda .... 1 haftayı doldurduk şükür kaldı 1 hafta ...dax yapmıştım akşa ben onu yıkamadan üstüne havuç kürümü yaptım bir zararı olmaz inşallah çünküü 2 kere yıkamak istemedim birazdan banyoya girecem banyomu yapayım akşam kocişkom yemeğe çıkaracak şöyle güzel bir fön çektireyim saçlarımı sallaya sallaya gideyim...ama saçımda boya yok ya hamişim die sürmüom neyse artıkkk oda nazarımız olsun oğluşumla benimmm

kızlar ben de saçımı uzatmak istiyorum sinameki kürünü yapıcam ağustos başında bir de restorex adlı şampuanın hızlı saç uzatma özelliği olan şampuanını denemeyi düsünüyorum :) ama suan cok hevesliyim insallah uzar yoksa büyük hayal kırıklıgı yasarım :/

Tamam canım söyle sen

Maşallah ya baya uzamış saçların :) darısı bizlere peki sadece doğum kontrol hapıyla mı bu hale geldi yoksa başka birşeylerde denedin mi canım ?

Sinamekide yapıyodum ama ben sinamekinin bi faydasını görmedim kullandım uzasa bile yoluk yoluk oldu ucları ve gidip kestirdim, ama o 2 haftalık sonuc sadece hapa ait canım :) Bu arada ben Yasmin kullandım belki size bi fikir olur :-*

Fırsat oldukca yap canım ben uzun süredir yapmıyorum nasıl fark etti,saçlarım o zaman çok güzel oluyordu şimdi öyle değil..en son beğendiğin renk güzeldi karamel kahve gibi bişeydi sanırım..evet canım yağ karışımı yapcam biraz toparlansın sonra da bir boyarız annemle öyle giderim..vücut losyonunu denemiştim canım ben krem olmadığı zamanlarda sürüyordum işe yarıyordu ama sonra krem alınca bırakmıştım..

Hindistan cevizi yağı kurtarıcı olabilir saçlarının şuanki durumu için canııım :O

chencim evet iyi hatırlattın miss kokulu yağımı alayım ne zamandır sürmüyordum..senin saçların ne alemde canım son koyduğun foto yeni halimi baya uzamış tatlımm ..hedefe ulaşana kadar devam

ay kızlar saçlarımı fönledim bide krepe attırdım saçımın siyahı akmışş uçlar bakır bakır parlıyo güzel görünüyo sanki balyaj atmış gibi bide çok sağlıklı görünüyolar kırık falan yok yani darısı hepimize

chencim evet iyi hatırlattın miss kokulu yağımı alayım ne zamandır sürmüyordum..senin saçların ne alemde canım son koyduğun foto yeni halimi baya uzamış tatlımm ..hedefe ulaşana kadar devam

sen dax kullanıyomusun cnm kokusu zaten hidistan ceviziii bide kuruluğa birebir

Tatlım daxı çok merak ediyorum hiç kullanmadım gecen gün markette elidorun daxını gördüm o nasıl acaba..sen hangisini kullanıyorsun canım memnun musun?

ben watsondan aldım dax supergo bak benim saçlarım tülek tülekti şu an görsen pamuk gibi birtane kırık bile yok kalmadı 2 güne 1 yapıyorum gece sürüp sabah yıkıyorum çoz az sürülüyo zaten hem diplere hem saçıma yediriyorum biliyosun ben bayadır çözüm bulamıyodum düzleştirici sürmesem bile kırılıyodu saçım şimdi pırıl ğırıl kesinlikle al derim pişman olmasın ben ççok memnunum sende memnun kalırsın inşallahh

Watson bir marka mı canım..ankarada bulabilirsem ben de alayım ya dediğin gibi uçlar tülerdi sanki hiç hoşuma gitmiyor..benim de aynen öyle düzleşitirici kullanmıyorum zaten boyasam boyamasam her türlü kırılıyor..tavsiyen için teşekkürler canım

Maşallah valla harika olmuş 2 haftada :) bende kullanacağım haptan. ama kıllanma tüylenme falan yapmaz dimi ? çok korkuyorum ya tüylenme falan yapar diye. sağol bende hap ismi arıyordum. sanada fayda etmiş yasmin alayım o zaman :) sen tüylenme falan yapmadı dimi :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…