Ona karar veremedim ama farketmez diyolar ^_^ alınca sana da söylerim ismini:)
Watson bir marka mı canım..ankarada bulabilirsem ben de alayım ya dediğin gibi uçlar tülerdi sanki hiç hoşuma gitmiyor..benim de aynen öyle düzleşitirici kullanmıyorum zaten boyasam boyamasam her türlü kırılıyor..tavsiyen için teşekkürler canım
Canım watsons bir mağaza. bu tür ürünler satılıyor ama acaba daxda var mıdır? ben kayserideyim. her watsons mağazasında yokmuş öyle diyorlar. inşallah burdada vardır.
Çok aydınlatıcı oldu canım saol,kızılayda bir kaç tane varmış çıkınca bakayım bir
Rica ederim canım. inşallah kayseride de vardır. ankarada bulunur büyük ihtimalle. sen bak bulursun diğer mağazalarındada olabilir.
İnşallah vardır canım ya internetten bir bak istersen
Watson bir marka mı canım..ankarada bulabilirsem ben de alayım ya dediğin gibi uçlar tülerdi sanki hiç hoşuma gitmiyor..benim de aynen öyle düzleşitirici kullanmıyorum zaten boyasam boyamasam her türlü kırılıyor..tavsiyen için teşekkürler canım
chencim evet iyi hatırlattın miss kokulu yağımı alayım ne zamandır sürmüyordum..senin saçların ne alemde canım son koyduğun foto yeni halimi baya uzamış tatlımm..hedefe ulaşana kadar devam
Maşallah valla harika olmuş 2 haftada :) bende kullanacağım haptan. ama kıllanma tüylenme falan yapmaz dimi ? çok korkuyorum ya tüylenme falan yapar diye. sağol bende hap ismi arıyordum. sanada fayda etmiş yasmin alayım o zaman :) sen tüylenme falan yapmadı dimi :) ?
chencim evet iyi hatırlattın miss kokulu yağımı alayım ne zamandır sürmüyordum..senin saçların ne alemde canım son koyduğun foto yeni halimi baya uzamış tatlımm..hedefe ulaşana kadar devam
Çok aydınlatıcı oldu canım saol,kızılayda bir kaç tane varmış çıkınca bakayım bir
Canıım ben havuc yapıyodum uzamadı sanıyodum ama sinamekinin 3 aylık sonucunu 10 günde almışım meğerse :) Foto. eklycem şimdii :)
Yok canım kesinlikle tüylenme falan olmuyo ben öyle dikkatli bi şekilde de yıkamadım zaten köpük vücudumada aktı yüzümede aktı hiç umursamadım adette gecikme falanda olmuyo sorun yapma öyle şeyleri yani için rahat olsun :)
Havuç kürü sinamekiden daha mı iyi yani :)) bende onu deneyim o zaman :)
Ayy çok sevindim valla :) inşallah bende de tüy falan yapmaz. çok sağol canım bilgilendirdin beni :) deneyeceğim inşallah faydası olur da uzar artık şu saçlarım yaa :))
Bana havuc daha iyi oluyo çünkü sinameki dipleri besliyo belki ama uçlara zarar veriyo böyle oluncada uzamasının bi anlamı kalmıyo ve ben bi uzunlukta elde edemedim 12 kür yapmıştım sinamekiyi, havucun 10 günlük sonucu bi önceki sayfada zaten :)
İnşallah sende faydasını görürsün canım, rica ederim, uuuuuuuuuuppuzun saçlarımız olur inşallaah :)
Alıcam canım ankarada da varmışş gelsinn daxımm hindistancevizi kokusunu çok severimmmwatson kozmetik ürünleri satan bir yer her yerde var hemen hemen çorluda buldum ben mesela albak pişman olmazsın
Canıım ben havuc yapıyodum uzamadı sanıyodum ama sinamekinin 3 aylık sonucunu 10 günde almışım meğerse :) Foto. eklycem şimdii :)
ne güzel uzamış tatlımmmmm maşallah maşallah daha da artsın inş rapuş olcaksın yakındaEki Görüntüle 764432
Kısa 2 haftanın kârı demeliyim sanırım2 haftanın 10 gününde yaptığım cici havucumun sonucuu :) Ben bu kadar uzadığını anlamamıştım açıkcası, sonuctan gayet memnun kaldım :)
Aynen ya ben de öyle diyorum ama inan ki bağımlılık yapıyo bu kürler ama kesinlikle faydası var..ben de dümdüz tek sıra istiyorum çok hoşşAynen meleğim hep diyorum bu kürüde yapayım bırakıcam ama sonra başka şeyler buluyorum onuda yapıyorum böyle böyle kac ay oldu :) Kestirmesem dahada uzun olacaktı aslında ama uçları V'ydi anca düzeliyolar böyle saçımın gür olduğuda belli oldu :)
Frezyam büyük ihtimal watsons'da bulursun ama bulamazsan bile farklı büyük kozmetik satan yerlerde bulunuyo ben Cosmoworld'den almıştım watsonsdaki çok büyükdü bide 27 tl falandı pahalı geldi küçüğü ordan aldım, Dax Supergro ürünün adı, beyaz bi kutuda, üstünde kırmızı yazı var Dax'ın farklı ürününü alma sakın :O
Alıcam canım ankarada da varmışş gelsinn daxımm hindistancevizi kokusunu çok severimmm
Ayy cchenim ben de hindistan cevizi kokusunu çok severim,havuç esmerleşme yaptı mı tatlım,ya da saç da sertleşme
ne güzel uzamış tatlımmmmm maşallah maşallah daha da artsın inş rapuş olcaksın yakında
Aynen ya ben de öyle diyorum ama inan ki bağımlılık yapıyo bu kürler ama kesinlikle faydası var..ben de dümdüz tek sıra istiyorum çok hoşşsaç rengini değiştirecektin ne oldu tatlım var mı değişim..senin gibi şekere her şey yakışırı
Mutlaka alcam canım,ne kadar gidiyor bir dax peki??
Dax'ın kokusuda hindistan cevizi yağı gibi çok hoş canıım eminim onuda seviceksiin :)
Havuc sertleştirmedi tam tersine yumuşattı bitanem uzatmanın yanında bakımda yapıyo ve fotoğrafta pek belli olmasada gürleştiriyoda, İnşallah hep birlikte rapunzeller ordusu kurcaaz :O
Kesinlikle faydaları var canım zaten kür yapmasam en basiti şu havuctan aldığım sonuc için 5 ay beklemeliydim :) Saç rengimi değiştircektim ama kısayken hevesim pek olmuyo biraz daha uzamasını bekliyorum canım bir de ben bu senede tercih yaptım, uzaktan eğitim okuyodum şimdi örgün istiyorum onun sonucunu bekliyorum böyle yeni okul, yeni çevre, yeni saç :) Teşekkür ederim frezyaam sende çok güzelsin maşallaah:)
Kuralım ya saçç güzel görünmenin en önemli parçalarından biri,tabi biz uzun seviyoruz,rapuş olcaz..beş ay aynı kürü yapmanı taviye etmem canım iki ayda bir değiştir,alışırsa saçların rutin diye tepki vermeyebilir yaramaz saçlar
senin saçların maşallah kalın telli sanırsam sen uzatırsan muhteşem olur..kısııııım sen beni gördün mü bakım belki çirkinimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?