Görmüştüm diye hatırlıyorum yaaBeş ay aynı kürü yapmadım balım en uzun sinameki yaptım oda 12 hafta sürdü sonra dax, hap, havuc vs. şimdi yine 1 hafta havuc yaparım ve daxla devam ederim artık :) Evet ya kalın telli ve gür, uzunken iyi ama kısayken yada kuaföre gidince büyük bi dert, şu haline fön çekmeleri bile uzun sürüyo
En iyi hangisinden sonuç alıyorsan ona devam et tatlım içine sinmesi lazım mutlaka..kalın telli uzun saçlılara hayranım sen de onlardan olacaksınn inşallahhh
Eki Görüntüle 764432
Kısa 2 haftanın kârı demeliyim sanırım2 haftanın 10 gününde yaptığım cici havucumun sonucuu :) Ben bu kadar uzadığını anlamamıştım açıkcası, sonuctan gayet memnun kaldım :)
Kızlaaar istediğim bölüme yerleştiiiim sizinle paylaşmak istediim hepinizi çok çok öptüm iyi geceleeer :)
Kuzum nere yerleştiin neree özelse bana özelden yaztebrik ederim..gecenin bir vakti açıklandı ya
Mesaj attım bitaneem, çok teşekkür ederim, ÖSYM alıştırdı artık gecenin yarısı panik yapmaya
Watson bir marka mı canım..ankarada bulabilirsem ben de alayım ya dediğin gibi uçlar tülerdi sanki hiç hoşuma gitmiyor..benim de aynen öyle düzleşitirici kullanmıyorum zaten boyasam boyamasam her türlü kırılıyor..tavsiyen için teşekkürler canım
canm bende watsonsu burdan duydum netten baktım izmir caddesi diyor
ama caddeyi kesen yer varya necatibeye aşağı doğru inerken oranın ucunda cnm köşedeki lcw ya varmadan direk aşağı in kızılaydan solda
6 kur sınamekı yaptım.ama sınamekı sıcakken ıcıne bır cay kasıgı dax koyup erıttım. Baskada bırsey yapmadım canım.tesekkur ederımwoww baya bi uzamış tatlım benim 5 ayda anca bu kadar uzadısen ne bakımlar YAPTIN BİR AÇIKLASANA BANA
Sunaokancimm canm havucu bu donem uygulamanin bi yarari olmaz anca bakim olur uzatmasini bekleme ay büyudugunde basla tekrar bende 1hafta once biraktim canm haberin olsun ama dax'in varsa daxlan bol bol saç koklerine guclendirmeye yonelik bu 2hafta hic bisey uzatmaz
cnm kozmik bakımdada tam bugünler yapmalısınız vitamin ve protein maskelerinizi dioo yanlışmı anladım
Cchenim fistik olmussun
bu arada kürumu bitirdigime gore resimde ekleyebilirim ama suan saçlarimm berbat halde pis2 gun daha çalisiyorum yorgunlktan giremiyorum sali gunu resim eklicem bende o kestigim 5 santim 2 haftada geldi tekrar okdr diyorum
Sunaokancimm canm havucu bu donem uygulamanin bi yarari olmaz anca bakim olur uzatmasini bekleme ay büyudugunde basla tekrar bende 1hafta once biraktim canm haberin olsun ama dax'in varsa daxlan bol bol saç koklerine guclendirmeye yonelik bu 2hafta hic bisey uzatmaz
Cchenim fistik olmussun
bu arada kürumu bitirdigime gore resimde ekleyebilirim ama suan saçlarimm berbat halde pis2 gun daha çalisiyorum yorgunlktan giremiyorum sali gunu resim eklicem bende o kestigim 5 santim 2 haftada geldi tekrar okdr diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?