Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En iyi hangisinden sonuç alıyorsan ona devam et tatlım içine sinmesi lazım mutlaka..kalın telli uzun saçlılara hayranım sen de onlardan olacaksınn inşallahhh

En iyi hangisinden sonuç alıyorsan ona devam et tatlım içine sinmesi lazım mutlaka..kalın telli uzun saçlılara hayranım sen de onlardan olacaksınn inşallahhh

Hap ve havuctan aldım canım havuc iyi ama yumurta kokusu çok fena dün nerdeyse kuscaktım İnşallah balım inşallaaah :)

vavv bak 2 haftada nasıl faketmiş sanada benim gibi sinameki yaramıyo havuç yapalım bizz az havalar serinleyincede 2 hafta turp yaparız oda aynı derecede uzatıyo bak senin saçında gürleşmiş bende bugün farkettim krepede attırdımya kafamda kocaman saçla dolaşıom

Kızlaaar istediğim bölüme yerleştiiiim sizinle paylaşmak istediim hepinizi çok çok öptüm iyi geceleeer :)

canm bende watsonsu burdan duydum netten baktım izmir caddesi diyor
ama caddeyi kesen yer varya necatibeye aşağı doğru inerken oranın ucunda cnm köşedeki lcw ya varmadan direk aşağı in kızılaydan solda

canm bende watsonsu burdan duydum netten baktım izmir caddesi diyor
ama caddeyi kesen yer varya necatibeye aşağı doğru inerken oranın ucunda cnm köşedeki lcw ya varmadan direk aşağı in kızılaydan solda

Anladım canım teşekkür ederim kafamda canlandı şimdi..

woww baya bi uzamış tatlım benim 5 ayda anca bu kadar uzadı sen ne bakımlar YAPTIN BİR AÇIKLASANA BANA
6 kur sınamekı yaptım.ama sınamekı sıcakken ıcıne bır cay kasıgı dax koyup erıttım. Baskada bırsey yapmadım canım.tesekkur ederım

8hafta sinameki kürü uyguladıktan sonra ben de güzel sonuç aldım. daha sonra uçlarından aldırdım çok çatallanmıştı. daha sonra da canım istemedi sıcaklarda kafamda yağ ile beklemeyi

şimdi amino keratin maskesi kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak? :26:

slm kızlar 1 hafta havuç kürüm bitti 8 gün yaptım hatta dün 1 gün ara verdim fön çektirmiştim onu kullandum gezdim falan
bugün 9. havuçumu yaptım bu haftada cumaya kadar yapacam ben 1 haftada memnun kaldım vala uzadımı cuma günü ölçecez resimde çekerim ama gürleştidolgunlaştı söyliyim ben

Sunaokancimm canm havucu bu donem uygulamanin bi yarari olmaz anca bakim olur uzatmasini bekleme ay büyudugunde basla tekrar bende 1hafta once biraktim canm haberin olsun ama dax'in varsa daxlan bol bol saç koklerine guclendirmeye yonelik bu 2hafta hic bisey uzatmaz

Cchenim fistik olmussun

bu arada kürumu bitirdigime gore resimde ekleyebilirim ama suan saçlarimm berbat halde pis 2 gun daha çalisiyorum yorgunlktan giremiyorum sali gunu resim eklicem bende o kestigim 5 santim 2 haftada geldi tekrar okdr diyorum

................................

Yanlis anlama uydurdugumdan degil kozmik bakima sordum kendisi oyle soyledi ugrasmaman için soyledim yinede sen bilirsin

Canıım teşekkür ederiiim salı günü bekliycem fotoğrafınııı :) İyi olmuş bu kozmik bakım olayı, 1 haftada belki unuturum yumurtanın o kokusunuuu

saçlarımı daxladım kızlar bu gece kalacak kafamda :) sizlerden ne alem daxlarınızı aldınızmı

mrb kızlar geçen hafta saçımı ölçmüştük 63 idi bugün 64 çıktı havuçla dax haftada 1 cm uzatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…