kızlar bu havuç ve daxnedir nasıl yapılıyor
cok teşekkür ederim :) peki uzama ne kadar zamanda oluyor ve ortalama kaç cm uzama oluyorcanım nete havuç kürü yazarsan ulaşırsın formüle ben kısaca özetleyim 1 ortaboy havuçu rendeliyosun suyu soğuyunca süzüp suyuna yumurtanın sarısını kırıp karıştırıyosun ...onu başını eğip saçından aşşağı döküyosun suyunu sıkıp sarıyosun kafanı 1 saat 2 saat beklet kafanda sonra yıka bunu 2hafta hergün yapıyoruz 2 haftalık bir kür. fark oluyo saç yumuşacık oluyo ve uzuyo
DAX a gelince o bir mucize watsondan alıyosun 29 tl civarıı bir ürün haftada iki kere saç diplerine uçlarına saçının kırık yerlerine sürüyosun 3 kere kullanımda saçında hiç kırık kalmıyor görüyosun yani bende öyle oldu bilemem bu 2 kür bana çok yaradı
sinameki yaptım 2 tur 8 erden 16 kere o fayda etmedi bende bunlar etti ama ......bakım yapıyolar baya saça takıldığın bişey olursa sor tekrar cnm
cok teşekkür ederim :) peki uzama ne kadar zamanda oluyor ve ortalama kaç cm uzama oluyor
Ya arkadaşlar işinize karışmış gibi olmasın ama birden fazla bakımı aynı zamanda yapmanız saçlarınızı beslemekten çok yorar bence, havucla dax'ı bir arada götüren arkadaşlar vardı ama biri protein biri yağ bakımı, bu kadar zorlamak etkileri birleştirmez bence tam tersine yorar,döker saçı.
Ya arkadaşlar işinize karışmış gibi olmasın ama birden fazla bakımı aynı zamanda yapmanız saçlarınızı beslemekten çok yorar bence, havucla dax'ı bir arada götüren arkadaşlar vardı ama biri protein biri yağ bakımı, bu kadar zorlamak etkileri birleştirmez bence tam tersine yorar,döker saçı.
vallaha canım sonuçta havuçu sadece 2 hafta yapıpbırakacaz ki bıraktık ...şok bir yöntem bu bana iyi geldi hergün havuç ve 2 güne 1 dax 3 gündür hiç birşey yapmıyorum saçlarım çok canlı oldu bayadır böyle canlı olmuyodu bide birden indi aşşağa doğru uzadığı baya belli oluyor herhalde sürekliye dönüşürse saçı yorar ...bide benim saçlarım çok gür ve çok güçlü benim sıkıntım düzleştiriciden dolayı uçlarının sürekli yanmasıydı oda geçti ve uzamamasıydı.....şimdi dax kullanınca düzleştirsende kırılmıyo yani bende öyle oldu....
keşke sadece yorsa chenimsaç ezilmesi diye bişi olur muymuş? olurmuş.. benim kışın olmuştu üstelik bakımlar uzamaya faydalı oluyordu tamam ama başka yerden de götürdükten sonra pek kadri kalmıyor..sanırım bunun nedeni bakım da olsa sağlam saç istemesi zayıf saçı direk diskalifiye ediyor zaten saçın zayıf kısmı yorulup ezilmiş bide bi dünya bakımı kaldırmıyor maalesef
Yasmin doğum kontrol hapını almış bulunmaktayım 18 tl'cik. yarın ciddi ciddi şampuana koyup kullanmaya başlıyorum hahahha:))))) Gelişmeleri iletirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?