Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım slm hoşgeldin aramıza.. ben sinamekiyle başlamanı öneriyorum aynı zamanda bioblas sarmaşık özlüde kullanabilirsin gözle görülür etkileri var burda bizlerle gidişatı paylaşırsanda yardımcı oluruz insan farkedemiyo bazen ama foto eklediğinde sonucu sende rahatlıkla görebilirsin..şimdilik aklıma gelenler bunlar :44:

kizlar siz cok su iciyormusunuz?

saclarin saglikli olmasi ve parlak görünmesi icin su cok önemli :26:
ama ben icemiyorum cok su günde tas catlasin 0,5 litre icebiliyorum

önerin cok cok sagol cnm ama ben yurtdisinda oldugum icin sinemekinin malzemelerini bulamiyorum :26: sarimsak ve turpla yetinmeye calisiyorum.

baska önerebileceginiz bisey var mi?

ben bugün resim cekiyim ayrica ölcüsünüde alirim saclarimin yarin eklerim sizde görmüs olursunuz

kizlar siz cok su iciyormusunuz?

saclarin saglikli olmasi ve parlak görünmesi icin su cok önemli :26:
ama ben icemiyorum cok su günde tas catlasin 0,5 litre icebiliyorum

ohooo ben o 0.5lt lerden 3 4tane içiyorum yani günde 1.5 2lt ama sanmıyorum bide gece yatmadan önce içince beni karaya vuran balık gibi yapıyo sabah kalktığımda kesinlikle sinamekiiii :))

tmm canım bekliyoruz.. bioblas sarmaşık özlü bulabilirsen onu kullan derim..

ohooo ben o 0.5lt lerden 3 4tane içiyorum yani günde 1.5 2lt ama sanmıyorum bide gece yatmadan önce içince beni karaya vuran balık gibi yapıyo sabah kalktığımda kesinlikle sinamekiiii :))

ooo masallah bende bundan sonra cok icicem bakalim basarabilecekmiyim

tmm canım bekliyoruz.. bioblas sarmaşık özlü bulabilirsen onu kullan derim..

fiytonun var bende sarimsakli sampuani o da olurmu?

cok soru sordum sanirim

bu arada kendimi de tanitayim:

23 yasindayim muhasebede calisiyorum

bekarim

hoşgeldın cnm hoşgeldın daha yolumuz uzun hazırana kadar debelenecez sacımız uzasın dıye bakalım artık:) sen sacını ölç yaz bı de foto koy görelım hemde.......

fiytonun var bende sarimsakli sampuani o da olurmu?

cok soru sordum sanirim

bu arada kendimi de tanitayim:

23 yasindayim muhasebede calisiyorum

bekarim

taliplerimi bekliyorum.. evin var mı araban var mı
yok canım ya tabiki soracaksın sarımsaklı şampuan olur tabide ben kullanmadığım için adı sanı hangisi iyi gelir bilemiyorum..bioblasın dediğim şampuanını bir araştır

hoşgeldın cnm hoşgeldın daha yolumuz uzun hazırana kadar debelenecez sacımız uzasın dıye bakalım artık:) sen sacını ölç yaz bı de foto koy görelım hemde.......

hosbulduk gülüm eklicem yarin foto ve ölcüleri

gecen senden beri bayagi uzadi bence cok yavas uzuyor sinir oluyorum

ne bileyim ben öyle duydum :26:

belkide sac tipindendir bazi bayanlarin sacinin parlakligi.

canım benim saçımda parlaktır normalde ama daha önce avonun bi şampuanını kullanmıştım o da inanılmaz parlak ve yumuşak yapmıştı :26: ama sen genede suyunu iç elbet bi işe yarar

evim yok arabam var tanidiklariniz varsa buyursunlar kapim herkese aciktir

arastirirm kesinlikle.

benim bi arkadasim zeytin yag kürü yapiyor haftada bir onuda denicem en azindan uzamasalar bile saglikli gözüksünler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…