kizlaaar benide alin araniza
bende gecen seneden beri saclarimi uzatmaya calisiyorum ama olmuyor gibi sanki. gecen sene Kis aylarinda hem turplu su hemde sarimsakli sampuan kullandim. yaz aylarinda ara verdim. ben genelde saclarimi toplarim. 3 ay önce saclarimi düzledim annem, kardesim ve teyzem uzadiklarini söylediler
benim asil sorunum uzun veya kis olmasi degil.
saclarim cok ince ve az oldugu icin tipsiz duruyorlar. ve cok yavas uzuyorlar.
uzatmamin sebebi ise su: hayatimda 1 kez olsun uzun saca sahip olmak istiyorum. bikere belime kadar uzasa sacim yeter benim icin.
yawww ne yarışmasıııııııı niye benim haberim yokk
gzl hadii yarışma başlasın
canım slm hoşgeldin aramıza.. ben sinamekiyle başlamanı öneriyorum aynı zamanda bioblas sarmaşık özlüde kullanabilirsin gözle görülür etkileri var burda bizlerle gidişatı paylaşırsanda yardımcı oluruz insan farkedemiyo bazen ama foto eklediğinde sonucu sende rahatlıkla görebilirsin..şimdilik aklıma gelenler bunlar :44:
kızlar önden ölçtüm 10 cm geldii 26.11.2012 yalnız cetvelle ölçtüm siz neyle ölçtünüz
canım senın buralara ugradıgın mı var ki? alexus ve ben yarısma baslattık dileyen katılabılır...
kizlar siz cok su iciyormusunuz?
saclarin saglikli olmasi ve parlak görünmesi icin su cok önemli :26:
ama ben icemiyorum cok su günde tas catlasin 0,5 litre icebiliyorum
bende cetvelle ölçüyorum eğilip bükülmüyo kolay oluyo......
önerin cok cok sagol cnm ama ben yurtdisinda oldugum icin sinemekinin malzemelerini bulamiyorum :26: sarimsak ve turpla yetinmeye calisiyorum.
baska önerebileceginiz bisey var mi?
ben bugün resim cekiyim ayrica ölcüsünüde alirim saclarimin yarin eklerim sizde görmüs olursunuz
ohooo ben o 0.5lt lerden 3 4tane içiyorum yani günde 1.5 2lt ama sanmıyorum bide gece yatmadan önce içince beni karaya vuran balık gibi yapıyo sabah kalktığımdakesinlikle sinamekiiii :))
tmm canım bekliyoruz.. bioblas sarmaşık özlü bulabilirsen onu kullan derim..
ooo masallahbende bundan sonra cok icicem bakalim basarabilecekmiyim
kizlaaar benide alin araniza
bende gecen seneden beri saclarimi uzatmaya calisiyorum ama olmuyor gibi sanki. gecen sene Kis aylarinda hem turplu su hemde sarimsakli sampuan kullandim. yaz aylarinda ara verdim. ben genelde saclarimi toplarim. 3 ay önce saclarimi düzledim annem, kardesim ve teyzem uzadiklarini söylediler
benim asil sorunum uzun veya kis olmasi degil.
saclarim cok ince ve az oldugu icin tipsiz duruyorlar. ve cok yavas uzuyorlar.
uzatmamin sebebi ise su: hayatimda 1 kez olsun uzun saca sahip olmak istiyorum. bikere belime kadar uzasa sacim yeter benim icin.
canım içiyorum içiyorum da saçıma bi yararını göremedim valla :26:
fiytonun var bende sarimsakli sampuani o da olurmu?
cok soru sordum sanirim
bu arada kendimi de tanitayim:
23 yasindayim muhasebede calisiyorum
bekarim
hoşgeldın cnm hoşgeldın daha yolumuz uzun hazırana kadar debelenecez sacımız uzasın dıye bakalım artık:) sen sacını ölç yaz bı de foto koy görelım hemde.......
ne yarismasi bu "kimin saci en hizli uzayan"mi acaba????
ne bileyim ben öyle duydum :26:
belkide sac tipindendir bazi bayanlarin sacinin parlakligi.
taliplerimi bekliyorum.. evin var mı araban var mı
yok canım ya tabiki soracaksın sarımsaklı şampuan olur tabide ben kullanmadığım için adı sanı hangisi iyi gelir bilemiyorum..bioblasın dediğim şampuanını bir araştır
ben o terzilerin ölcme seyinle ölcüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?