Saç ezilmesi sanırım sinamekide yaşadığım şey, yandıktan sonra kesim kesimden sonra bakım derken saçım uzasada garip bi hal almıştı, Allah o günlerimizi yaşatmasın bi dahaSen tatilde misin balım girmiyosun pek :O
yok canımcım henüz tatilde değilim :) okulla uğraşıyorum şu sıralar bitmek üzere ondan çok giremiyorum..saçlarım şuan mahvolmuş halde bende röflenin hevesini iyce alayım bidaha aynı aptallığı yapmayım diye maşaydı föndü kullanıyorum ama eylülde boyatıp biraz kestiricem..kısa bi süre bakım yapabilirim belki sinameki filan..sen napıyosun devam mı küre
Yok canım en son 10 gün havuc yaptım yumurta kokusunda dolayı 2 haftaya tamamlayamadım ama yinede faydasını gördüm, bide geçen gece hind. cevizi yağı sürdüm bütün gece beklettim dün sabah yumuşacık saçlarla uyandım, yakında hap alıcam dax ve hapla devam edicem yordu artık sebze yumurta ot
Umarım sende yararını görürsün canıım gelişmeleri bekliyoruum :)
kesinlikle canımcım ben o kadar yoruldum ki artık bi süre ot yağ vitamin hiçbirini göresim yok nerdeyse yemeğe bile yağ katmıcam o derece öğürtü geldiyaparsam ancak 1 2ay sonra bişiler yaparım..bence de sen hapa devam et sana çok yaramıştı bide ara vererek onu kullanmak daha iyi olur ben şampuanımı bitirdim şimdi de hapsız şampuan kullanıyorum bu bitince gene haplı kullanayım diyorum ama hem almaya utanıyorum hem de annem kızdı valla
Bende öyle yaptım canım 2 haplı kullandım şimdi hapsızın bitmesini bekliyorum, benim gibi bi mahalle öteden al1-2 ay sonra saçımla falan uğraşamam ben sanırım, okula ağırlık vermem gerekicek Annen neden kızdı kiii :O
Niye bunların hiç biri benim saçimi uzatmıyor(
kızlar yani biri şu sinemanekeyi anlatmadı hayır içine ne giriyor biliyorum ama nasıl uygulucam hangi aralıklarda onu bilmiyorum ki bi yardımcı olsanız
canım kürü hazırladıktan sonra saç diplerine uygulucaksın uçlara değmeli mi diye sorarsan sakıncası yok çoğumuz kalanı uçlara sürüyoruz..saçına uyguladıktan sonra 1 yada tavsiyem 2saat beklet ve yıka bu uygulamayı haftada 1 yap normalde 8hafta yapıp 2hafta ara ver diyor ama biz bu topikteki kızlarla düşündük taşındık ve 12ye tamamlamaya karar verdik çünkü saç sinamekiyi tam kabullendiği zaman ara veriyor ve faydasını göremiyorduk ki ara verildiği zaman da uzama kaydedilmesi gerekiyordu..o yüzden sana da tavsiyem 12haftaya/küre tamamlaman..kolay gelsin..
kızlar size güzel haberlerim var; ottu, yağdı karıştırmakla uğraşmayı bıraktım. zaten üşengecim düzenli yapamıyorum demiştim daha önce de. gittim en güzelinden gratisten argan yağlı şampuan aldım. 3 kez kullandım, diplerime güzelce masaj yaptım, bugün ne göreyim. dip boyamı geçen hafta yaptırmıştım, diplerim birkaç mm uzamış! normalde boyattıktan 1 hafta sonra diplerim hiç o kadar dikkatimi çekmezdi. sadece uzamaya değil, kırıklara da iyi geleceğini söylediler. bakalım bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?