Canım şampuanın markası var mı ? bu ara baya ünlü oldu argan yağlı şampuanlar falan. sen hangi marka aldın ?
Doa kozmetikten aldıklarım geldiii bugün hind.cvzi yağımı sürücem oleeeey :O
Canım ben de almayı düşünüyorum, memnun kaldın mı? Ne gibi sonuçlar oldu? :44:
arkadaşlar saçlarım çok dökülüyo yaa
tutam tutam geliyo resmen
çok moralim bozuk
gür saçlarımdan eser kalmıcak
önerisi olan var mı bana
Selamlar arkadaşlar yakın bir zamanda tekrar bakıma döneceğim kimler neler yaptı ne kadar uzadı bir akayım dedm birde arkadaşlar ayın belirli günlerinde epilasyon saç boyayın diye ay takvimiiydi bişeye göre günlerde yapıyoduk frumda sayfada neydi bulamadım linki vardı hangi siteydi adresi bi yazabilirmisiniz :)
down under ınkini aldım canım, bugün nasıl yumuşak saçların diye gelip oynadılar falan saçımla, kesinlikle tavsiye ederim
Canımcım çamterebentin deneyebilirsin,karanfil suyu,lavanta kürü de iyi gelir..bir de kremli şampuan kullanma..bunun yanında stresten de olabilir canım rahat olmaya çalış..her şeye rağmen dökülüyosa bir doktora görün tatlım mutlaka..
Uzun süreli kullanmadığım için uzama oldu diyemiyorum canım ama benim saç uçlarım diplere göre kuru, o problemim ortadan kalktı saçlarım daha nemli daha yumuşak :)
Geç oldu ama Bayramınız mübarek olsun canlarım. Saçlarıd bugün siyah yaptım, paletteden çıkan besleyici yağın verdiği parlaklık ve yumuşaklığın mutluluğuyla hepinize iyi geceler diliyorum
Tatlım hayırlı olsun yeni rengin,palette nin siyahını denemedim ama çok açık renkleri bile besliyordu,evde boyama için doğru seçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?