Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam rapuşlar..iki ay aradan sonra bugün ilk sinemaki kürümü yaptım,farklı yağlarda kattım ne zamandır bakım yapılmıyordu saçıma..bugün kendimi zorladım ya gözümde büyümüş yapmaya yapmaya..haftada bir kere mutlaka yapmaya çalışcam,eski bakımlı günleri özledim

Selamlar arkadaşlar yakın bir zamanda tekrar bakıma döneceğim kimler neler yaptı ne kadar uzadı bir akayım dedm birde arkadaşlar ayın belirli günlerinde epilasyon saç boyayın diye ay takvimiiydi bişeye göre günlerde yapıyoduk frumda sayfada neydi bulamadım linki vardı hangi siteydi adresi bi yazabilirmisiniz :)

Canım ben de almayı düşünüyorum, memnun kaldın mı? Ne gibi sonuçlar oldu? :44:

Uzun süreli kullanmadığım için uzama oldu diyemiyorum canım ama benim saç uçlarım diplere göre kuru, o problemim ortadan kalktı saçlarım daha nemli daha yumuşak :)

arkadaşlar saçlarım çok dökülüyo yaa
tutam tutam geliyo resmen
çok moralim bozuk
gür saçlarımdan eser kalmıcak
önerisi olan var mı bana

arkadaşlar saçlarım çok dökülüyo yaa
tutam tutam geliyo resmen
çok moralim bozuk
gür saçlarımdan eser kalmıcak
önerisi olan var mı bana

Canımcım çamterebentin deneyebilirsin,karanfil suyu,lavanta kürü de iyi gelir..bir de kremli şampuan kullanma..bunun yanında stresten de olabilir canım rahat olmaya çalış ..her şeye rağmen dökülüyosa bir doktora görün tatlım mutlaka..

google e kozmik bakım yazınca çıkıyo canım

down under ınkini aldım canım, bugün nasıl yumuşak saçların diye gelip oynadılar falan saçımla, kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım. benim saçımda acayip sert ya öyle böyle değil. tarayamıyorum bile.bakalım birde bunu deneyim inşallah iyi gelir teşekkür ederim tavsiyen için

öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar :)
bana bugün bayram filan yok az sonra işe gidicem

frezyacım çam terebentin kullanmaya başladım
bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum bayadır ama dökülme son zamanlarda var ya
karanfil kürüne bi bakayım netten ben

Sanırım bir miktar uzadı mi ne saçim.kırk bin şey deniyorum gerçi.ay inşallah uzamıştır

Kizlar tlfondan res koyamiyormuyuz bulamadda.leptop bozul

Geç oldu ama Bayramınız mübarek olsun canlarım. Saçlarıd bugün siyah yaptım, paletteden çıkan besleyici yağın verdiği parlaklık ve yumuşaklığın mutluluğuyla hepinize iyi geceler diliyorum

Geç oldu ama Bayramınız mübarek olsun canlarım. Saçlarıd bugün siyah yaptım, paletteden çıkan besleyici yağın verdiği parlaklık ve yumuşaklığın mutluluğuyla hepinize iyi geceler diliyorum

Tatlım hayırlı olsun yeni rengin,palette nin siyahını denemedim ama çok açık renkleri bile besliyordu,evde boyama için doğru seçim

Ben kendim bir kur yapiyorum kendim denedigim.subatan veri yaptim bir ay aracverdim 8. Aydayiz..sacim ortalama 11sc uzadi

Slm arkadaslar inanilmaz ama sacim 12 cm uzadi 5 ayda..cok mutluyum.resim koyamiyorum..yaptigim sampuan super ise yaradii..hatta burda yapip sattim bile.:)ben oyle popoya kadar sac sevmiyorum..ben kalcalarin uzerinde ince bele dogru uzanan oval kesim saclara bayiliyorum.dum duz kestirdimdumduz uzasin diye.ilerde istedigim boya gelince oval kat kat kestiricem..usteyen herkesin saci uzasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…