benim saçlarında bele gelmesine 3 4 parmak kaldı ama çok biçimsiz uzadılar kezban gibi oldum
erkek arkadaşımda azcık kat attırsan güzel olur dedi bakalım boyundan aldırmadan aralara hafif kat attırrım belki
uzasın uzasın diye uğraşıyorum uzayıncada sıkılıyorum
adam olmam ben
yıkarken zorlanıyorum bendeya inanır mısın bende öyleyim
"of niye bu kadar uzattım başımı kaldıramıyorum çok ağır geliyor" diyip duruyorum
uçlarından aldırcam sanırım bir kaç hafta sonra
Kızlarrr aktara gittiğimde bana fiyto sarmaşk özlü şampuanı önerdiiçeriklerine baktım tamamen bitkisel :) kadınlar gelip aktarcıya teşekkür ediyormuss . 20-25 günde sonuç vermeye başlıyormuş. kokusuda cok güzell saclarım dolgunlaştı tavsiye ederim dökülme felanda olmadı
Fiyto sarmasik ozlu sampuan bioblasin tamamen takliti ayrica resmen yikamiyor ve sahtelik kokuyor yaninda dandirik bi serumu falan. Bu kaniyada 1 bucuk ay boyunca saclarimi onunla yikadigim icin vardim. Aktarcilarin satma yontemi tamamen ellerinde kaliyo olmali.
Arkadaşlar siz saçlarınızı uzatmak için neden özel uğraşlar veriyorsunuz anlamıyorum. Hergün saçlarınızı yıkayın uzuyor zaten:))) su güzel uzatıyor :))
aynen bende onu soracaktımfrezya nereye gitti yahu :26:
ben her gün yıkıyorum gayet de uzamıyor.
yani komiksiniz
kendi kendine hızla uzasa bu kadar insan öyle manyak mı uğraşsın bi ton.
kızlar sinemaki 5. kürdeyim şu an
bitsin şu daxa geçmeyi düşünüyorum
daxcılar nasıl gidiyor bi yorum yapın
bi hayli zaman oldu sizin
1 aya yaklaştı sanırım
ben sıkıldım ot yağ görecek gözüm yok dax tan memnundum ama devam etmedim sıkıldığım içinkızlar sinemaki 5. kürdeyim şu an
bitsin şu daxa geçmeyi düşünüyorum
daxcılar nasıl gidiyor bi yorum yapın
bi hayli zaman oldu sizin
1 aya yaklaştı sanırım
Barcelona bakım yağını tavsiye ederim
Başka bir ürün mü istiyorsunuz siz hani krem tarzı :) hani ben memnunum diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?