Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim saçlarında bele gelmesine 3 4 parmak kaldı ama çok biçimsiz uzadılar kezban gibi oldum
erkek arkadaşımda azcık kat attırsan güzel olur dedi bakalım boyundan aldırmadan aralara hafif kat attırrım belki
uzasın uzasın diye uğraşıyorum uzayıncada sıkılıyorum
adam olmam ben

ya inanır mısın bende öyleyim
"of niye bu kadar uzattım başımı kaldıramıyorum çok ağır geliyor" diyip duruyorum
uçlarından aldırcam sanırım bir kaç hafta sonra

Fiyto sarmasik ozlu sampuan bioblasin tamamen takliti ayrica resmen yikamiyor ve sahtelik kokuyor yaninda dandirik bi serumu falan. Bu kaniyada 1 bucuk ay boyunca saclarimi onunla yikadigim icin vardim. Aktarcilarin satma yontemi tamamen ellerinde kaliyo olmali.

nasıl yani cnm anlamadm ben
yıkamıyor derken?
serum dandirik ona hem fikiriz
bilmem kaç kere gider dedi bir yıkama öncesi sürdüm yarısını boşaltmışım
sanırım 1 ay oldu yıkamam
onun etkisi var mı bilemem ama sinemaki 5. kürüm
belime inmesine 3-4 parmak kaldı

Arkadaşlar siz saçlarınızı uzatmak için neden özel uğraşlar veriyorsunuz anlamıyorum. Hergün saçlarınızı yıkayın uzuyor zaten:))) su güzel uzatıyor :))

Arkadaşlar siz saçlarınızı uzatmak için neden özel uğraşlar veriyorsunuz anlamıyorum. Hergün saçlarınızı yıkayın uzuyor zaten:))) su güzel uzatıyor :))

ben her gün yıkıyorum gayet de uzamıyor.
yani komiksiniz
kendi kendine hızla uzasa bu kadar insan öyle manyak mı uğraşsın bi ton.

kızlar sinemaki 5. kürdeyim şu an
bitsin şu daxa geçmeyi düşünüyorum
daxcılar nasıl gidiyor bi yorum yapın
bi hayli zaman oldu sizin
1 aya yaklaştı sanırım

1 aya yaklaştı sanırım

SunaGokhan dax.i kullanıyordu ama bayadir yok ortada.çok memnundu.siz sinemakınden memnun kaldınız mı

1 aya yaklaştı sanırım
ben sıkıldım ot yağ görecek gözüm yok dax tan memnundum ama devam etmedim sıkıldığım için

2-3 aydır kürlere ara verdim.yaklaşık 1 ay daha yapmıyacağım.yalnız saçlarımı yumuşatması ve bakım sağlaması için bir ürün arıyorum.gliss siyah kullandım.saç kremi ve bilindik şampuanların krem ve bakım ürünlerini istemiyorum.bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim

Başka bir ürün mü istiyorsunuz siz hani krem tarzı :) hani ben memnunum diye söyledim

çok teşekkür ederim.saçlarım bıraz yoğun.saçı şampuanladıktan sonra saç bakım ürünleri oluyor,saçın kolay açılmasını sağlıyor aynı zamanda da besleyici ,koruyucu..barcelinoyu kullandım çok faydasını da gördüm.saçı yumuşatıyor ama dediğim gıbı saçı yıkarken yumuşatıcı bır urun arıyorum.

Ve bilindik bir ürün istemiyorsunuz.hım.MecitEfendinin saç kremleri vardı sanki bir dakika bekleyip yıkıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…