Ve bilindik bir ürün istemiyorsunuz.hım.MecitEfendinin saç kremleri vardı sanki bir dakika bekleyip yıkıyorduk
kızlar kızlar..... aslına bakarsanız okumaya üşendim 700 küsür mesaj var hangisini okuyayım? Neyse, ya şimdi ben saçımı salak gibi kıpkısa kestirmiştim. Ha bir de kat kat. En uzun katı uzadı da üstler hala kısacık. ve saçım şekil almıyor. üniversiteye başlayacağım azcık hoş görüneyim bu saçla cıks olmaz yani. o yüzden düzleştiriciye talim etmeyi düşünüyorum. saçım uzayana kadar tabii. bir de bana güzel, içine badem yağı ve çam terabentin koyabileceğim şampuan söyler misiniz? Aaa evde çörek otu yağı varmış. Kullanan ve faydasını gören var mı? Birçok sorum var kusura bakmayın. Evde dove'un gri saç kremi var kullansam mı? Düzleştirmeden ve fön çekmeden saçımı nasıl hoş gösterebilirim son olarak. Şimdiden sağolun var olun size bir de foto atcam linkle. Tam da böyle bir saç istiyorum(( kendi eski saçımı da gösteriyorum.
http://i39.tinypic.com/33n9dsw.png
http://i39.tinypic.com/2ni6vps.png
HADİ CEVAP VE YORUMLARINIZ BEKLİYORUMMM!!:)
Öncelikle şampuan olarak ben Yves Rocher dökülme karşıtı şampuan kullanıyorum ama bitince Bebe şampuanı kullanacağım.normalde kazık gibi yapıyor Bebe şampuanı ama badem yağı ve miktarı çok olmamak şartıyla çam terabenti katılınca biraz da çörek otu yağı katınca çok güzel yapıyor saçı.daha önce kullanmıştım.çörek otuna gelince Dökülmeyi önlediğini ve uzatmaya yardimci olduğunu okumuştum ama öyle uzun uzun deneme fırsatım olmadı.dove saç kremi güzel yanlız uçlarına uygulamaya dikkat et yoksa döker.bide panten doğal sentez serisinin saç serumu var.durulanmiyor.düzleştirici kullanacaksaniz korumak gerek saçları
ben her gün yıkıyorum gayet de uzamıyor.
yani komiksiniz
kendi kendine hızla uzasa bu kadar insan öyle manyak mı uğraşsın bi ton.
kızlar sinemaki 5. kürdeyim şu an
bitsin şu daxa geçmeyi düşünüyorum
daxcılar nasıl gidiyor bi yorum yapın
bi hayli zaman oldu sizin
1 aya yaklaştı sanırım
kızlar size bir bilgi veryim saçımı açtırdım ve fındık kahveye boyadım...malum siyahtı hattta kına vardı ...açmadan önce saçıma dax supergo sürdüm zerre yıpratmadı uzatmayla kalmıyor bide güçlendirdi valla
canım evet 1 ay oldu ve muhteşem uzuyo ama nekadar bilemedim ben bu ay şampuanıma çam taleentinde kattım 2 si 1 arada çok güzel etk etti saçlarım pırıl pırılll ve çok uzadı
ben sıkıldım ot yağ görecek gözüm yok dax tan memnundum ama devam etmedim sıkıldığım için
SunaGokhan dax.i kullanıyordu ama bayadir yok ortada.çok memnundu.siz sinemakınden memnun kaldınız mı
Eki Görüntüle 779608
saçımın kuru halini ekliyorum kızlarr
dax benim saçlarımı uzatmıştı hemde 3 4 defa yapmama rağmen 20 günde 3 cm kadar uzamıştı kullandığım dönembenmde şu sinemaki bitsin bende bittim artık
2. kez yapışım zaten,bir de geçen sene yapmıştım
canım daxtan memnunum derken nesinden memnundun?
yani benm için önemli olan uzama
parlak gür vs önemli değil o zaten var Allaha şükür
sen nesinden memnundun acaba?
zaten hiçbirşey yapmıyorum artık yaa istediğim uzunluk buydu onuda elde ettimcanım misss gibi uzamış daha da elleme kendi uzasın
benm bundan 1 karış kısa
ama dolgunluk olarak aynıyız
canım yaa bizi bırakıp gittin diye üzülmüştümmKıslarr nasılsınız,ben frezya bazı nedenlerden dolayı o üyeliğimi iptal ettirdim burdan devam edeceğim..topiğimiz nasılmış..esmerim güzelim saçların ne güzel uzamış öyle senin,kat filan kestirme bence pişman olabilirsin bak..ben de uzun zamandır fotoğraf çekmiyorum uzadı ama uçlarını hiç beğenmiyorum kendim kestim biraz ama yine de istediğim gibi değil,bir ara fotoğraf eklerim,dax alamadım gitti..
canım yaa bizi bırakıp gittin diye üzülmüştümm
bende kesimini beğenmiyorum yaa napıcam akıl ver
biliyorum canım o kızın saçları süper ama nerdeee öyle kesecek kuaförHiç bırakırmııym canımmmCanım üst kısımlarına dokundurmadan ovallik verdirebilirsin önden arkaya doğru,vampir günlükleri diye bir dizi var belki bilirsin,orda başrolda bi kız var dizideki adı elena sanırım saçları hem uzun hem de katları var çok beğeniyorum o kesimi, bir bak istersen canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?