Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kızlar..... aslına bakarsanız okumaya üşendim 700 küsür mesaj var hangisini okuyayım? Neyse, ya şimdi ben saçımı salak gibi kıpkısa kestirmiştim. Ha bir de kat kat. En uzun katı uzadı da üstler hala kısacık. ve saçım şekil almıyor. üniversiteye başlayacağım azcık hoş görüneyim bu saçla cıks olmaz yani. o yüzden düzleştiriciye talim etmeyi düşünüyorum. saçım uzayana kadar tabii. bir de bana güzel, içine badem yağı ve çam terabentin koyabileceğim şampuan söyler misiniz? Aaa evde çörek otu yağı varmış. Kullanan ve faydasını gören var mı? Birçok sorum var kusura bakmayın. Evde dove'un gri saç kremi var kullansam mı? Düzleştirmeden ve fön çekmeden saçımı nasıl hoş gösterebilirim son olarak. Şimdiden sağolun var olun size bir de foto atcam linkle. Tam da böyle bir saç istiyorum(( kendi eski saçımı da gösteriyorum.
http://i39.tinypic.com/33n9dsw.png
http://i39.tinypic.com/2ni6vps.png

HADİ CEVAP VE YORUMLARINIZ BEKLİYORUMMM!!:)

Öncelikle şampuan olarak ben Yves Rocher dökülme karşıtı şampuan kullanıyorum ama bitince Bebe şampuanı kullanacağım.normalde kazık gibi yapıyor Bebe şampuanı ama badem yağı ve miktarı çok olmamak şartıyla çam terabenti katılınca biraz da çörek otu yağı katınca çok güzel yapıyor saçı.daha önce kullanmıştım.çörek otuna gelince Dökülmeyi önlediğini ve uzatmaya yardimci olduğunu okumuştum ama öyle uzun uzun deneme fırsatım olmadı.dove saç kremi güzel yanlız uçlarına uygulamaya dikkat et yoksa döker.bide panten doğal sentez serisinin saç serumu var.durulanmiyor.düzleştirici kullanacaksaniz korumak gerek saçları

çoook sağol ben bekleyemedim gittim hemen bi şampuan aldım down under natural's in kivilisini umarım iyidir yazarım buraya da:)))

kızlar size bir bilgi veryim saçımı açtırdım ve fındık kahveye boyadım...malum siyahtı hattta kına vardı ...açmadan önce saçıma dax supergo sürdüm zerre yıpratmadı uzatmayla kalmıyor bide güçlendirdi valla

ben her gün yıkıyorum gayet de uzamıyor.
yani komiksiniz
kendi kendine hızla uzasa bu kadar insan öyle manyak mı uğraşsın bi ton.

yani ağzı olan konuşuyor dimi hergün yıkadığım zaman uzamayı bırak tiftik tiftik olup kırılıyodu.....bukadar insan bilmio bazıları bilio pehhhhhhh

kızlar sinemaki 5. kürdeyim şu an
bitsin şu daxa geçmeyi düşünüyorum
daxcılar nasıl gidiyor bi yorum yapın
bi hayli zaman oldu sizin
1 aya yaklaştı sanırım

canım evet 1 ay oldu ve muhteşem uzuyo ama nekadar bilemedim ben bu ay şampuanıma çam taleentinde kattım 2 si 1 arada çok güzel etk etti saçlarım pırıl pırılll ve çok uzadı

Tatlım seni sitenin dax.cısı ilan ediyorum :) dax sana komisyon verse yeri.senin sayende keşfetti bi çok insan dax.ı ve faydalarını.ben istanbul da Nerede bulurum bilmiyorum bütün eczanelere sordum yok ( Watsons da var demişler oraya da gitme fırsatım olmadı

şampuandan sonra kullanabileceğim saçımı yumuşatacak,bakacak,saç bakım ürünü alternatifleri arıyorum.mecit efendinin kremini duydum.başka bilgisi olan var mı?yumuşattığı kadar saça yararlı olmasını istiyorum.dökülmeye sebep olmamalı..yardım lütfennnnn

canım evet 1 ay oldu ve muhteşem uzuyo ama nekadar bilemedim ben bu ay şampuanıma çam taleentinde kattım 2 si 1 arada çok güzel etk etti saçlarım pırıl pırılll ve çok uzadı

seni takip etmiştim zaten cnm sende gördüm ilk uzadığını
ama bana hem ölçü lazım
hemde bir kaç tanık daha

çünkü sinemaki herkese etki yaparken bana yapmadı
benm saç biraz inatçı herhalde

ayrıca bende çam terebenti kullanıyorum zaten sorun değil o var elimzde

dax ücreti ne kadar aşağı yukarı

ben sıkıldım ot yağ görecek gözüm yok dax tan memnundum ama devam etmedim sıkıldığım için

benmde şu sinemaki bitsin bende bittim artık
2. kez yapışım zaten,bir de geçen sene yapmıştım

canım daxtan memnunum derken nesinden memnundun?
yani benm için önemli olan uzama
parlak gür vs önemli değil o zaten var Allaha şükür
sen nesinden memnundun acaba?

Son düzenleme:
SunaGokhan dax.i kullanıyordu ama bayadir yok ortada.çok memnundu.siz sinemakınden memnun kaldınız mı

geçen sene eylül de başladım 9 kür yapmıştım. dökül dökül gitti canım saçlarım kahretsin bırakmadım.9 haftada
4cm uzadı.ama saçımdanda oldum

bu senede yeni başladım cnm 5 bitti
bende toplam 11 ampul vardı 11e kadar giderim bi
çam terebentn damlatıyorum küre dökülmesin diye
bakalım uzayacak mı
yine dökülme oluyor ama mecbur

dax benim saçlarımı uzatmıştı hemde 3 4 defa yapmama rağmen 20 günde 3 cm kadar uzamıştı kullandığım dönem
fiyatıda max 25 lira ama çok büyük bir yıl yeter zaten azar azar kullanmak lazım.

canım misss gibi uzamış daha da elleme kendi uzasın
benm bundan 1 karış kısa
ama dolgunluk olarak aynıyız
zaten hiçbirşey yapmıyorum artık yaa istediğim uzunluk buydu onuda elde ettim
ama şunu anladım uzun saçta çokta bir keramet yokmuş..
En güzel tarafı uzatırken duyulan heves heyecan azim..
kaç cm uzamış ? acaba kürler işe yarayacak mı ? burda koyulan resimlere yorum yapma falan. hepsi daha güzel bence.

Kıslarr nasılsınız,ben frezya bazı nedenlerden dolayı o üyeliğimi iptal ettirdim burdan devam edeceğim..topiğimiz nasılmış..esmerim güzelim saçların ne güzel uzamış öyle senin,kat filan kestirme bence pişman olabilirsin bak..ben de uzun zamandır fotoğraf çekmiyorum uzadı ama uçlarını hiç beğenmiyorum kendim kestim biraz ama yine de istediğim gibi değil,bir ara fotoğraf eklerim,dax alamadım gitti..

canım yaa bizi bırakıp gittin diye üzülmüştümm
bende kesimini beğenmiyorum yaa napıcam akıl ver

canım yaa bizi bırakıp gittin diye üzülmüştümm
bende kesimini beğenmiyorum yaa napıcam akıl ver

Hiç bırakırmııym canımmm Canım üst kısımlarına dokundurmadan ovallik verdirebilirsin önden arkaya doğru,vampir günlükleri diye bir dizi var belki bilirsin,orda başrolda bi kız var dizideki adı elena sanırım saçları hem uzun hem de katları var çok beğeniyorum o kesimi, bir bak istersen canım..

biliyorum canım o kızın saçları süper ama nerdeee öyle kesecek kuaför
her yere rastgele kat atarlar kuş gibi bi avuç saçla çıkarım kuaförden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…