Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum canım o kızın saçları süper ama nerdeee öyle kesecek kuaför
her yere rastgele kat atarlar kuş gibi bi avuç saçla çıkarım kuaförden

Evet canım malesef öyle ya,kuaföre gitmeye korkar olduk,ama belki güzel anlatırsan iyi de bir kuaför olursa güzel keserler ,yoksa o kadar emeği heba etmesinler hiç acıma yok valla

Evet canım malesef öyle ya,kuaföre gitmeye korkar olduk,ama belki güzel anlatırsan iyi de bir kuaför olursa güzel keserler ,yoksa o kadar emeği heba etmesinler hiç acıma yok valla
aynen canım artık parasında da değilim en iyi kuaföre gideceğim ama güvenemiyorum işte

sinameki ewt banada fayda etmedi uzatmadı ama dax ile çam talabentin uzattı
ölçüyü veremeyecem zira saçım siyah boyaydı kendi saçımda siyah bilemedim ama bu ay saçımı boyadım bakalım ay sonu ölçecem kaç cm uzayacak saçım paylaşırım

bugün saçlarımı daxladım 3 saat tutup uıkadım yumuşacık oldular siz neler yaptınız kızlar

kızlar ilk resim kürlere başlamadan önce yani çok oldu
2. resim 1 ay önce
3. resim bugün
kilo almışım ona bakmayın hamileyim malum
yorumlarınızı bekliyorum fark varmı
sadece 10 gün havuç yptım bide dax

Eklentiler

• $6.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $4.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50

maşallah canım
havuçu bende yapmıştım,uzadıda hatta ama kırıklar yüzünden yine kestirmek zorunda kalmıştım

buarada tv unitesine bayılldımm

hatta 2. foto ile 3. arasında 24 gün var 1 ay değilmiş

Canlarım selaam. İyisinizdir inşallah. Boş durmak sıktı, var mı benimle havuca başlayacaak ? .a

Ay nebilim sanki pis bırakıyor köpürmüyoda çok sevindim benim daha yeni omuzlarıma iniceeek buun

sunacığım saçlarım süper gözüküyorlarr ve çokta iyi uzamışlar

kızlar xayx i gören duyan bilen var mıı
nerede o ya özledim

sunacığım saçlarım süper gözüküyorlarr ve çokta iyi uzamışlar

kızlar xayx i gören duyan bilen var mıı
nerede o ya özledim

Valla bende özledim ne zamandır yok onsuz topik boş gibi frezyada yok kac gündür, nerde bu millet

maşallah ne güzel uzamış ve çoğalmış saçıın :)

kızlaaaarrr sizi çok özledimmm neler yapıyosunuz nasıl gidiyo..sunacım maşallahın var saçların gittikçe güzelleşiyor ne kadarda canlanmış

kızlaaaarrr sizi çok özledimmm neler yapıyosunuz nasıl gidiyo..sunacım maşallahın var saçların gittikçe güzelleşiyor ne kadarda canlanmış

Kuzuu sen nerelerdesinn hiç girmiyosun bu aralar biz de seni özledik..bu ara çok yoğun olmasa da 8-9 günde bir bakım yapıyorum saçıma canım,kışın başlıcam ya ,hem o zaman heves geliyor,kokulu kokulu hiç çekilmiyor yazın

Arkadaşlar siz saçlarınızı uzatmak için neden özel uğraşlar veriyorsunuz anlamıyorum. Hergün saçlarınızı yıkayın uzuyor zaten:))) su güzel uzatıyor :))

Bacım bunu dediğin iyi oldu,biz de diyoz ki niye uzamıyo,valla ben şahsen on gün,on beş gün yıkamam saçımı sen söylemesen pis pis dolaşcaktım herhalde
madem saçların uzuyor güzel güzel bu topikte ne işin var acaba uğraşlarımızla seni yormamışızdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…