Kuzuu sen nerelerdesinn hiç girmiyosun bu aralar biz de seni özledik..bu ara çok yoğun olmasa da 8-9 günde bir bakım yapıyorum saçıma canım,kışın başlıcam ya ,hem o zaman heves geliyor,kokulu kokulu hiç çekilmiyor yazın
nerelerdesin kız sennnn
dax benim saçlarımı uzatmıştı hemde 3 4 defa yapmama rağmen 20 günde 3 cm kadar uzamıştı kullandığım dönem
fiyatıda max 25 lira ama çok büyük bir yıl yeter zaten azar azar kullanmak lazım.
zaten hiçbirşey yapmıyorum artık yaa istediğim uzunluk buydu onuda elde ettim
ama şunu anladım uzun saçta çokta bir keramet yokmuş..
En güzel tarafı uzatırken duyulan heves heyecan azim..
kaç cm uzamış ? acaba kürler işe yarayacak mı ? burda koyulan resimlere yorum yapma falan. hepsi daha güzel bence.
Ay nebilim sanki pis bırakıyor köpürmüyodaçok sevindim benim daha yeni omuzlarıma iniceeek buun
sinameki ewt banada fayda etmedi uzatmadı ama dax ile çam talabentin uzattı
ölçüyü veremeyecem zira saçım siyah boyaydı kendi saçımda siyah bilemedim ama bu ay saçımı boyadım bakalım ay sonu ölçecem kaç cm uzayacak saçım paylaşırım
evet yaa neden köpürmüyor
bıoblasta öyleydi dimi...
benm adıma sevin tabi canım
4 yıl sonra uzamaya başladı
sarılar gitti anca
yerinde sayıyorlardı
küt kestirip uzatmaya başlasam şimdiye kalçamda olurdu herhalde
tamam cicim bekliyorum
ben sinemakiyi yarıladım zaten
sonra daxa geçerim
nasıl kullanılıyor?
benim saçlar hakkında yorumunu bekliyorumm alexussmerhaba kızlar, ben geldimmmmm
eylülün 16sında sinamekilere başlayalı tam 1 yıl olacak ama son 5 aydır pek yapamadım. yine de 1. yıl şerefine bir foto eklicem eylülde.
sizlerde neler olup bitiyor takip de edemedim. kimler lepiska oldu???
merhaba kızlar, ben geldimmmmm
eylülün 16sında sinamekilere başlayalı tam 1 yıl olacak ama son 5 aydır pek yapamadım. yine de 1. yıl şerefine bir foto eklicem eylülde.
cChenim seni ekledim ben kabul etmedin daha :26::26:
Eki Görüntüle 779608
saçımın kuru halini ekliyorum kızlarr
alexusum hoş geldin özledik valla..eminim harika olmuştur saçların zaten maşallahı vardıben diyorumki şimdide foto ekleyelim ama topiğimize uygun olarak bir de ekim ayında herkes başlangıcını ve şimdiki halini eklesin nasıl olur..
Yok suan bioblas kullanıyorum mis gibi kokuyo ve köpürüyo ama o fiyto resmen felaketbenim suan küt gibi ama yıpranmış saçım çok mesaj sayım dolsun resim koyiyim diyorum artık ben burda uzatıcam her 15gunde bi resim ekliyip kararlıyım olcak
azcık alıyosun parmaklarına saç diplerine firksiyon yapıyosun ...çok alırsan çıkmıyo saçtan çok yıkaman gerekir vazalin kıvamında zaten kırıkların varsa uçlarına sür kırık yerlere 2 saat falan beklet kafanda sonrada yıkarsın
merhaba kızlar, ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?