canım 5 ay düzensiz mi yaptın tam anlamadım
1 yıl sinemaki nasıl yaptın yaa hiç dökmedi mi ben kel kalıcam nerdeyse
senin fotoları görüyordum cnm çok kısa başlamıştın merakla bekliyorum
senin saç benden kısaydı beni geçtii
ben hala yerimde sayıyorum
Çok güzel saçlarınız ya maşallah. bende istiyorum(
Uyguluyorum da etki etmiyor yada çok az etki ediyorteşekkür ederim canııımkür falan uygulamıyor musunuz?
Son 5 ayda ancak 3 kere yapabildim, dax kullanmaya çalıştım daha çok. Onu da saçımda uzun süre tutamadım tabii ama hiç yoktan iyidir diye düşündüm. Sinameki saçımı döktü mü farkedemiuorum, zaten çok dökülürsü, hala dökülüyor :)) Elseve arganine dökülmeye çok iyi gelmişti ama inanılmaz yağlandırdı, dışarı çıkamaz hale geldim, o yüzden onu da bıraktım.
Saçımı 1 yıldır sadece 1 kere uçlarından 3 cm kadar kestirdim, 1 ay daha merak edin, göstericem :)))))))))
eminim çok uzamıştır
muazzam bi uzaman vardı canım senin
bu arada daxtan fayda sağladın mı bende sinemakiyi bitirince geçsem mi bilmiyorum
Ben de merak ediyorum uzayıp uzamadığını, son zamanlarda resim de çektirmedim. Daxı kullanıyorum ama sinameki kadar etkili olmadı sanırım, yine de hiç bir şey kullanmamaktan iyidir diyerek devam ediyorum.
merhabalar herkese, benim saçlarımın uçları kötüydü, kuaför azıcık alıcam diyip nerdeyse enseme kadar kesti
Sinameki kürüne başlamak istiyorum, haftada bir de yağ bakımı, sorum şu, sinamekiyi sadece saç diplerine mi sürüyoruz, yoksa tüm saça mı?
Bir de dax kullanıp uzatan oldu mu acep?
bekliyoruz resminiiMrb rapunzeller i$ten giremiyorum bir turluresim sözum vardi havuc sonucunun ekleyemedim daha saçlarimi her gun topladigimdan, dustan sonrada islak diye cekmiyorum yaniltmaca olmasin diyee cuma isim bitiyor hayirlisiyla bi dus alip cumartesi aticam insallah
bu arada bu aralar hiç bisey yapamiyorum, cumartesiden itibaren tekrar havucuma baslicam hayirlisiyla
Geçen gun bi arkadas saçinin kuru halini eklemis muthis saçlari var yaa kiskandim resmen soylemeden geçemicem
saç dipleridir önemli olan ama artanı boydan uca doğru bakım olsun diye sürüyoruz.
karışımı bi fıs fıslı şişeye koyarsan hem kullanımın kolay olur hemde saçlarına artar bile
benim saçlarım belime yaklaşıyo ve 1 çay bardağı tam yetiyo bana cnm sana kesin yeter yedir bütün saçına
canım teşekkürler darısı başıma :) peki haftada bir turplu su, bir sinameki yapsak olur mu ki acep :) hani iyice hızlansın diyerekten
emily saçlar süper olmuş
ben çok mutsuzum
saçlarım nerdeyse yarısına indi hala da dökülüyorlar.
ne kadar gür diye diye nazar mı değdirdiler nedir.
uzamasından geçtim dökülmeseler ya
ağlıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?