Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlaaar ben sinameki ve diğer kürlere devam edemedim maalesef sadece arada 2 yada 3 kez yağ karışımı yapıp sürdüm bir kaç kezde dax sürdüm haliyle öyle aman aman bir uzama da olmadı :) ama tekrar başlamak istediğim için yakında resim çekip ekleyecepim ve yeniden başlayacağım sinameki ve havuç kürlerine bir kaç sayfaya baktım resimlerdeki saçlar süper inşallah biz kısa saçlılarında böyle ekleyeceği uzuuun upuzuun saçları olur :)

Son 5 ayda ancak 3 kere yapabildim, dax kullanmaya çalıştım daha çok. Onu da saçımda uzun süre tutamadım tabii ama hiç yoktan iyidir diye düşündüm. Sinameki saçımı döktü mü farkedemiuorum, zaten çok dökülürsü, hala dökülüyor :)) Elseve arganine dökülmeye çok iyi gelmişti ama inanılmaz yağlandırdı, dışarı çıkamaz hale geldim, o yüzden onu da bıraktım.

Saçımı 1 yıldır sadece 1 kere uçlarından 3 cm kadar kestirdim, 1 ay daha merak edin, göstericem :)))))))))

Kızlar c.tesi Ankara'ya gidiyorum oradan yazlığa geçicem 1 ay falan yokum :) Aramızda Ankara'dan olanlar varsa Watsons olan bi yer söyler misiniz

Kıslar yakında fotoğraf eklicem bi kaç gün önce çektim ilk defa düz olarak eklicem,uçlarını pek beğenmiyorum ama kıyamıyorum ya :26::26: kendim kestim yeterli gelmedi sanki..

eminim çok uzamıştır
muazzam bi uzaman vardı canım senin
bu arada daxtan fayda sağladın mı bende sinemakiyi bitirince geçsem mi bilmiyorum

Ben de merak ediyorum uzayıp uzamadığını, son zamanlarda resim de çektirmedim. Daxı kullanıyorum ama sinameki kadar etkili olmadı sanırım, yine de hiç bir şey kullanmamaktan iyidir diyerek devam ediyorum.

eminim çok uzamıştır
muazzam bi uzaman vardı canım senin
bu arada daxtan fayda sağladın mı bende sinemakiyi bitirince geçsem mi bilmiyorum

merhaba kızlar uzun zamandır uğramıyordum buraya ben en son kestirdiğimden ve kuaförümün saçımı mahfetmesinden sonra sinameki yapmıyordum baya oldu bazen dax sürüyorum bu hafta saçımı kestiricem daha doğrusu o kötü kesimi düzelttiricem sonra da foto ekleyip sinameki+dax başlicam inş

Ben de merak ediyorum uzayıp uzamadığını, son zamanlarda resim de çektirmedim. Daxı kullanıyorum ama sinameki kadar etkili olmadı sanırım, yine de hiç bir şey kullanmamaktan iyidir diyerek devam ediyorum.

evet sana sinemaki yaradı canım
bu arada beni bilmezsn nick değiştirdm
eski nick mrveva ydı

son zamanlarda girmiordum ama

Mrb rapunzeller i$ten giremiyorum bir turlu resim sözum vardi havuc sonucunun ekleyemedim daha saçlarimi her gun topladigimdan, dustan sonrada islak diye cekmiyorum yaniltmaca olmasin diyee cuma isim bitiyor hayirlisiyla bi dus alip cumartesi aticam insallah

bu arada bu aralar hiç bisey yapamiyorum, cumartesiden itibaren tekrar havucuma baslicam hayirlisiyla

Geçen gun bi arkadas saçinin kuru halini eklemis muthis saçlari var yaa kiskandim resmen soylemeden geçemicem

merhabalar herkese, benim saçlarımın uçları kötüydü, kuaför azıcık alıcam diyip nerdeyse enseme kadar kesti
Sinameki kürüne başlamak istiyorum, haftada bir de yağ bakımı, sorum şu, sinamekiyi sadece saç diplerine mi sürüyoruz, yoksa tüm saça mı?
Bir de dax kullanıp uzatan oldu mu acep?

saç dipleridir önemli olan ama artanı boydan uca doğru bakım olsun diye sürüyoruz.

karışımı bi fıs fıslı şişeye koyarsan hem kullanımın kolay olur hemde saçlarına artar bile
benim saçlarım belime yaklaşıyo ve 1 çay bardağı tam yetiyo bana cnm sana kesin yeter yedir bütün saçına

bekliyoruz resminii
kim o ben kaçırmışım hemen bakıyorum önceki sayfalaraa

canım teşekkürler darısı başıma :) peki haftada bir turplu su, bir sinameki yapsak olur mu ki acep :) hani iyice hızlansın diyerekten

Kıslarım nabersiniz? fotoğraf ekledim,özel albümümde,bakmak isteyen ve ekli olmayan varsa eklesin..o gün saçlarımı düzleştirmiştim fönle foto çekmek istedik ama benim tel akşamları pek güzel çekmiyor idare edin

Son düzenleme:
emily saçlar süper olmuş
ben çok mutsuzum
saçlarım nerdeyse yarısına indi hala da dökülüyorlar.
ne kadar gür diye diye nazar mı değdirdiler nedir.
uzamasından geçtim dökülmeseler ya
ağlıcam şimdi

canım teşekkürler darısı başıma :) peki haftada bir turplu su, bir sinameki yapsak olur mu ki acep :) hani iyice hızlansın diyerekten

canım o şekilde 2 en fazla 3 bakım uygulayanlar çoğunlukta zaten
bir tek sinemakiyle kalmıyorlar =)

ama en fazla 3

bir de dikkat et birbirlerinin etkileşimini götürmesin
sonuçta bilemiyoruz

deneme yanılma yöntemiyle artık anlarsın canım
sormak istediğin olursa sorr çekinme

canım sinemaki kullanıyor musun o benmkini çok döktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…