iyi tahmin etmisimevet canım saclarımız hemen hemen aynı boyda 6 ay içinde kım daha güzel bakıcak ve uzatıcak saclarını bunun için yarışıyoruz........
canım benim saçımda parlaktır normalde ama daha önce avonun bi şampuanını kullanmıştım o da inanılmaz parlak ve yumuşak yapmıştı :26: ama sen genede suyunu iç elbet bi işe yarar
CANIM ÖLÇÜ DEGISECEK DEGILYA neyle ölçersen ölç kac cm yazarsın buraya....
canım içiyorum içiyorum da saçıma bi yararını göremedim valla :26:
evim yok arabam vartanidiklariniz varsa buyursunlar kapim herkese aciktir
arastirirm kesinlikle.
benim bi arkadasim zeytin yag kürü yapiyor haftada bir onuda denicem en azindan uzamasalar bile saglikli gözüksünler dimi
zeytınyagına cok şeyler katarak bende 8 hafta yaptım çooookkk ıyı geldı resımlerıme bakabılırsın sacımı mükemmel onardı...tavsıye ederım...
kizlar siz cok su iciyormusunuz?
saclarin saglikli olmasi ve parlak görünmesi icin su cok önemli :26:
ama ben icemiyorum cok su günde tas catlasin 0,5 litre icebiliyorum
önerin cok cok sagol cnm ama ben yurtdisinda oldugum icin sinemekinin malzemelerini bulamiyorum :26: sarimsak ve turpla yetinmeye calisiyorum.
baska önerebileceginiz bisey var mi?
ben bugün resim cekiyim ayrica ölcüsünüde alirim saclarimin yarin eklerim sizde görmüs olursunuz
alexus napıon sabahtan berı 4 buçuk cm uzamış sacım senden naberDDD
ben de pek su içmiyorum yaa
ben de yurtdışındayım canım, tr.den sinameki ve ne akla hizmetse 1 kutuda 5 tane olduğunu ve kürün 8 hafta yapıldığını bile bile 1 kutu bemix getirmiştim. ama sonra burda eczanede sinameki gördüm, bemix yerine de başka bir b vitamin ampülü buldum ve kürüme devam ediyorum. uzatmasının dışında saçlarıma canlılık da verdi bu kür, eskisine göre çok daha sağlıklı görünüyor şimdi. arayan bulur, mutlaka denemelisin
ne kattin icine peki? ben eskiden yumurta sarisi katiyordum :26:
arkadas olarak ekleyebilirmiyim sizi?
ekle canım aynı konunun içinde o kadar çok kere yazdım kı vıtamın ampullerı varya bemıx bepanten evıgen bunları kattım çam terebentın yagı badem yagı susam yagı bazen bebek yagı....
iyi tahmin etmisimkesin ben sonlarda olurum en cabuk uzatan ben olamam heralde :26:
umutlu olursan daha iyi sonuç alırsın canım..
parlaklik varsa güzel bence sanslisin
ne gülüyon kiz suyumu icicem ve saglikli saclarim olucak (insallah)
canım sacların upuzun daha nasıl faydasını göreceksın.....
canım sağol o saçlarımın sönmüş halibide benim saçlarım çok ama ince tellidir canım ya gürleştirmek için önerebileceğin bişi var mı sanırım sarımsak diceksin çoğalsın diye ama başka varsa onlarıda öğreneyim
aslında o kadar kesildiki en son temmuzun başlarında bi kesildi omzumun bi parmak aşağısındaydı bişi yapmadım bu boya geldi şimdi iice uzatmak istiyorum o yüzden küre verdim kendimi :)) dediğin gibi kalçama gelsin istiyorum bide yanlardanda çoğalıp uzaması lazım saçım çok ama ince telli bide uzuuun zamandır kesim yanlış olunca yine bu iyi hali diyeyim yanihepimizin güzel saçları olucak umudu ve azmi bırakıyorz
sinemakinin 2. turuna başladım bugün kızlar...resim çektim şu ankini...
bir kaç kürden sonra ekleyeceğim gelişmeleri
xAyx, benim saçlarım da seninki gibi ince telli düzeltince seninki gibi oluyor tabi benimki seninkinin kısa hali. 1 ay önce 10 cm kestirdim ama toplasan o kesilen saçları 1 tane kuş tüyü kadardı. Bir de saçım kat kattı o yüzden kuyruk gibiydi o kesilen saç. Benim de kalçama kadar uzarsa saçlarım yine bir 10 cm kestircem tüm katlarıını yok etcem. Saç ince telli olunca bir de kat kat olunca daha da az görünüyor.
Ben bu aralar yeni bir şey keşfettim sanki saç tellerim biraz kalınlaştı gibi. Ve de saçımı toplarken elime daha çok saç geliyor gibi. Şu sarmaşık özlü bioblas şampuan var ya onla yıkıyorum o saçımı çok kurutmuştu hç sevememiştim. Ben saç kremi zararlı diye kremsiz olanından almıştım. Ona da çözüm buldum. Saçımı yıkıyorum sepsert oluyor ama bayağı gür gibi de oluyor ondan sonra nemli iken bioblasın şekillendirici ve koruyucu saç kremini almıştım. Ondan sürüyorum. Bu krem durulanmayan krem. Saçımı yumuşatıyor hem de söndürmüyor saçımı. Sinameki kürü ile arada sarımsaklı zeytinyağı da sürüyorum belki ondan gürleşmiş de olabilir saçlarım. Ama sarımsaklı zeytinyağını kafama esince yapıyorum düzenli değil. Gerçi bunları 2 haftadır yapıyorum bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum ama saçlarımın dökülmesi azaldı, eskiden banyoda saçımı yıkadıktan sonra her yer saç kılı olurdu bugün bir tane bile görmedim tararken yine biraz dökülüyor tabi ama eskisi gibi değil.
evet resımlerını görmek ıstıyoruz mrveva ne zamandır aramızdasın resım eklemedın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?