Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım saclarımız hemen hemen aynı boyda 6 ay içinde kım daha güzel bakıcak ve uzatıcak saclarını bunun için yarışıyoruz........
iyi tahmin etmisim kesin ben sonlarda olurum en cabuk uzatan ben olamam heralde :26:

canım benim saçımda parlaktır normalde ama daha önce avonun bi şampuanını kullanmıştım o da inanılmaz parlak ve yumuşak yapmıştı :26: ama sen genede suyunu iç elbet bi işe yarar

parlaklik varsa güzel bence sanslisin
ne gülüyon kiz suyumu icicem ve saglikli saclarim olucak (insallah)

kaşlarim gibi saclarimda uzasa süper olur ya

evim yok arabam var tanidiklariniz varsa buyursunlar kapim herkese aciktir

arastirirm kesinlikle.

benim bi arkadasim zeytin yag kürü yapiyor haftada bir onuda denicem en azindan uzamasalar bile saglikli gözüksünler dimi

zeytınyagına cok şeyler katarak bende 8 hafta yaptım çooookkk ıyı geldı resımlerıme bakabılırsın sacımı mükemmel onardı...tavsıye ederım...

zeytınyagına cok şeyler katarak bende 8 hafta yaptım çooookkk ıyı geldı resımlerıme bakabılırsın sacımı mükemmel onardı...tavsıye ederım...

ne kattin icine peki? ben eskiden yumurta sarisi katiyordum :26:

arkadas olarak ekleyebilirmiyim sizi?

ben de pek su içmiyorum yaa

kizlar siz cok su iciyormusunuz?

saclarin saglikli olmasi ve parlak görünmesi icin su cok önemli :26:
ama ben icemiyorum cok su günde tas catlasin 0,5 litre icebiliyorum

ben de yurtdışındayım canım, tr.den sinameki ve ne akla hizmetse 1 kutuda 5 tane olduğunu ve kürün 8 hafta yapıldığını bile bile 1 kutu bemix getirmiştim. ama sonra burda eczanede sinameki gördüm, bemix yerine de başka bir b vitamin ampülü buldum ve kürüme devam ediyorum. uzatmasının dışında saçlarıma canlılık da verdi bu kür, eskisine göre çok daha sağlıklı görünüyor şimdi. arayan bulur, mutlaka denemelisin

benimkiler dizime geldi yavrum
şaka bir yana benim çıtçıtlar çukulata kahveymiş yaaa, gıcık oldum. saçlarımı boyamayacağıma göre çıtçıtları boyicam ama nasıl tutturucam şimdi kendi saç rengimi offfff

alexus napıon sabahtan berı 4 buçuk cm uzamış sacım senden naberDDD

bende bi eczaneye sorayim. insallah bizim burada da vardir.
masallah cnm devami gelir insallah

ne kattin icine peki? ben eskiden yumurta sarisi katiyordum :26:

arkadas olarak ekleyebilirmiyim sizi?

ekle canım aynı konunun içinde o kadar çok kere yazdım kı vıtamın ampullerı varya bemıx bepanten evıgen bunları kattım çam terebentın yagı badem yagı susam yagı bazen bebek yagı....

ekle canım aynı konunun içinde o kadar çok kere yazdım kı vıtamın ampullerı varya bemıx bepanten evıgen bunları kattım çam terebentın yagı badem yagı susam yagı bazen bebek yagı....

süpermis ya. maasim gelsin önce bi sac alisverisi yapicam cok sagol

iç tatlım iç su vücudumuza yarıyo nasılsa saçlarına da yarar

canım sacların upuzun daha nasıl faydasını göreceksın.....

ne bilem valla belkide ilk defa duydum diye böle bişeyi zamanında dikkat etmedim

evet hanimlar bugünlük benden bukadar
yarin görüsmek üzere güzel haberlerle gelin

sinemakinin 2. turuna başladım bugün kızlar...resim çektim şu ankini...
bir kaç kürden sonra ekleyeceğim gelişmeleri

Son düzenleme:

xAyx, benim saçlarım da seninki gibi ince telli düzeltince seninki gibi oluyor tabi benimki seninkinin kısa hali. 1 ay önce 10 cm kestirdim ama toplasan o kesilen saçları 1 tane kuş tüyü kadardı. Bir de saçım kat kattı o yüzden kuyruk gibiydi o kesilen saç. Benim de kalçama kadar uzarsa saçlarım yine bir 10 cm kestircem tüm katlarıını yok etcem. Saç ince telli olunca bir de kat kat olunca daha da az görünüyor.

Ben bu aralar yeni bir şey keşfettim sanki saç tellerim biraz kalınlaştı gibi. Ve de saçımı toplarken elime daha çok saç geliyor gibi. Şu sarmaşık özlü bioblas şampuan var ya onla yıkıyorum o saçımı çok kurutmuştu hç sevememiştim. Ben saç kremi zararlı diye kremsiz olanından almıştım. Ona da çözüm buldum. Saçımı yıkıyorum sepsert oluyor ama bayağı gür gibi de oluyor ondan sonra nemli iken bioblasın şekillendirici ve koruyucu saç kremini almıştım. Ondan sürüyorum. Bu krem durulanmayan krem. Saçımı yumuşatıyor hem de söndürmüyor saçımı. Sinameki kürü ile arada sarımsaklı zeytinyağı da sürüyorum belki ondan gürleşmiş de olabilir saçlarım. Ama sarımsaklı zeytinyağını kafama esince yapıyorum düzenli değil. Gerçi bunları 2 haftadır yapıyorum bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum ama saçlarımın dökülmesi azaldı, eskiden banyoda saçımı yıkadıktan sonra her yer saç kılı olurdu bugün bir tane bile görmedim tararken yine biraz dökülüyor tabi ama eskisi gibi değil.

canım dökülme sorunum yok benim..bu arada sölediğin kremden bende kullanıyorum..bioblas iyi geldi bana Allahtan pek katımda kalmadı dediğim gibi 2kat var saçımda ama hiiç kestirmiycem epey uzasın belki düzeltmek için uçlardan kestiririm..şimdi bitane daha ekleyim foto..

evet resımlerını görmek ıstıyoruz mrveva ne zamandır aramızdasın resım eklemedın canım....

evet canım bende merak ediyorum ekle bakalım 2.tura başladıysan epey güzel olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…