Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anacım biz de seni özledik nerelerdesin sen yaa
miniğimize kardeş mi geliyomuuuuş :)
hadi bebişin hayırlı uğurlu olsun eşinle mutlu huzurlu büyütün inşallah

daha önceden tecrübelisin yine çok güzel uzayacak saçların bence hiç üzülme
ben de napim valla kışın gidip röfle yaptırmıştım epeydir onun pisliğiyle uğraşıyorum
saçlarım pek kaldırmadı açıcıyı filan inceldi döküldü..kendim oturup epey bi kestim nerdeyse 1ay boyunca her hafta
neyseki şimdi iyi durumdalar kendi saçlarım epey uzadı röfleler hala duruyo tabi
ama bu boy bana gene yetmedi epeydir bırakmıştım kürü dün gene başladım
kış boyunca hiç durmadan kürüme devam edicem kış bana yarıyo valla

Hoşgeldin ugurbocuu, ben de uzun zamandır yoktum, 1-2 haftadır girmeye çalışıyorum foruma. Bebişin hayırlı olsun, saçların nasılsa uzar, daha önemli işlerin var senin şimdi.

Bunlarda benim saçlarım :) Biraz kestirdim ve boyadım ama hala uzun böyle. Ben ilk heves ettiğimde saçlarım omuzlarımdaydı. Sonra sinemaki otuyla bemiks ampulu karıştırıp bir maske yapıyordum tam olarak hatırlayamadım nasıl yaptığımı. Bir süre uyguladım 2 3 ay uzatmıştı bayaa. Tavsiye ederim. Ama sabırlı olun benim bu boya gelmesi yine 1 buçuk 2 yılımı aldı..

Merhaba, arkadaşlar. Restorexi uzun zamandır kullanıyorum ve en son marketten hızlı uzayan saçlar için olanı ( ve sanırım yeni çıkmış bu seri.. ) aldım. Dökülmeyi önlediği gibi saçının daha çabuk uzamasını sağladı. Başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten uzamasını destekledi diyebilirim. Saça kattığı yumuşaklık için bile deneme değer.. Kesinlikle reklam değil süper bir şampuan ve limden geldiği kadar herkesle paylaşıyorum.

kızlar mecitefendi şampuan yorumumu paylaşmadan edemedim iki kullanımda mucize gibi ya saçlarım pırıl pırıl yumuşacık herkes ssoruyor ne yapıyorsunda parlıyor ssaçların diye devamında neler olacak bilemiyorum :) mecitefendi sarımsaklı şampuan+içine 2 bemiks+2evigen+2bepanten+1 tatlı kaşığı zeytinyağı

hepimizin ne yapıp edip bu kışı iyi değerlendirmesi lazım
louisa adaptasyon sağla motive ol başla artık anacım yalnız koma bizi
chenim yavrum saçların çok sağlıklı ve güzel uzamışlar
ilk başlarda epey inceydi hatırlıyo musun
bu kış iyi bi tempo tutturursak hepimiz ulaşıcaz amacımıza
mutlaka devam et çok sağlıklı saçlar geliyor

bu arada kozmikbakım günlerindeyiz kızlar bilginiz olsun
ben 2.kürümü yaptım şimdi
belli ki gene çifter çifter gidicem haftada
bu da işe yarıyor yapmak isteyen yapsın

Canım peki koku sorunu olmuyo mu?

bu arada kozmikbakım günlerindeyiz kızlar bilginiz olsun
ben 2.kürümü yaptım şimdi
belli ki gene çifter çifter gidicem haftada
bu da işe yarıyor yapmak isteyen yapsın

Sen haftada 2 kere mi uyguluyosun canım ?

Haftasonu başlıycam sinamekiyeee :) Haftada iki kere yapayım bende, 3 ay falan sabredemiyorum 2 ay yaparım öyle :) cuma hem bemiks hemde hap alıcaam :)

chenim bi defasında haftada 2ye çıkarmıştım
bi kendime göre bi de kozmikbakıma göre yapıyodum
ve 12küre tamamlayıp 1 ay ara vermiştim
sonuç yine güzeldi açıkçası
o yüzden şimdi de öyle yapıyorum inşallah bu sefer de iyi olur
hap sana yaramıştı canımcım devam et bence de

dax yapacağım sanırım haftada iki kez
saçlarımı yeni boyadım sinamekiye bulaşmaya gerek yok şu an
saçlarımın uzunluğu gayet iyide önleri uzatmak istiyorumm

dax yapacağım sanırım haftada iki kez
saçlarımı yeni boyadım sinamekiye bulaşmaya gerek yok şu an
saçlarımın uzunluğu gayet iyide önleri uzatmak istiyorumm

yine de sinamekinin saçın ihtiyaç duyulan kısımlarını uzattığını biliyosun dimi
boyanın tadını çıkar başla sinamekiye liitfeeennn

Birazdan gidip 1. sinamekimi yapıcam hap aldım ama sampuanımın bitmesini bekliyorum bende bu sefer çift deniycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…