Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım peki koku sorunu olmuyo mu?

canım banyoda kokuyu alıyorum bana sonrada kokuyormus gıbı geldı ama bıkac arkadasıma koklattım kokmuyor dedıler ıcıne bıraz menekse yagı ekledım ama kokuyu ben alıyorum sanırım sadece

kızlar bişi sorucam sadece diplere mi sürüyoruz, yoksa komple saça mı?
saçlarımızı ayırarak diplere uyguluyoruz canım
ama saçının diğer kısımlarına denk gelirse sorun değil
hatta bazen uçlara da uyguluyoruz biz

selam kızlar

ben de size katılayım diyorum, saçlarımı geçen sene popoma kadar saçlarımı kısa saç istememden dolayı kulağımın biraz altında küt kestim :))
kısa saç güzeldi iyi kullandım ama şimdi uzadı biraz ama tam ara boy bu boyu hiç sevmiyorum, ya kısa olmalı ya upuzun benim için.
1 senede göğsümü geçtiler sırtımda sütyenin altına geliyor yabancılar bra lenght diyorlar :) bu arada da yaklaşık 4-5 santim kestirdim.
uzama konusunda sıkıntım yok, gürlük açısından sıkıntım var biraz, saçlarım aşırı aşırı düz ve ince telli uzayınca fare kuyruğu gibi kalıyor bi de stresten tabi dökülüyor.

uzama konusunda bazı taktikler vereyim
-beslenmenize vitamine dikkat edin gerekirse vitamin takviyesi alın
-saç diplerine aklınıza geldikçe parmak uçlarınızla masaj yapın
-saçlarınıza ısı uygulamayın ki kırılmasın, saç kremi kullanın.

bende egzema var biraz o yüzden sinameki vs uygulamıyorum, hatta şampuanım bile alerjik olmayan organik şampuanlardan kullanıyorum down underal naturals şampuanları güzel. ama arada aklıma geldikçe zeytinyağı bemiks bephantene evigen ampulleri karıştırıp saç diplerime ve uçlarına sürüyorum, çok iyi geliyor tavsiye ederim.

benden şimdilik bu kadar, resim ekleyemem ama santimlerle sizle olurum :))

selam canlar işte saçımın son hali

şimdiye kadar 3kür yaptım uzama henüz olmamıştır
ama başlangıcımı bi görelim istedim
umarım bu kış istediğim gibi uzatabilirim
saçımın rengi iğrenç gördüğünüz gibi bi cila şart oldu

canım yorum yapayım rengi hakkında
ben ençok senin saçının kahve halini beğenmiştim
bence yine ona boya

Ama saçının boyu gayet uzun maşallah.çok özeniyorum ya ( sizinde istediğiniz uzunluğa çabucak gelsin ama benimde uzasin artık

Bende başladım şampuanıma çamterebentin ve badem yagı kattım gerçekten güçlendi ve baya toparlama hissettim.. ama saçlarımın fotosunu çektirdigimde farkettim ki kuaförüm eğri kesmiş saçlarımı mecbur 3 4 cm yine kestireceğim nasıl dikkat etmedi ya da ben farkedemedim bilmiyorum sinirlerim bozuldu ama bıkmadan yaza kadar devam edicem..
sinemaki kürünü yapacaktım ama olumsuz yorumlarda çok fazla cesaret edemiyorum.. şampuanıma ek bemiks ampul sarımsak yagı ve koku bastırsın diye menekşe yagı koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur ?

canım yorum yapayım rengi hakkında
ben ençok senin saçının kahve halini beğenmiştim
bence yine ona boya [/B][/FONT]
ben de öyle düşünüyorum canım yaa
ama çok da kararsızım aksilik diplerden kendi saçlarım geliyor
ve ben kendi saçlarımı çok özledim bırakayım da onlar uzasın diyorum ama
onu beklemek için bana tam 1yıl daha gerekecek çünkü uzadıkça kesmem lazım
sarıdan anca öyle kurtulurum
ha bide şöyle bi derdim var tabiki;
şuan sigara kullandığım için
cildim sanki eskisi kadar beyaz değilmiş gibi geliyor
sigarayı bırakınca koyu renge boyamak gibi saçma bi fikir var kafamda
biraz daha beklemem gerekecek sanırım

Ama saçının boyu gayet uzun maşallah.çok özeniyorum ya ( sizinde istediğiniz uzunluğa çabucak gelsin ama benimde uzasin artık
uzamaması için hiçbi neden yok ki
tek lazım olan sadece biraz sabır ve istikrar
eminim ki sizde bunu yaparsınız..
biz bayanların elinden hiçbişi kurtulamaz
kafamıza koyduğumuzu yaparız
yorum için teşekkürler umarım sizin de saçlarınız istediğinizden de uzun ve sağlıklı olur

bence hiç kestirmekle uğraşma canım
çünkü sinameki kürü ihtiyaç olan kısımları uzatıyor öncelikli olarak
mesela benim başlangıçta saçlarım v kesimdi
sonra kür sayesinde (hiç kestirmedim) saçlarım eşitlendi
kat filan da kalmadı
aşağıdaki resimlerde de ben kesmiştim biraz ama eğri olmasına rağmen düzelttirmicem
çünkü kür düzeltiyor..bence sen de hiç elleme
hele de yanlış bi tarihte kesim yaptırırsan saçın küsebilir
bu arada kürde yeniysen ben ilk başlarda fazla malzeme konmasına karşıyım
değil kür şampanda bile gerek yok buna zaten su gibi olur şampuanın
bence kürü yap biz çok faydasını gördük
ama ilk başlarda kürün dışına da çıkılmamalı yoksa saça birden yüklenmiş oluyoruz
bence öncelikle kürü yap sarımsağı da yağ karışımında kllanırsın
haftada bigün kür bigün de yağ karışımı yaparsın

Son düzenleme:

Canım bence boyundan çok gürleşmesi için uğraş çünkü boyunun maşallahı var ama saçın azaldığı için kendini göstermiyo, havalar soğudu artık koyu parlak bi tona geç :-*

Canım bence boyundan çok gürleşmesi için uğraş çünkü boyunun maşallahı var ama saçın azaldığı için kendini göstermiyo, havalar soğudu artık koyu parlak bi tona geç :-*

chenim dediğim gibi boyamak için kurtulmam gereken bi illet var öncelikle
yoksa yakışmıcak koyu renk
şu açıcı saçımda olduğu için gür değil maalesef ama küre yeni başladım sayılır
ilerleyen zamanlarda gürleşme bekliyorum ben de
acaba bayramda bi çılgınlık edip kahveye mi boyasam :26:

Valla bitanem bi çılgınlık yapcaksan kendi rengine en yakın renge boya ve öylece bırak kendi haline, dün yengem dedi eskiden ne gür saçların vardı zayıfladı boyadığından beri, öyle üzüldümki önceden kıvır kıvır gür saçlarım vardı fön bile çekemezlerdi çok özlüyorum o zamanları Ne renginin nede sağlığının değerini bilemedim şimdi hiç bi kimyasal o güzelliği geri getirmiyo

bundan emin olsam kestirmem 4cm az degil valla.. arkaya attıgımda yan tarafından küçük bi kısım zaten kısa öyle cok değil sadece dümdüzken belli oluyor farkettiğimden beri düz bırakmıyorum topluyorum örüyorum filan.. kestirmesem mi ozaman küre başlarım.. şampuanımda çam terebentin ve badem yagı var başka bişi yok.. bide sinemakiyii yapıym ozaman ay kafam çok karışıo en faydalısı olsun istiyorum

ahh ahhh eski saç mevzuunu hiç açma zaten chenim
aslında tutturabilirsem kendi saç rengime boyamak istiyorum
ama onn için en az 3 4boyayı karıştırmam gerekecek
bakalım şimdilik bu saçla idare edicem iyce rengi solsun da bari öyle boyayım

canım sinamekiye başla derim
başlangıçtaki saçının fotosunu da buraya ekle
5.kürü yaptıktan sonraki halini de ekle ki sen de bizler de görelim uzamayı
şimdilik saçının eğri yada kısa olan kısmını kamufle et derim ben
şuanda saçların nerende tam olarak

Son düzenleme:

göğüs hizamdalar tam üzerinde canım
kestirip mi başlasam küre yoksa kestirmesem mi karar veremedim koyarım fotoyu ilk başladıgım gün.. sinemaki ve badem yagı var bemiks ampulu almadım.. ucuz mu pahalı mı bilemedim memlekete gidince alırım dedim malum öğrenciyim :)

bence saçın şu anda uzamaya çok meyilli bi boyda
kesim işini biraz ertelemelisin
bemiks ampul 4lira gibi bişi canım içinde 5tane ampul var

bence saçın şu anda uzamaya çok meyilli bi boyda
kesim işini biraz ertelemelisin
bemiks ampul 4lira gibi bişi canım içinde 5tane ampul var

aa çok ucuzmuş :)) dolunaya göre yapmaya başlayım ama adet günüm 5 ya da 6sı gibi.. illa bitiminden 3gün sonrasına mı denk gelmeli bu dolunay

benim saçımın boyu dipten uza ortalama 55 cm. Reklamlarını gördüm restorexin hızlı uzama etkili şampuanı çıkmış bir ara restorex kullanmıştım memnundum şimdi tekrar hızlı uzama etkili olanına başlamayı düşünüyorum. her saç tipine özel formu varmış.

aa çok ucuzmuş :)) dolunaya göre yapmaya başlayım ama adet günüm 5 ya da 6sı gibi.. illa bitiminden 3gün sonrasına mı denk gelmeli bu dolunay

açıkçası ben o dönemlerde de yapıyorm
çünkü vücut ısısı artıyor e bu da saç derimizin çabuk terlemesine
ve iyce kürü emmesine sebep olur diye düşünüyorum
ama olumsuzluğu konusunda mantıklı bi açıklama olursa yapmayı bırakabilirim :)
bence rahat ol canım haftada bir yapmaya başla
denk gelirse de ertelersin kürü
şunu da unutmamak lazım ki bizler dolunayı bilmeden önce kafamıza göre yapıyoduk kürü
gene de faydasını görüyoduk çoğumuz hala öyle
ben mesela bigün dolunaya bigün de kendime göre herhangi bir gün belirleyip yapıyorum

kızlar nacizane bu dolunay mevzusuna çok takılmayın.

bence inandığınız için daha çok uzuyor o zamanlarda, vücut çok enteresan bişey ne düşünürseniz o oluyor, düşünce gücü denen bişey var yani ben yaşadım en azından.

saçlarım açısından da öyle düşünürüm "saçlarım hızlı uzar, uzayacak" deyin hep, ben hep öyle düşünürüm ve uzar da.

yalnız komedi gibi dün sevgilim "saçlarının ucundan mı kestirdin" kısalmış sanki dedi aaaaaa!!!! ben ne güzel saçlarım uzuyor derken adamın dediğine bak peeh. neyse sanırım saç uçlarım sağlıklı sanki yeni kesilmiş gibi duruyor diye dedi herhalde (pollyanna mode on :))))) ahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…