Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklıma gelmişken bi taktik daha vereyim

hani çocukken ayakları tepeye diker kafayı aşağıya doğru uzatıp ters otururduk ya koltukta

öyle yapın 5 dakika günde kan akımı artsın saç köklerine,

hem de bacaklarınızdaki varisleri azaltmış olursunuz

bi taşla iki kuş))

Dün haftanın 2. sinamekisinide yaptıım. Saç sinamekiyi özlüyor sanırım ama abartmamak lazım ben 3 ay yapmştm belkide ondan yıprattı sacımı

Bende sinamekiye geçen hafta başladım yani ayın 3 ünde buğün 2. kürü yapdım sinameki t.badem bemiks yağı çörek otu yağı ve çamterebenti ekleyp yapıyorum kürü faydası sımdıden gördüm daha ilk haftam :) ayrıca iki tane şampuan birinin içinde badem yagı çörek otu yagı sarımsak bal çamterebentin var. bu kokuyo diye diğer şampuana da menekşe yagı ve bheptal kattım öle yapıyorum saçlarım kabarık dı sımdı hiç bişey yapmadan (düzleştirici vs.) toplayıp cıkıyorum yıprandı diye düğünü bekleyip öle kestirdim kestirmek zorunda olmasam kesinliklee böle bişey yapmazdım ayrıca dipde gelmiş durumda fındık kabugu boyamısdım en son acaba idare etsem mi diye dusunuyorum 1 ayı geçdi en son boyayalı 1 ay geçdikden sonra foto koymaya calısıcam yani yaklasık 20 gün sonra kısa kısa farkları sevmıyorum biraz uzasın sonuc alaayım aranıza yeni katıldımgım için sadece uzakdan izliyodum artık yazma vakti geldi :)

hey gidi günler :)))))
geçen sene uzatmaya çalışırken bu sene nasıl kestireceğim diye düşünüyorum
nasılsınız kızlar
devam eden var mı?

haklısınız kızlar her şey pozitif düşünmekle oluyor bende denk gelirse dolunaya göre yoksa da kafama göre belirlediğim hafta da bir günüme göre yaparım :)

hey gidi günler :)))))
geçen sene uzatmaya çalışırken bu sene nasıl kestireceğim diye düşünüyorum
nasılsınız kızlar
devam eden var mı?

ayyy canıım bize umut oldun :) nasıl uzama oldu yani ne kadar zamanda hangi kürleri kullandın ek başka bişiler yaptın mı :)

ayyy canıım bize umut oldun :) nasıl uzama oldu yani ne kadar zamanda hangi kürleri kullandın ek başka bişiler yaptın mı :)

bi tek bunu yaptım ama 1-2 kere sonra bıraktım badem yağı sürüyorum uçlarına ek bişi yapmadım
öyle de böyle de istemesen de uzuyor merak etme
geçen sene ekimden itibaren 1 sene oldu işte göğüs hizamdaydı belimi geçti ama şekli yok dümdüz çok şekilsiz duruyor tekrar kestirmeye de cesaret edemiyorum
hiç sıkma canını bide bu saçlar bi duruyor bi uzuyor durma dönemlerinde sıkma canını sonra birden atar gözlemlerim bunlar

resim istiyoruz

mrb canm nasılsın hatırladım senin saçların zaten istediğim uzunluktaydı şimdi nasıl :)
yarın atayım resim karşılaştırma yapmadım ne zamandır

iyiyim canım nolsun uğraşmaya devam :)
saçlarım epey badire atlattı kışın ama şuan çok iyi
küre devam ediyorum henüz istediğim uzunluğa ulaşamadım 1 2sayfa öncede fotom var
senin de fotonu bekliyoruz merakla

Son düzenleme:
Kızlar nabersiniz,nerdesiniz? saçlarıma uzun süredir bakım yapmıyordum ve çok yıpranmıştı..amaç uzatmak olmasa bile bakım yapmak gerektiğini anladım..bugün 1.kürümü yaptım bakalım devam edicem..sağlıklı saçlarım olsun..

Kür zamanlarında şampuana kattığım çamterenbentin ve sarımsağın faydalı olmadığını düşünüyordum ama faydalıymış bunu anladım..
Bir de zeytinyağında sarımsak bekletip sürcem Xayx imin tavsiyesi o da iyi geliyordu

şu bi iki gündür hep aklımdaydın valla bebişim
bence de bakım amaçlı yapmak da lazım arada kürleri
umarım zeytinyağı&sarımsak karışımı da işine yarar canımcım
ben de 5kür yaptım araya bayram girdi kaldı öyle bemiksim de bitince
neyse bayram dönüşü tam gaz devam

Canımmmm nasılsın?

O kadar zahmetle saçımı açtım,şimdi de koyu yapmak istiyorum :26::26::26: bi süre daha kullancam sanırım böyle..saç uzunluğum hiç artmıyor sanki ya,inatlaşmıcam artık kendi haline bırakıyorum haftalık bakımımı yapacağım..senin saçın ne durumda canım uzadı mı nasıl gidiyor kürler...iyi bayramlar bu arada..

sağol canım
ailenle sevdiklerinle nice mutlu bayramlara..
bikaç sayfa öncede var fotolarım dur ekleyim gene
kür de iyi gidiyo tatlım nolsun yaa 5kür yaptım bayram geçsin de bemiks alıcam hemen..
ya benimde boyayasım var yada cila yapasım ama
çok kararsızım şuanki rengi de hoşuma gidiyo
ama kür bakırlık yapacak tabi ilerleyen zamanlarda
valla kafam epey bi karışık benim de
senin saçların çok güzel yaa boşver bu aralar kullan kışın ortalarında güzel bi renk yaparsın

Canımm çok güzel görünüyo,röfleyi ilk yaptırdığın haline göre çok canlanmış,senin saçlarının uçları daha hızlı uzuyo herhalde,bazı saçları sollamışlar saç rengini çok beğendim capcanlı çok güzel değiştirme bunu..bakırlık yaparsa saça bir cila atmak lazım..benim saçlarımda fotolarda hep bakır çıkıyo aslında çok az var..bi kaç kür sonra cila atayım diyorum canlı dursun diye,sen de öyle yapabilirsin canım.. uzunluk çok iyi,kendi haline bıraksan bile gider ama işte bakım yapmayınca da yıpranıyo dimi ya :26::26:

evet canım yaa kürü yapınca parça parça uzuyo sanki
Allahtan son anda eşitleniyolar
ben de bi cila düşünüyorum ama bakalım ne zaman yapabilicem
bi 12küre tamamlayıp öyle yapayım en iyisi

merhabaa kızlarr bende aranıza yeni geldimm bendee katılmakkkk istiyorummm fotoğrafda yüklerimmm saçlarımmm geçen yıl bir kuaför darbesine uğradııı ve gelin görünki aradann 1 yıl geçti ve saçlarım dahaaa yenii geçen yılki boyuna geldii 7 ay sonra düğünüm varr ve bu saçlarr beliminnn taaaaaa aşşasına inmekkk zorunda şimdi turplu su havuçlu su bunları yapıyorumm zeytin yağı badem yaĞI vs. geçen yıl saçlarım kesildikten sonra 1 ay turplu su yaptım saçlarımmm baya bi düzene girdi ayrıca çok dökülme var oda azaldı ama sonra bıktım yapmaktan (keşke bıkmasaydım) sonra yaz geldi turp bitti veeee şimdiii yeniden başladım bu kez bırakmicam

Canlarım bayramınız mübarek olsun. Bir haftada 2 sinameki yaptım 2 haftadır oturuyorum bişe yapmadan ama saçlarım uzuyo, şampuan değiştirecek olanlara restorex'i öneririm, öpüldünüz :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…