- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
bende varımmmmmmm
bir derdim var bölümündeki konuma bakarsanız kendimce bi kuaför faciası yaşadığımı görebilirsiniz :)
ben kür yapmıyorum yediklerime dikkat ederek + yıkama ile uzatmaya çalışıyorum
zaten çok düzleştirmem
hey gidi günler :)))))
geçen sene uzatmaya çalışırken bu sene nasıl kestireceğim diye düşünüyorum
nasılsınız kızlar
devam eden var mı?
ayyy canıım bize umut oldun :) nasıl uzama oldu yani ne kadar zamanda hangi kürleri kullandın ek başka bişiler yaptın mı :)
bi tek bunu yaptım ama 1-2 kere sonra bıraktım badem yağı sürüyorum uçlarına ek bişi yapmadım
öyle de böyle de istemesen de uzuyor merak etme
geçen sene ekimden itibaren 1 sene oldu işte göğüs hizamdaydı belimi geçti ama şekli yok dümdüz çok şekilsiz duruyor tekrar kestirmeye de cesaret edemiyorum
hiç sıkma canını bide bu saçlar bi duruyor bi uzuyor durma dönemlerinde sıkma canını sonra birden atar gözlemlerim bunlar
resim istiyoruz
mrb canm nasılsın hatırladım senin saçların zaten istediğim uzunluktaydı şimdi nasıl :)
yarın atayım resimkarşılaştırma yapmadım ne zamandır
Kızlar nabersiniz,nerdesiniz? saçlarıma uzun süredir bakım yapmıyordum ve çok yıpranmıştı..amaç uzatmak olmasa bile bakım yapmak gerektiğini anladım..bugün 1.kürümü yaptım bakalım devam edicem..sağlıklı saçlarım olsun..
Kür zamanlarında şampuana kattığım çamterenbentin ve sarımsağın faydalı olmadığını düşünüyordum ama faydalıymış bunu anladım..
Bir de zeytinyağında sarımsak bekletip sürcem Xayx imin tavsiyesi o da iyi geliyordu
şu bi iki gündür hep aklımdaydın valla bebişim
bence de bakım amaçlı yapmak da lazım arada kürleri
umarım zeytinyağı&sarımsak karışımı da işine yarar canımcım
ben de 5kür yaptım araya bayram girdi kaldı öyle bemiksim de bitince
neyse bayram dönüşü tam gaz devam
Canımmmmnasılsın?
O kadarzahmetle saçımı açtım,şimdi de koyu yapmak istiyorum :26::26::26: bi süre daha kullancam sanırım böyle..saç uzunluğum hiç artmıyor sanki ya,inatlaşmıcam artık kendi haline bırakıyorum haftalık bakımımı yapacağım..senin saçın ne durumda canım uzadı mı nasıl gidiyor kürler...iyi bayramlar bu arada..
sağol canım
ailenle sevdiklerinle nice mutlu bayramlara..
bikaç sayfa öncede var fotolarım dur ekleyim gene
kür de iyi gidiyo tatlım nolsun yaa 5kür yaptım bayram geçsin de bemiks alıcam hemen..
ya benimde boyayasım var yada cila yapasım ama
çok kararsızım şuanki rengi de hoşuma gidiyo
ama kür bakırlık yapacak tabi ilerleyen zamanlarda
valla kafam epey bi karışık benim de
senin saçların çok güzel yaa boşver bu aralar kullan kışın ortalarında güzel bi renk yaparsın
Eki Görüntüle 831594 Eki Görüntüle 831595
Canımm çok güzel görünüyo,röfleyi ilk yaptırdığın haline göre çok canlanmış,senin saçlarının uçları daha hızlı uzuyo herhalde,bazı saçları sollamışlarsaç rengini çok beğendim capcanlı çok güzel değiştirme bunu..bakırlık yaparsa saça bir cila atmak lazım..benim saçlarımda fotolarda hep bakır çıkıyo aslında çok az var..bi kaç kür sonra cila atayım diyorum canlı dursun diye,sen de öyle yapabilirsin canım.. uzunluk çok iyi,kendi haline bıraksan bile gider ama işte bakım yapmayınca da yıpranıyo dimi ya :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?