Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçlarım çok yavaş uzuyor.. bu durumu saç uçlarımdaki kırıklarıma bağlayarak aldım elime makası 1 santimcik kestim.. çünkü kuaför'e gitsem 10 cm kesecek biliyorum.. watsons'dan da şu meşhur ballı maskeyi aldım.. birde saç uçlarım kuruyup kırılmasın diye nivea'nın badem yağlı bebek yağını aldım saçlarım ıslakken uçlarına çok az sürmeyi düşünüyorum.. ilerleyen zamanlar da da zeytinyağlı maske yapmayı düşünüyorum..şimdi duş zamanı -_-

canım ne yap biliyomsn benim saclarımm popomda evde otrudgn günler mutlka sacınııı topla evin içinde bide hemen hergün yıkama cok zor biliyorum ama sac kndi yagıylada beslnmzse olmuyo biraz yaglı tut

canım ne yap biliyomsn benim saclarımm popomda evde otrudgn günler mutlka sacınııı topla evin içinde bide hemen hergün yıkama cok zor biliyorum ama sac kndi yagıylada beslnmzse olmuyo biraz yaglı tut

Valla aynen topladım hatta ördüm:)) bide öyle deniyelim bakalım.. kafayı sıyırıcam -_-

selam canlar
ya şu doadaki keratin maskesini nasıl kullandınız
sanırım kullanma talimatı yokmuş üzerinde

:84: benim de başlamam lazım şu sinamekili küre. yarın eczaneden bemiks alayım hemen ya ne güzel uzatmış herkes maşallah!

Benimde saçlarım hiç uzamıyor yardım edin lütfen gerçekten söylüyorum 4 yıldır saclarım uzamıyor hep omzumda kestiriyorum yine omzuma kadar uzuyor kafayı yicem yakında denemediğim formül kalmadı sinemaki bemiks ampul de dendim 1 ay sadece daha devam ettirmedim çıt çıt kullanıyorum sırf kendimi iyi hissetmek için ama kullanmak istemiyorum artık uzasın istiyorum 1 hafta oldu yine saclarmı kestirdim barcelino dye bi yağ duydum onu denemeyi düşünüyorum umarım işe yarar

kızlar benim saçlarım ince telli ve çok çabuk kırılırlar.. 1 ay önce falan başladım ilk başta badem yağı zeytin yağı ve çam terebentin kullanıyordum. şimdide işi abarttım :)) badem yağı zeytin yağı çam terebentin yağı susam yağı hint yağı ısırgan tohumu yağı çörekotu yağı sarımsaaaaakkk yağı hepsini karıştırdım :) bugün ilk defa deniyorum önceki yağları haftada 2 kez yapıyordum bunuda öyle yapacağım kırpık kırpık saçlarım çıkıyor farkediyorum :) ve saçlarım normalden daha hızlı uzuyor inşallah bu yaptığım formülde işe yarar sonuçları yazarım :) yalnız sarımsak yağı çok kötü kokuyor ben normalde sarımsak yiyen insan değilimdir kokusuna çok zor dayanıyorum ama herşey saçlarım için :)

Gittim yine restorex aldım, içine bir kutu diane 35, 2 bepanthen ampul,2 evigen ampul ve bir bemiks kattım. Yarına kadar beklesin, bugünde sinameki yapıcam günleri takip edemesemde haftada 2 kere yapıcam. Haftasonuda onarım için bal zeytinyağı ve yumurtalı maske yapıcam. Kısacası bu saç uzayacak arkadaş!

sadece 5kür yapabilmiştim bayramdan önce
resmen 2hafta ara vermiş oldum
şuanda kürümü yaptım 10kür daha yapıp ara vericem
bu sefer ek olarak sadece susam yağı koydum
umarım bu yağdan da güzel sonuçlar elde ederim
sizin nasıl gidiyo kızlar..

selam kızlar nasılsınız
nasıl gidiyor bakımlar
ben bıraktım herşeyi
kırılmasın diye maskelere kremlere serumlara dayandım
kendi kendinede uzuyor ya napalım
6 ayda birde uçlarından aldırıyorum kuaförüm çok iyi dediğimin dışında kesmiyor

maşallah maşallah hemen hangi kürleriyaptıgını söyluyorsun ben naparsam yapayım saçım kürek kemıgıme gelıyo kırılıyo sonra kestırıyorum

Sinemaki Saç Bakımı
Sinamekinin saç uzatmadaki etkisi ne olabilir diye uzun uzun düşündüm bir sonuç bulamadım. Hani saç dibine nasıl bir etkide bulunuyor da bu saçlar olağandan hızlı uzuyor diye, saçların uzama mekanizmasını kontrol ettim ancak gene pek doyurucu olmadı bu sinameki bakımı. Hint sinamekisini ise yazılarda yer verilmesine rağmen resimleri bizim bildiğimiz sinemakiye benzerliğini pek göremedim. BU sinamekiden çıkardığım ders, saç uzamasında kullanılan vitaminlerin işe yaradığı yönünde oldu.

Galiba bizim şifacı aktar tayfasının bir şehir efsanesi yaratılmış, bu tarz bakımları yapıp kıyısından köşesinden biraz sonuç alanlar soluğu forum sitelerinde blog yazılarında almışlar. Ancak verilen evigen, bemiks badem yağı gibi diğer ürünlerin saç uzamasında yarattığı olumlu etki sinamekiye maledilmiş gibi duruyor. Yani o kadar bakım yağını sürdükten o kadar ekstra upraştıktan sonra placebo etkisinden olsa gerek saç uzadı sanılıyor.

Saçı uzatan yağlar var, onlardan özellikle son dönemlerde hindistandan gelen içeriğini bilmediğim bir yağ var onu da hepinizle yakın bir zamanda paylaşacağım.

kafamı çok karıştırdı sinamekiyi araştırıken bu yazıyı buldum :SS ama pes etmeden yapmaya devam edicem perşembee 5.kür inş tabikide uzama az cok var ki zaten 1 ay pek anlaşılmıyomuş tek umudumm ilk tur ve ara verdıkden sonraki zamanda ne kdar uzayacagı :)))

Bende aranıza katılmak istiyorum :) Eğer biri nasıl resim atabıleceğim konusunda yardımcı olabilirse tabi :)

maşallah maşallah hemen hangi kürleriyaptıgını söyluyorsun ben naparsam yapayım saçım kürek kemıgıme gelıyo kırılıyo sonra kestırıyorum

canım çok teşekkür ederim
valla bi yaptığım ve iyi gelen sinameki
şu sıralar küre ek olarak sadece susam yağı vardı diye onu ekliyorum
normalde kürün dışına çıkma taraftarı değilimdir pek
bu zamana kadar kürü kendi haliyle kullandım
bakalım susam yağı işe yararsa haber edicem burdan
bu arada o boy hala yetmiyor bana
bu arada kırık oluyosa bile 1parmaktan fazla kestirmemeni ve
kozmikbakıma uygun günlerde kesim yaptırmanı öneririm
daha sağlıklı ve güzel uzayacaktır saçların

Benimki 38 Neyse 100 alınca katılırım artık :) Çok teşekkür ederim yinede :)

ne demek canım benimde 5-10 tane ancak ratgele yorum yapmak isdemiyorum gerekmedikçe :)) artık beraber başlarız senin kaçıncı kür?

teşekkürler canım sağol valla elime ne zaman makas alsam tek tek kırık kesiyorum saçtan benımkısı manyaklık ama napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…