Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bı daha bu mayayı içmem şu anda karnım patlıyo afedersınız gaz dolu çok özür dılıyorum şişkinlikten oturamıyorum yerımde bulantı desen hiç gecmedı sabahtan berı kafamıza sürsek olurmu kı bunu yaaa......

birinci resim ilk kürden sonra 14.10.2012 buda bugün 6. kür ve sonrası 26.11.2012 10 gnlük bi ara vermk zornda kaldım evde değildim

saçımıza o kadar çok şey suürüyoruz ki bence sürme derim onlarda yeter dicek bi gün :) bende içtim ama rahtsız etmedi beni

sen bu saçın neyini uzatmaya çalışıon sorması ayıp zaten uzunnnn delii

ya ne biliim canım daha öncede konuşmuştuk ya saçımda iki kat var şuanda o katı düzeltmeye çalışıyorum az daha uzasa yetecek bnm için bide saçım tam kalçama gelse iyi olur..bide kızlar ince buldular saçımı gerçi o yoğun bi günün ardından çekildiğim bi fotoydu ama haklılar biraz ince bnm saçlar onları gürleştirmeye çalışıyorm:26:

Eki Görüntüle 561416 Eki Görüntüle 561415

birinci resim ilk kürden sonra 14.10.2012 buda bugün 6. kür ve sonrası 26.11.2012 10 gnlük bi ara vermk zornda kaldım evde değildim

evet uzama var kurutup şekil verince dahada belli oluyodr eminim..durmak yok devam ediyorz :))

kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:

canım kaç günde bi ne kadar içiyosnz yaa ben dün yüzüme maske yaptım o bile kastı valla:26:

canım sağol seninde ööle olacak biliyorum bi ara fotona bakmıştım şimdi yok göremedim :26: insanoğlu işte nankörüz resmen yaa ama biraz daha uzasa bana yeter şöyle bi 4 5parmak kadar..

bu topicte değildi canım
saçlarınızı nasıl uzatıyorsunuz adlı konudaydı
ne kadar sürede böyle olur sence benimkiler?:26::26:

bu topicte değildi canım
saçlarınızı nasıl uzatıyorsunuz adlı konudaydı
ne kadar sürede böyle olur sence benimkiler?:26::26:

canım hatrımda senin saçların bence 2 3aya bööle olur bahara güzel bi merhaba diycen yani bnm bu hale ne kadar sürede geldi hatırlamıyorm temmuzda kesilmişti sonra gene kestirdimmi naptım hatırlamıyorm gerçekten ama o günden bugüne hiç bişi uygulamadım sinamekine yeni başladım uzuuun bi aradan sonra..ama temmuzdaki eylüldeki fotolarıma bakıyomda hiç alakası yok şu haliyle

çok hırslandım
bakımlara yeniden başlıyorum bu hafta

çook sevindim işte bööle canım ipin ucunu sımsıkı tutuyorz en geç 3aya bu kadar olucaktır inan bana.. ama istikrar

ya benim malzemelerden biri bitince alana kadar çok zaman geçiyor
sonra aynı hevesim gelmiyor
ama karar verdim depo yapcam

ya benim malzemelerden biri bitince alana kadar çok zaman geçiyor
sonra aynı hevesim gelmiyor
ama karar verdim depo yapcam

canım sinameki otu çok gidiyo zaten..bademyağınıda 250cc lik alırsan o da rahat ettirir seni ampullerden de 2şer tane al ben evigen bepanten ve bemise toplamda 15tl ye yakın verdim heresinden iki kutu 30tl eder yok sadece bemiks kullanacaksan 4lira bi kutusu

sinamekide sorun yok zaten
badem yağım 50lik
o çabuk bitiyor
sadece bemiks kullanıyorum ben
ondanda 2 kutu alayım

süper saçların var ne incesi , eğer senin saçların inceyse ben kelim yaniii, benim o kadar boya sonrası icnecik kaldı tüy gibi, bence çok iyi durumda saçların boşa takma kafayı hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…