Eki Görüntüle 560687 hadi bismillah ekledim sanırsamsağol uqurbocuumm..bu saçlarımın son hali3sinameki kürü yaptım bilinçli olarak çekilmemiştim ondan bööle belirsiz ama artık 2 3kürde bir eklicem güzelce çekip kızlar..
Ay kac tane gondermisim oyleee :))
kızlar ben bı daha bu mayayı içmem şu anda karnım patlıyo afedersınız gaz dolu çok özür dılıyorum şişkinlikten oturamıyorum yerımde bulantı desen hiç gecmedı sabahtan berı kafamıza sürsek olurmu kı bunu yaaa......
sen bu saçın neyini uzatmaya çalışıon sorması ayıpzaten uzunnnn delii
Eki Görüntüle 561416 Eki Görüntüle 561415
birinci resim ilk kürden sonra 14.10.2012 buda bugün 6. kür ve sonrası 26.11.2012 10 gnlük bi ara vermk zornda kaldım evde değildim
kızlar ben bı daha bu mayayı içmem şu anda karnım patlıyo afedersınız gaz dolu çok özür dılıyorum şişkinlikten oturamıyorum yerımde bulantı desen hiç gecmedı sabahtan berı kafamıza sürsek olurmu kı bunu yaaa......
Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:
ya saçım bu kadar olsa yeter bana :84::84:
canım sağol seninde ööle olacak biliyorum bi ara fotona bakmıştım şimdi yok göremedim :26: insanoğlu işte nankörüz resmen yaa ama biraz daha uzasa bana yeter şöyle bi 4 5parmak kadar..
bu topicte değildi canım
saçlarınızı nasıl uzatıyorsunuz adlı konudaydı
ne kadar sürede böyle olur sence benimkiler?:26::26:
canım hatrımda senin saçların bence 2 3aya bööle olur bahara güzel bi merhaba diycen yanibnm bu hale ne kadar sürede geldi hatırlamıyorm temmuzda kesilmişti sonra gene kestirdimmi naptım hatırlamıyorm gerçekten ama o günden bugüne hiç bişi uygulamadım sinamekine yeni başladım uzuuun bi aradan sonra..ama temmuzdaki eylüldeki fotolarıma bakıyomda hiç alakası yok şu haliyle
çok hırslandım
bakımlara yeniden başlıyorum bu hafta
çook sevindim işte bööle canım ipin ucunu sımsıkı tutuyorzen geç 3aya bu kadar olucaktır inan bana.. ama istikrar
ya benim malzemelerden biri bitince alana kadar çok zaman geçiyor
sonra aynı hevesim gelmiyor
ama karar verdim depo yapcam
Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?