merhabalar kızlar :) ben sınemakı kurunu uyguluyorum temız uzasınlar dıye uclarından aldırdım ben gogusumden ve ayıptır soylemesı sutyen hızamdan olcuyorumsınemakının 1.kuru bıtmesıne yakın kestırdım cunku o arada kuaforde turp kurude yaptırıcaktım saclarımın ucları cok kırıktı kestırdım kesıtırmeden once sacımın önü gogus altındaydı kestırınce gogusumun en uste cıktı turp suyu ve sınemakıyle kestirelı 1 ay olucak eskı byuna yanı uclarım gogus altına geldı ıse yarıyor sabır lazım bırde yag bakımı yapıyorum Dax super gro kullanıyorum onu ve saf zeytın yagını cam terebentını surup strecleyıp 2 saat kadar beklıyorum.ıse yaradıgını dusunuyorum ha bu arada hp bıotın hapı kullanıyorum onunda ıse yaramasını umuyorum cunku ıcten de destek lazım :) benden sıze nacızane fıkırler :)
canım bende dün basladım biyotıne solgar aldım 50 tablet 45 lıra çok geldı ama saçlarımı kıpkısa kestırıp bin pişman oldum sen hp yi kaça aldın onu sordum yok dedı eczacı..
tatlım ben 29 lıraya 100 tablet aldım ben 5mg ılk hafta gunde 2 tane ıctım eczacı demıstı ama sonradan 1 e dusurdum 3 ay yetsın dıye hergun ıcıyorum tabı bol bol suda ıcıyorum karacıgerımı yormaması ıcın. sımdıden etkısı var tırnagım katmana ayrılmıstı tamır ettı 1 haftada. umarım sacların eskı boyuna ulasır cunku bende cok takıntılıyım bu konuda senı cok ıyı anlıyorum saclarım ön kısmı gogusumun altına kadar uzuyo baska yok delı oldum
valla bende arka kısa ön uzun kestırmıştım 1 hafta oldu sonra begenmedım kendım kestım şimdi daha ıyı düzelttım solgarı da çok güvenılır dedıklerı için aldım yoksa içime oturdu hp yerlı mal güven olmaz dedıler nette de o tarz yorumlar var bende solgar aldım baska eczaneye sormadan.. 5 gün oldu cildim pırıl pırıl oldu umarım saçlarıma da ıyı gelır ki artık ılk üzüntümü atlattım kestırdıkten sonra çıldırmış gibi gezdım çok ciddi depresyon geçirdim..şimdi mecburen kabarsın dıye hergün yıkıyorum yıkamasam olmaz oda uzamasını hızlandırır dıyolar bı de mavı su alışkanlıgım oldu o da yıpranmasını kurumasını engellıyo mavi su kullanınca hergün yıkamak problem olmuyo gel gör kı bu sacım en az 9 10 aya bnm idare eder dedıgım boya gelir ahh ahh nasıl yaptım kendıme bunu...
umarım hepımız upuzuuunnn saclara kavusuruz :) umudumuzu kaybetmeyelım kararlı olalım:) ben sınemakıyı bıtıreyım yaza entele yapıcam onuda denedım gercekten bır ayda 4cm uzamıstı ozaman saclarım ama 1 ay yaptım sadece onu. ben hp ıle ılgılı kotu bısı duymadım okumadım ıcıme sınerek aldım ıns olumlu sonuclar alırız bu arada benımde cıldım guzellesmeye basladı acaba onlardan mıkı ?
evet allah baska sıkıntı vermesın dıyorum artık bu bitince bende 2. kutuyu hp alcam yaa.. sonrada kullanmam.. bıotın zaten saca cılde tırnaklara cok ıyı gelıyo cıldıme ıyı geldıgınen emınım sacımı ve tırnaklarımı 1 2 ay kullanınca ancak gözlemleyebılırım en az 3 ay kullanmak gerekıyomus zaten..
24 gün oldu bıotıne baslayalı her sabah kahvaltıda içiyorum saçlarım uzadı 2 cm kesın uzadı ensem kapandı ve toplanıyo sacım işe yaramıyo dıyenlere inanamıyorum 6 ay kullancam bırakıp tekrar kullancam sac tellerım kalınlastı....
canım bende kullanmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok iyi geliyormu benim saçlarım südyen hizasından 3 4 parmak altta ama belime kdar uzatmak istiyorum . aynı zamanda HC complex kullanıyorum uzaması için ve sampuanıma dün 3 tane ampul kırdım 10 damla kadar badem yagı ve 1o damla kadarda jojoba yagı kattım .
Bende varım! iş,güç başka hengamelere kapılıp kaydırmazsam haftada bir sinameki ile bende bu yola girmiş bulunuyorum..Ayda bir resim çekerek bende takip etmeyi planlıyorum..
7 parmak demişsinde tahmini kaç cm canım,benim parmaklar çırpı gibi de :)öyle deyince az gibi geliyor altı ay için?
Sinameliyi mi yaptın 6 ay boyunca,hiç ara vermeden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?