Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 2 parmak uzadı 3 haftada çok mutluyum ayrıca dökülmesin
ide durdurdu siede tavsiye dederim ilk 2 haffta çok değil ilk 2 gün çok döküldü şimdi 4 -5 tel falann

ben saçımı bir ay önce kestirdim iki üç gün sonra saçım uzamaya başladı bunun nedeni her gün elseve ile duş amamdı size tavsiyem elseve hangisi diye sorarsanız farketmez ama saçınız benimle aynımı

valla her yere yazdım şimdi de buraya yazıyorum saçlarımı kestırdım ve depresyondayım...

bı zamanlar bu konuda arkadaslarla bnde saçlarımı uzatıyodum sırtımda saçlarım olmuştu..

4 5 ay bırakmıştım buraya gırmeyı sonra hamılelık gecırdım yakın zamanda dogum yaptım ve lohusalık depresyonum bana saçlarıma mal oldu şimdi bin kat depresyondayım çok çok çok kötüyüm backham modelı denen modelden kestırdım b.k gibi oldu ve bugun dayanamadım yanlardakı uzunluklardan aldım bıraz normalde güzel saç keserım ama bu model adam olmazkı((((..

ama ensem sıfırdan baslıyo önler uzundu ben kısalttım yoksa mal gıbı hıedıyodum kendımı yanlarda kulak gıbı saç hıç bnm tarzım degılmış....

şimdibı yılımı harcıycam kii saçlarım sadece katlı küt olsun ensem kapansın....

eczaneye gittim 45 tl ye solgar bıotın ısmarladım çarsambaya gelecekmış 4 5 ay ondan kullancam uzamayı 2 kat arttırıyomuş ama 3 4 ay kullanmak gerekıyomuş...

bizim kızlar vardı alexus xayx sucb ve bi çok arkadas napıolar.....

merhabalar kızlar :) ben sınemakı kurunu uyguluyorum temız uzasınlar dıye uclarından aldırdım ben gogusumden ve ayıptır soylemesı sutyen hızamdan olcuyorum sınemakının 1.kuru bıtmesıne yakın kestırdım cunku o arada kuaforde turp kurude yaptırıcaktım saclarımın ucları cok kırıktı kestırdım kesıtırmeden once sacımın önü gogus altındaydı kestırınce gogusumun en uste cıktı turp suyu ve sınemakıyle kestirelı 1 ay olucak eskı byuna yanı uclarım gogus altına geldı ıse yarıyor sabır lazım bırde yag bakımı yapıyorum Dax super gro kullanıyorum onu ve saf zeytın yagını cam terebentını surup strecleyıp 2 saat kadar beklıyorum.ıse yaradıgını dusunuyorum ha bu arada hp bıotın hapı kullanıyorum onunda ıse yaramasını umuyorum cunku ıcten de destek lazım :) benden sıze nacızane fıkırler :)

Son düzenleme:

canım bende dün basladım biyotıne solgar aldım 50 tablet 45 lıra çok geldı ama saçlarımı kıpkısa kestırıp bin pişman oldum sen hp yi kaça aldın onu sordum yok dedı eczacı..

canım bende dün basladım biyotıne solgar aldım 50 tablet 45 lıra çok geldı ama saçlarımı kıpkısa kestırıp bin pişman oldum sen hp yi kaça aldın onu sordum yok dedı eczacı..

tatlım ben 29 lıraya 100 tablet aldım ben 5mg ılk hafta gunde 2 tane ıctım eczacı demıstı ama sonradan 1 e dusurdum 3 ay yetsın dıye hergun ıcıyorum tabı bol bol suda ıcıyorum karacıgerımı yormaması ıcın. sımdıden etkısı var tırnagım katmana ayrılmıstı tamır ettı 1 haftada. umarım sacların eskı boyuna ulasır cunku bende cok takıntılıyım bu konuda senı cok ıyı anlıyorum saclarım ön kısmı gogusumun altına kadar uzuyo baska yok delı oldum

Son düzenleme:

valla bende arka kısa ön uzun kestırmıştım 1 hafta oldu sonra begenmedım kendım kestım şimdi daha ıyı düzelttım solgarı da çok güvenılır dedıklerı için aldım yoksa içime oturdu hp yerlı mal güven olmaz dedıler nette de o tarz yorumlar var bende solgar aldım baska eczaneye sormadan.. 5 gün oldu cildim pırıl pırıl oldu umarım saçlarıma da ıyı gelır ki artık ılk üzüntümü atlattım kestırdıkten sonra çıldırmış gibi gezdım çok ciddi depresyon geçirdim..şimdi mecburen kabarsın dıye hergün yıkıyorum yıkamasam olmaz oda uzamasını hızlandırır dıyolar bı de mavı su alışkanlıgım oldu o da yıpranmasını kurumasını engellıyo mavi su kullanınca hergün yıkamak problem olmuyo gel gör kı bu sacım en az 9 10 aya bnm idare eder dedıgım boya gelir ahh ahh nasıl yaptım kendıme bunu...

Merhaba,ablalarım ben de saç uzatmak için uğraşanlardanım bundan önce turplu su kullandım sonuç çok iyiydi fakat annem saolsun kokusundan dolayı yaptırtmadı. Bende bugün aldım malzemeleri salı gününden itibaren sinameki yapıcam inşallah işe yarar ayrıca her hafta fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum hadi bakalım hayırlısıııı

umarım hepımız upuzuuunnn saclara kavusuruz :) umudumuzu kaybetmeyelım kararlı olalım:) ben sınemakıyı bıtıreyım yaza entele yapıcam onuda denedım gercekten bır ayda 4cm uzamıstı ozaman saclarım ama 1 ay yaptım sadece onu. ben hp ıle ılgılı kotu bısı duymadım okumadım ıcıme sınerek aldım ıns olumlu sonuclar alırız bu arada benımde cıldım guzellesmeye basladı acaba onlardan mıkı ?

evet allah baska sıkıntı vermesın dıyorum artık bu bitince bende 2. kutuyu hp alcam yaa.. sonrada kullanmam.. bıotın zaten saca cılde tırnaklara cok ıyı gelıyo cıldıme ıyı geldıgınen emınım sacımı ve tırnaklarımı 1 2 ay kullanınca ancak gözlemleyebılırım en az 3 ay kullanmak gerekıyomus zaten..

evet 3ay sonra bellı olur yanı yaza saclar uzayacak demektır

24 gün oldu bıotıne baslayalı her sabah kahvaltıda içiyorum saçlarım uzadı 2 cm kesın uzadı ensem kapandı ve toplanıyo sacım işe yaramıyo dıyenlere inanamıyorum 6 ay kullancam bırakıp tekrar kullancam sac tellerım kalınlastı....

canım bende kullanmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok iyi geliyormu benim saçlarım südyen hizasından 3 4 parmak altta ama belime kdar uzatmak istiyorum . aynı zamanda HC complex kullanıyorum uzaması için ve sampuanıma dün 3 tane ampul kırdım 10 damla kadar badem yagı ve 1o damla kadarda jojoba yagı kattım .

bende işe yaradı solgar kullanıyorum 1 ay oldu gercı kısa saça alıştım çok modern oluyo ama ben modelı sevmıyorum modelı düzelttırmek için uzatıp kestırmem gerekıyo belkıde saçım kısa oldugu için böle hızlı uzuyo şu an toplanır oldu dedıklerını gecen yıl yapa yapa dedıgın boya getırmıstım bende kestırdım pişman oldum keske baska bişeylerle ugrasmasaydım bıotın tırnaklarada çoook ıyıgelıyo 3 ay beklememde gerekmedı ayda gözle görülürsonuç elde ettım uzun olsa yanlış ölçüyorum denır ama ensem acıktı en kısa ensede kı saç 1 cm dı rahat 3 4 cm var şimdı...

aranıza katıldım kızlar bu saç uzatma süreci çok destek isteyen bi süreç valla insanın psikolojisi bozuluyo sinamekiyi kullandım ayda 2.5 cm uzama elde ettim onu bıraktım şimdi yılan yağına başladım artı iki gündür de mayalı süt içiyorum diceğim şu ki gelin birbirimize destek olarak saçlarımızı uzatalım

7 parmak 7 cm'e eş değer diyebiliriz. Saçın ayda 1 cm uzadığını düşünürsek, normal bir uzama olmuş.
Sinameki kullanıcımız da pekte işe yaramamış görünüyor:)

1 yıl oldu saç uzatmak için çabalamaya başlayalı. Kısacık erkek gibi kestirmiştim pişman olup bu konuyu takip edip yazıp çizip uzatmaya çalışıyordum :) Sinameki ve entelenin faydasını gördüm kızlar ayrıca Watsons dan Wax da almış ve kullanmıştım ki hala kullanıyorum :) Saçlarımı 3 kez daha 2-şer cm kestirmeme rağmen saçlarım şu anda omuzlarımdan 3-4 cm aşağıda. Bence sinamekiden se Entele daha etkili gibi geldi. Ama kullanırken dikkat etmek lazım Ben gözüme kaçırdım 3-4 gün bandajlı dolaştım :)

ben de burda başlamıştım saç uzatmaya istediğim boya geldi daha fazlasını da uzadı
çok uzun olunca geçenlerde kestirdim şimdi belimde
ama uzun saç çok bakım istiyor

ben yeni başladım sonuçları hafta hafta yazıcam şuan saçım 15 cm.bugün 2. kürü yapacağımm ilk yaptığımda ölçmemiştim yaza bambaşka biri olarak girmeyi hedefliyorum aynı zamanda diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde.şuan 78.4 her hafta saçımdaki ve kilomdaki değişimleri yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…