sinamekide sorun yok zaten
badem yağım 50lik
o çabuk bitiyor
sadece bemiks kullanıyorum ben
ondanda 2 kutu alayım
canım badem yağını dediğim gibi 250cc lik al şurup şişesi gibi hatta dahada büyüko seni epeeeyy götürür hadi kolay gelsin yaptıkça foto bekliyom ama..
süper saçların var ne incesi , eğer senin saçların inceyse ben kelim yaniii, benim o kadar boya sonrası icnecik kaldı tüy gibi, bence çok iyi durumda saçların boşa takma kafayı hayatım
Eki Görüntüle 561416 Eki Görüntüle 561415
birinci resim ilk kürden sonra 14.10.2012 buda bugün 6. kür ve sonrası 26.11.2012 10 gnlük bi ara vermk zornda kaldım evde değildim
sadece 1 kişi mi yorum yapcak
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:
sadece 1 kişi mi yorum yapcak
Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
canım ablam sağol valla güzel moral oldu çoğu kişi aynı şeyleri söölemiş çok teşekkür ederim..biraz daha uzamasını istiyorum bi 4 parmakçık filanha tabi bide yanının yöresininde birazcık toplanması lazım zamanında hatalı kesimler yaptırdım saçımda ince telli olduğundan iyce küçük kaldı..çoğaltıp gürleştirmek için var mı bi önerin :26:bu arada senin saçlar ne alemde ablacm resim ekle bence uzamıştır yine en son bi fotonda epey bi fark görmüştüm ben
bence uzamış tatlımm küre devammm kuzummmmsadece 1 kişi mi yorum yapcak
hemen ben de yapiyim
fotolardan birinde saçların ıslak diğerinde kuru olduğu için çok belli olmamış ama bence uzama var saçında, kurutunca daha çok belli olur diye düşünüyorum. kuru foto çekseydin daha güzel yorumlardık
Eki Görüntüle 561416 Eki Görüntüle 561415
birinci resim ilk kürden sonra 14.10.2012 buda bugün 6. kür ve sonrası 26.11.2012 10 gnlük bi ara vermk zornda kaldım evde değildim
Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
canım kaç günde bi ne kadar içiyosnz yaa ben dün yüzüme maske yaptım o bile kastı valla:26:
hiç bi fark yok hatta kısalmış sacımDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?