Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinamekide sorun yok zaten
badem yağım 50lik
o çabuk bitiyor
sadece bemiks kullanıyorum ben
ondanda 2 kutu alayım

canım badem yağını dediğim gibi 250cc lik al şurup şişesi gibi hatta dahada büyük o seni epeeeyy götürür hadi kolay gelsin yaptıkça foto bekliyom ama..

canım badem yağını dediğim gibi 250cc lik al şurup şişesi gibi hatta dahada büyük o seni epeeeyy götürür hadi kolay gelsin yaptıkça foto bekliyom ama..

tamam canım eklicem düzenli olarak

süper saçların var ne incesi , eğer senin saçların inceyse ben kelim yaniii, benim o kadar boya sonrası icnecik kaldı tüy gibi, bence çok iyi durumda saçların boşa takma kafayı hayatım

yaaa canımm çok teşekkür ederim moralim bozulmuştu valla ne yalan söleyim ama keyfimi düzelttiniz sağolun kızlar... ben rutin bakımlarıma devam ediim o zaman çok karıştırmadan ; ) bu arada senin saçında ööle aman aman ince değil uzadıkça dzeliyo bnmde öleydi çünkü..senin fotoya bakınca kendi saçım sandım bi ara rengi filanda aynı

günaydin papatyalar

nasilsiniz?

dün söz verdigim gibi bugün resimleri yüklicemm

saclarimin ölcüsü 41 santim

Son düzenleme:
hemen ben de yapiyim
fotolardan birinde saçların ıslak diğerinde kuru olduğu için çok belli olmamış ama bence uzama var saçında, kurutunca daha çok belli olur diye düşünüyorum. kuru foto çekseydin daha güzel yorumlardık

sadece 1 kişi mi yorum yapcak

bence de bu resimlerde daha güzel görünüyor, ilk koyduğun resimde gerçekten sönmüş demek saçların, ince göründü gözümüze. sahi sen neden uzatıyordun? bizim moralimizi bozuyorsun

sadece 1 kişi mi yorum yapcak

cnm bidahakine saclarini kurutup resim ceksen daha cok yorum yapabiliriz gibi geliyor bana. cünkü islak sac ve kuru sac arasinda uzunluk olarak fark oluyor.

tatlım önlerde uzama var ama arkaları canım sıkıldıkca kesiyom..bu akşam kursum var ama eve gelir gelmez yüklemeye çalışırım foto
bende istiyorum çoğaltmak öğrenirsen haber ver tatlım

saçlarım dalgalı olduğu için hemn ıslakken çekiyorum saçımıda düzleştirmiyorum pek çok kırılıyor. ama yakınlarda düzleştiririm bide öyle koyarım :)

bole uzun sacım olsun ne ısterım ben daha yaaa yıpranma falanda görünmuyo sacında cok da saglıklı görünüyor....

canım kaç günde bi ne kadar içiyosnz yaa ben dün yüzüme maske yaptım o bile kastı valla:26:

canım saçların çooooookkk güzel ve uzun keske bnmde öle olsa((
canım bu mayayı yenı okudum hergün içince çok ıyı gelıyomus ispatlı yanı mayanın içinde bı çok vıtamınler varmış sadece forumda degıl ınternette her yerde arastırdım içenlerde memnun ama bazı kişiler de böle bı etkısı oluyomuş gaz problemı yanı.. çok zor oldu dün bana bulantıdan duramadım. oysa 6 ay hergun içmeyı planlamıstım sadece bulantı olsa umursamam ama karnım şişiyo düşünüyorum içsemmı içmesemmı bugun?

iki haftadır dinlenmede sacım bır hafta önce kestırdım yanı dinlenmenın tam ortasında üzülüyorum uzamıyo hele xayx i gördüm o bıle sac uzatmak ıstıyo ben gıdım 3 numaraya tras ettırıyım sacımı yaaa o zaman anlasılır uzuyomu uzamıyomu((

Eklentiler

• $IMG_5491.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_5462.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 54
bı de sacımın kendı halı o resım yanı ıkıncı banyodan sonra kendı kendıne kuruyan halı
bırıncı resım kuaför kesınce fönlemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…