Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizde yapıyormusunuz bu kürü
Canim seni olumsuz etkilemek istemem ama ben faydasini gormedim.zaten kisiden kisiye gore degisiyor sonuclar.umarim sende ise yarar.ben dermokozmetik urunlerle uzatmaya çalışıyorum. Arada vitamin aliyorum biotin cinko falan.uclarini kirmamaya calisarak kendi haline biraktim saclari :)

benim saçlar yılda 4-5 cm anca uzuyor. uçları kırılıyor kestirmek zorunda kalıyorum.bide bunu deniyim.kaybedecek bişi yok.artı olarak şampuanıma e ve b vitamini kattım saçlarım yumulacık oldu. ama uzucakmı bilemiyorum bekleyip görecez.umarım uzar

yıllardır gittiğim kuaför bana.saçını başka yerde kestirmiyorsun dimi dedi. yoo hayır neden dedim. yıllardır tanıyorum seni saçın aynı boy dedi:) gülsemmi ağlasammı

Benimde cok zor uzar saclarim.uzayanlar da dökülüyor ben ikisiyle de basa cikmaya calisiyorum sac uclarim da cabuk kirilir ona da bakim yagi suruyorum mutlaka.bakalim beklicez artik

artık saçıma fön maşa filan yapmıyorum sadece kurutuyorum.kurutmazsam başım ağrıyor. bu kür bitene kadar böyle devam.bsonucu bende merak ediyorum

Ben zaten fon masa kullanmam.ama kurutuyorum valla yoksa aynen benim de basim agrir.kuaforune de slm soyle de ki" senden ötürü
" oyle dicene yardimci olsun

dökülme bendede vardı.1-2 yıl önce filan dr ye gittim e vitamini b vitaminleri falan gibi şeyler hazırlatmıştı eczaneden içinde bemikste vardı.1 kaç ay kullandım önce dökülme devam etti sonra durdu yeni saçlarım çıktı.ama bemiks kokusu her duşta ıyyy olunca bıraktım ozaman uzamasına dikkat etmedim.derdim kel kalmamak olduğu için.istersen bir dr ile görüş faydalı olacağını düşünüyorum.birde bir arkadaşım vardı saçı dökülmüştü resmen tepersi açılmıştı.oda sığır iliğimi ne kullanmıştı suna duman kayanın ona faydası oldu saçlar tekrardan çıktı

Datlim ya benimkisi stresten bide oyle yaglar falan surunce sac dibine o da dokuyo sacimi benim.yoksa vitamin eksikligim yok

Eczane hazirladi demi.sivi bi karışım

öğle yemeği vakti diyette 1 kase çorba 1 kase yoğurt 2 tane köfte var çok alakasız ama neyseei

bende öyle bir sorun olmadı cbc(kan sayımı) baktırdınmı hiç hemoglobinin düşük olabilirmi.

Selam kizlarr ben de araniza sivisabilir miyim ben de sacimi uzatmak istiyorum , pek bakim maske yapmiyorun usengeclikten ama her yeni sampuanima cam terebent esansi katiyorum oyle kullaniyorum dustan sonra da islak sacima bebe yagi surup tariyorum , bu kadar :)

Siz neler yapiyorsunuz kizlar , memnun kaldiginiz sonuc aldiginiz bakimlar nedir , mesela ben cam terebenti 1 aydir kullaniyorum sac dokulmem azaldi gercekten de , ama uzadi mi uzamadi mi bilemedim . Ama bebe yagini yillardir surerim sacima cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…