Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben pek bisey yapmiyorum.serumlari suruyorum.sac uclarima da bakim kremleri bakim yaglari suruyorum.vitaminler alıyorum

hoşgeldik birbirimizi motive edersek başarabiliriz

Hosgeldik canimm , bakalim kayda deger bir uzama gorursem eski - yeni halinin resmini atarimm

kızlar ben geldim beni de alın aranıza
saclarımı uzatmak istiyorum ama usengecligim yuzunden maskelerimi hep yarıda bırakıyorum bıde boyle deneyeyim

Ben lavanta suyu uyguluyorum saclarima hem dokulmeyi durdurdu hemde canlandi ama pek uzadigini farketmiyorum iki parmak felan uzadi.cam terebendini aktar sampuana koyma kimyasalla karistirma dedi siz nasi uyguluyosunuz cam terebendini

Lavantayi duymadim da karanfil kurunu duydum birkac sene once onu denemistim o da durdurdu dokulmeyi bir de sacimin dalgalarini cikarmisti ortaya , sonra usendim biraktim. Valla aslinda zaten aktardan alirken kendisi tembihliyor fazla dokmeyin icine diye , hic karistirma diyeni duymadim. Bir cam yagi var bir de esansi , ben esansini aliyorum iste buyuk boy 600ml sampuanima bir kapak dokuyorum sampuanim da haci sakir =)

lavanta da saclarımın duzunu ortaya cıkardı fonlu gibi duruyo :)
cam terebendının faysadını gordunmu yılan yagı da kullandım duzenlı kullanmadım ama sacımı cok yaglandırdı

ctesi 3. kürü yapıcam sonucu bende merak ediyorum her hafta paylaşıcam sonuçları bakalım nolcak.

sinameki kuru uygulicam ama sinameki cok sac dokuyo dediler sacı dokulen oldumu ????

Ya kizlar yapmayin sinemaki havuc sogan falann resmimi gormediniz mi cam terebent koyun siz de , ben cok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…