Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben gidiyorum orhan gencebay müslüm gürses dinlemeye kendimi bunalımlara vericem senin kadar saçım olsun her günüm mutlu olsun 28 yaşıma uzun saçla girmek istiyorum çokmu şey istiyorum kısa saçlarımla ne güzel mutlu mesut günlerim vardı bu saç uzatmak ne sabır gerektiren bişey hemen uzasınlar istiyorum . uyusam gözümü açtığımda belimde olsalar off off

bole uzun sacım olsun ne ısterım ben daha yaaa yıpranma falanda görünmuyo sacında cok da saglıklı görünüyor....

sağol canım çook teşekkür ederim seninde ööle olucak inş..

canım evet bende geçenlerde vitamin mineral günüydü kozmikbakımda cildim için maya maskesi yaptım rahatlattı valla..inanıyorum saça faydasının olacağına ama denemedim değişik geldi inş güzel sonuçlar alırsın arkadaşım istekli ve azimlisin çünkü..yazdıkların içinde çook teşekkür ederim.saçımın uçları iyi değildi sinameki topluyo biraz ondan ve istediğim bi uzunluk var onu elde etmek için çabalıyorum hazır kış uğraşayım dedim :)

canım ben anlamadım olay nedir tam olarak ilk fotoda kafanı yukarı kaldırmışın sanki ondan uzun duruyo ama ikinci fotoda bariz bi gürleşme var valla :44:

kafam karıştı
ilk resim daha uzun gibi :44::44:

ikinci foto daha gür duruyo ama sankimm.. ee canım sen naptın başladınmı küre

canım yazdıkların için tşk ederim ama benim kafamda bi boy var amacım ona ulaşmak birde saçımın uçları çok yıprandı sinameki filan iyi onarıyo onun için başlayım dedim ne yaparsam kar bnm için..sizlerinde uzuuun saçları olacak eminim sadece istek ve istikrar..gidişatı bizlerle paylaş canım

yarın benimkiyle buluşcam galiba
zaten haftada bir görüyo çocuk beni
bemiks kokmıyım dedim yarını atlatıyım başlıcam canım

sen böyle birden sorunca kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissettim valla
sık sık yap sen bunu

9. sinameki kürümü yaptım bu aksam şimdi yıkadım 2 haftalık aradan sonra çok üşendım yapmaya ama barı tamamlayımda yaptım sonuç bu dıyebıleyım ben azıcıkda zeytınyagı koydum içine beslensın sacım dıye en çok sevdıgım şey sacıma en ıyı gelen sey zeytınyagı.......

iyi yapmışsın canım yarın yap ama hazır heveslisin araya başka şeyler girmeden başla

canım ben gelişme gördüm söölediğim gibi gürleşme olmuş yani :26: devam et sen bu sefer hint yağıda ekle bence

haha
olabilir mi öyle bişi acaba :26:

canım valla çekiyo mu bilmem ama yıprattığını duymuştum :44: bende çok sıcak suyla yıkıyorm Allahtan hayırlısı

kışın bende bayılırım sıcak suya ya
bi rahatlık veriyo insana

bende napıcam bılmem ben hiç ılık suyla sacımı yıkayamam hele banyodan kıpkırmızı olmadan çıkmam bnmkı en kötüsü çünkü ben kaynar suyla yıkanmassam üşüyorum alışamadım hiç normalde sıcagı sevmesem de hamam sauna bayılıyorum......

aaa çok sevindim, banyodan haşlanmadan çıkmayan tek ben değilmişim

evet evet kaynar iyice sıcak suyl banyo yaparsam çok rahatlıyorum hemen uyuyorum...

kışın bende bayılırım sıcak suya ya
bi rahatlık veriyo insana

ohhh mis hele bide kese lif işine giriyosan tamam bende çok severim aydada 2 3defa yapılması lazım hamam sauna filan cildede acayip iyi geliyo..kültürümüz zengin faydalı valla :)

kızlar burda okumuştum herhalde bayanların özel dönemlerinde yapılan kür daha mı etkili oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? yoksa bu akşam bi tane daha yapyım hemen

valla onu bilemiyorum ama bugün, cuma ve ctesi saat 4e kadar kozmik yağ günü, sen yap bakımını. benim de ctersi sabah yapıcam.

kızlar burda okumuştum herhalde bayanların özel dönemlerinde yapılan kür daha mı etkili oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? yoksa bu akşam bi tane daha yapyım hemen

canım genelde kozmikbakımda önermiyolardı gerçi o ağda içindi ama bilemedim :44: çoğu bakım bööleydi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…