Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:
bole uzun sacım olsun ne ısterım ben daha yaaa yıpranma falanda görünmuyo sacında cok da saglıklı görünüyor....
canım saçların çooooookkk güzel ve uzun keske bnmde öle olsa((
canım bu mayayı yenı okudum hergün içince çok ıyı gelıyomus ispatlı yanı mayanın içinde bı çok vıtamınler varmış sadece forumda degıl ınternette her yerde arastırdım içenlerde memnun ama bazı kişiler de böle bı etkısı oluyomuş gaz problemı yanı.. çok zor oldu dün bana bulantıdan duramadım. oysa 6 ay hergun içmeyı planlamıstım sadece bulantı olsa umursamam ama karnım şişiyodüşünüyorum içsemmı içmesemmı bugun?
iki haftadır dinlenmede sacım bır hafta önce kestırdım yanı dinlenmenın tam ortasında üzülüyorum uzamıyo hele xayx i gördüm o bıle sac uzatmak ıstıyo ben gıdım 3 numaraya tras ettırıyım sacımı yaaa o zaman anlasılır uzuyomu uzamıyomu((
kafam karıştı
ilk resim daha uzun gibi :44::44:
ben gidiyorum orhan gencebay müslüm gürses dinlemeye kendimi bunalımlara vericemsenin kadar saçım olsun her günüm mutlu olsun 28 yaşıma uzun saçla girmek istiyorum çokmu şey istiyorum kısa saçlarımla ne güzel mutlu mesut günlerim vardı bu saç uzatmak ne sabır gerektiren bişey hemen uzasınlar istiyorum . uyusam gözümü açtığımda belimde olsalar off off
kafam karıştı
ilk resim daha uzun gibi :44::44:
çok sıcak suyla banyo yapıyom bu ara çekti saçlarım yaaaDDD
canım bılemıyorum kı yaaa ilk resım bı hafta öncekı halı ıkıncıyı bugun çektım:)))
haha
olabilir mi öyle bişi acaba :26:
yok artıkD canım ilkı düz fönlü ikinci dogal halı dalgalı olunca kısa görünüyo...
yarın benimkiyle buluşcam galiba
zaten haftada bir görüyo çocuk beni
bemiks kokmıyım dedim yarını atlatıyım başlıcam canım
sen böyle birden sorunca kendimi ödevini yapmamış çocuklar gibi hissettim valla
sık sık yap sen bunu
9. sinameki kürümü yaptım bu aksam şimdi yıkadım 2 haftalık aradan sonra çok üşendım yapmaya ama barı tamamlayımda yaptım sonuç bu dıyebıleyım ben azıcıkda zeytınyagı koydum içine beslensın sacım dıye en çok sevdıgım şey sacıma en ıyı gelen sey zeytınyagı.......
haha
olabilir mi öyle bişi acaba :26:
iyi yapmışsın canım yarın yap ama hazır heveslisin araya başka şeyler girmeden başla
canım ben gelişme gördüm söölediğim gibi gürleşme olmuş yani :26: devam et sen bu sefer hint yağıda ekle bence
canım valla çekiyo mu bilmem ama yıprattığını duymuştum :44: bende çok sıcak suyla yıkıyorm Allahtan hayırlısı
kışın bende bayılırım sıcak suya ya
bi rahatlık veriyo insana
evet evet kaynar iyice sıcak suyl banyo yaparsam çok rahatlıyorum hemen uyuyorum...
bende napıcam bılmem ben hiç ılık suyla sacımı yıkayamam hele banyodan kıpkırmızı olmadan çıkmam bnmkı en kötüsü çünkü ben kaynar suyla yıkanmassam üşüyorum alışamadım hiç normalde sıcagı sevmesem de hamam sauna bayılıyorum......
kışın bende bayılırım sıcak suya ya
bi rahatlık veriyo insana
bende napıcam bılmem ben hiç ılık suyla sacımı yıkayamam hele banyodan kıpkırmızı olmadan çıkmam bnmkı en kötüsü çünkü ben kaynar suyla yıkanmassam üşüyorum alışamadım hiç normalde sıcagı sevmesem de hamam sauna bayılıyorum......
kızlar burda okumuştum herhalde bayanların özel dönemlerinde yapılan kür daha mı etkili oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? yoksa bu akşam bi tane daha yapyım hemen
kızlar burda okumuştum herhalde bayanların özel dönemlerinde yapılan kür daha mı etkili oluyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? yoksa bu akşam bi tane daha yapyım hemen
bugün akşam yapıcm sinamekini
hadi inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?