Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TATOS hosgeldin gülüm nasilsin`?

teşekkürler canım saol sen nasılsın...
bende iş güç kurs derkennn anaaa ortada harap bitap bişekilde dolaşıyorum..
resim ekliyecektim ekleyemedim ya özür buaradaa fırsatım olmadı..
siteyede gizli giriyommm yakalanırsam bana iş bakacanız sonundaa :18:

bende kür yapayım diyorum ama bir üşengeçlik allahımmm yaaaa
tembelliğim hat safadaaaa biri beni dürtüklesinnnnnn

benim uçları yıpranma değil yandı saçım . uzun hikayesi var 1 yıl uğraştım . sinemakini 4 ay gibi bi süre uyguladım ve bir çok yağ bakımı ama olmadı uçları hep kırıldı döküldü vs . sonra bıraktım bakımları uygulamadım . en son bayramda kestirdim ama fark ediyorum baya topladı saçım dinlenme süreci iyi geldi galiba çok yordum çünkü saçları deli gibi hergün araştırma yapıyordum şimdi tekrar cesaret geldi sinemakini tekrar denicem haftada 1 tabi öle ne görsem sürmem kafama yazık onlarada birde bıobılas şampuana sarımsak katıcam bemıx bal tamam inş. senin gibi uzunlukta saçlara kavuşurum . şubatta 28 olucam 3 ayım kaldı göğüs hizama gelecek bu saç

en son resim mim kızlar dün akşam çektim..

buda 1 ay önceki..
sanırım arada pek fark yokkk

canım uzama olmuş ve çoğalmış sanki saçın farkı bende görebiliyorum
ama biri toplu biri açık bir dahaki resmide son çektiğin gibi çek daha net çıksın fark :)

önler uzuyo arkalar kısalıyo:)
sacın öyle güzelleşmiş ki valla hiç moral olsun falan dıye solemıyom tatoş parlıyo resmen ve uzamıs bence farkedılıyo........

ciddeen mi kızzzzzzzz ayyy tatlımmmm moral verdin banaaaa
küre devam yani

bu arada ben de gerçek uzamayı ölçmenin yolunu buldum. beyaz bir tel saçı dibinden kestim az önce, diğer beyazların arasından seçebilirsem ölçebilicem böylece
bir de o beyaz teli keserken farkettim, saç dibinden bir sürü 4-5 cm.lik yeni saç çıkmış gerçi ben son bir kaç haftadır pek uzama hissetmiyorum, hadi bakalım

bi de ctesi yapıverirsin nolucak

bugün üşendim nedense yeni geldim eve sanırım zeytinyağı sürüp yatıcam kendi günündede sinamekimi yaparım artık..ya o değilde kozmik bakıma olan güvenim her geçen gün artıyo bugün saçlarım resmen yağ istiyo gibi bi pozda anlamadım gitti :26:
canım geçmiş olsun diyeyim o zaman..saçlarının toparlanmasına sevindim sinameki dahada çok toplar emin ol kolay gelsin şimdiden..arada foto ekle moral olur güzel yorumlar yapıcaz çünkü belli :))bende bioblasa sarımsak katma konusunda kararsız kaldım 2tane ampul katmıştım çünkü :44:
Eki Görüntüle 563808 en son resim mim kızlar dün akşam çektim..

Eki Görüntüle 563811 buda 1 ay önceki..
sanırım arada pek fark yokkk

arkaları kesmiştin diye hatırlıyorm ablacım :44: ama önler bi parlıyo uzamışda valla tabi açık görseydik iyi olurdu ama ben gelişme gördüm ne yalan söleyim..devam devam bu kış bizim

TATOŞ resimler farklı açıdan olduğu için uzamayı anlayamadım ama saçların canlanmış

Son düzenleme:
kızlar rahmimde kist çıktı bü yüzden doğum kontrol hapı kullnmaya başladm hormon sonuçta acaba saçlarımı uzatr mı :)

Kızlarr bende başladım .. Sinameke kürü ve Hindistan cevizi yağı uyguluyorum :)

Yakında resim çekerim ama erken daha yaa :)

Bu arada önlerimi kestirdim saçlarımın.. Hiç hoşuma gitmedi kızlar ya.. Bi an önce uzasın istiyorumm off

anam sinameki poşetimi atmış :84::84:
birde ben atmadım diyor
bugünde kaldı

önler diğer kısımlara göre daha çabuk uzuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…