Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bazen bende özenip kestirsem mi diyorum
sonra vazgeçiyorum
kahkül biraz özen gösteren insanlar için
benim ruhum daralır dayanamam toplıyveririm

ya kraliçem :) kestirsen bi dert kestirmesen bi dert ben daha öncede kestirdim malum az biraz katlı kesiliyo kahkül e bnmkilerde orta bi boy oldular ne sağa atınca duruyo ne sola atınca bezdirmişti beni bende yaklaşık 2haftadır kestirdim kahkül burnumdan geldi ama uzuyo Allahtan hemencecik

Hemsire olunca boyle herseyi dusunuorm :)

canım valla şampuanına katıp sadece saçını o şampuanla yıkayanları duymuştum ama direk içince nolur bilemedim :26:

bazen bende özenip kestirsem mi diyorum
sonra vazgeçiyorum
kahkül biraz özen gösteren insanlar için
benim ruhum daralır dayanamam toplıyveririm

Bakmak değilde şekil almıyo ona sinir oluyorum

bende binn pişman oldum canım benimde kahküllerim var ama Allahtan kahkül hemen uzuyo az biraz daha bekliyelim bakalım sinameki uzatır iyce

Aynen yaaa...

canım valla şampuanına katıp sadece saçını o şampuanla yıkayanları duymuştum ama direk içince nolur bilemedim :26: [/QUOTE]

Evet bende onu okumustum icincede faydasi olur belki :))

ne biri kahkül mü dedi anam anam uzak durun yaw ne sıkıntılı bi olay bu kahkül bi kestirdim pişmanım sonu gelmiyo hafif uzamaya başlar şekil almaz ne sağa ne sola yatar ayy bu sefer kestirmek yok uzasın bidaha mı kahkül uzak olsun benden modeli batsın aman ne dertliymişim yuvarlak yüzde hiç hoş durmuyo bide yüz iice top gibi basık duruyor sıkacam dişimi napam

bugün bıobılas 3.cü kutu şampuanı aldım içine 5 ad sarımsak rendeledim tabi sütte hafif kaynattım da kafama takılan sütle kaynatınca özü gitmez dimi kızlar :26: bi kaç damla yağ ve bal kattım hazır saçlarım kendimi topladı tekrar başlıyorum bakıma ek olarak ta sinemaki başka bişi sürmem yeterli bunlar önceden deli gibi yorduğum için saçları az ve öz bakım

bu arada ben maya içemiyorum bildiğin hasta ettı benı maya
9. sınamekımı yaptım devam edıyımmı sızce yoksa boş mu versem yaa bıktım yaaa hanı belıme gelecektı saclarım ikibuçuk ayı gectı 3 aya yaklastı ben hala aynıyım ppffffff.........

kötü düşüncleri atıyoooruuuzzz o saçlar uzayacak abisi

canım moral bozmak yok epeyde yaptın bişiler emeğinin karşılığını alıcaksın du bakalım..

kötü düşüncleri atıyoooruuuzzz o saçlar uzayacak abisi

canım moral bozmak yok epeyde yaptın bişiler emeğinin karşılığını alıcaksın du bakalım..

canım bnm ne moralı yaaa moralım kalmadı hem kendımı bu halımle sevmıyorum hemde bi şey yapmak istemıyorum inşallah bi gün senın gıbı olur saclarım..........

Kızlar dün dışarı çıktık arkadaşlarla bir cafeye gittik ya bu kadar olur cafedeki kızların hepsinin saçları upuzun ve sağlıklıydı bakamadan edemedim En kısa saçlısının saçı kalça hizzasına kadardı kalçanın altına kadar uzun olanı da vardı. Biz o kadar kür yapıyoruz uzamıyor, eminim onlar hiç bi şey yapmıyordur :)) Ama sabırlı olursak bizim de öyle saçlarımız olacak inanıyorum ben :))

merhaba kızlar, normalde kürümü pazar günleri yapıp foto çekiyordum ama kozmik günleri kaçırmamak için kürü de bugün yaptım ve de işte fotoooo tam 2,5 ay oldu başlayalı.

kızlar bugün aktara girdim
sinamekimi aldım yanında zeytinyağı ve çam terebentin yağıda aldım
çam terebentini şampuanıma koyacağım
haftada birde zeytinyagı yapacağım
düzleştirici kullanıyorum belki kırılmasını engeller diye
şu an sinamekide kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…