Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçların gerçekten çok canlı görünüyor ama şekil farklı, uzamasını tam kestiremedim :26:

haklısın model dolayısıyla çok belli olmamış en kısa zamandaa önden uzamasını gösteren bir foto çekerim

pembeli az önce çektiğim,yanındaki beyazlı 1 ay önceki,sondaki beyazlı 2 ay önceki yanlış hatırlamıyorsam.ben uzama fark edemedim.siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
bnce bıraz var pembelıde kafanı one eğmişşin oyuzden aynı boy duruyor canım ama duymustum omuzdan sonra uzama yavaşlıyormuş yınede başın öne eğilmesin =0))zaten uzun ki saçların

bnce bıraz var pembelıde kafanı one eğmişşin oyuzden aynı boy duruyor canım ama duymustum omuzdan sonra uzama yavaşlıyormuş yınede başın öne eğilmesin =0))zaten uzun ki saçların

tesekkur ederimmfotografı zor cektırdıgım ıcın oyle oldu artık sonra bıdaha normalını cektırıcem tabı bulursam bırını:)
evet sacım cok kısa degil ama öne atınca cok kısa duruyor arkadan oldugu gibi olsa uzunlugu hıc ugrasmam

canım bnm ne moralı yaaa moralım kalmadı hem kendımı bu halımle sevmıyorum hemde bi şey yapmak istemıyorum inşallah bi gün senın gıbı olur saclarım..........

olsun canım şimdi ara verdin farzediyosn tamam mı sanki birinci kür turunu bitirmişin gibi düşün ve kendine güzel uğraşlar bul bi süre keyfine bak nasılsa malzemeler orda sen ordasın yapıcan eni sonu şimdilik booll booll dinlen..

canım öölelerini görünce insan hem sinir oluyo hem hırs yapıyo ama emin ol onlar neler yapmıştır o saça kavuşmak için bigün bizde ööle olucaz ve gelen geçen ya bunlar hiç uraşmıyodr nasılda uzun saçları var dicek

çok hoş çok beğendim gerçekten hem çoğalıp gürleşmiş hemde uzamış boş bi uzama değil sağlam geliyo valla alt zemin devam.....

sıralaman çok güzel canım özel günleride baz alarak yapmaya çalış..ya bu arada bi arkadaş konu açmıştı şu kırık uçlar için keratin filan kullanmış yazdım bişiler ama hala ses yok konu açılalı çok olmuştu ondan sanırsam :44: eğer resim yüklerse ürünleri buraya eklicem bizde alıp kullanalım yıpranmış uç görmek istemiyorum artık yaaa yağda bi yere kadar vala

canım slm..
evet duruşun değişik fotolarda ama saçın çoğalmış devam et uzayacaktır bu aşamadan sonra..sağlıklı görünüyo gerçekten saçların

teşekkür ederim evet şu duruş işini bi ayarlayamadım

bence ilk iki resim aynı gibi duruyor ama son 1 ayda farketmiş. pek de sağlıklı görünüyor saçların.

teşekkür ederim düzleştirici kullanmamaya özen gösteriyorum bide çok sıcak su ile saçlarımı yıkamamaya tavsiye ederim
2 ay önce belimden aşağıdaydı kuaför yaptı böyle yoksa kırık falan yoktu
eski haline dönsün artık

aaaaayyyyyyhhhh.... aynı ben, ben sacımı acmıyorum artık bılıyomusun hep toplu hep toplu... toplu bıle güzel olmuyo sacım yaaaa arkadaslarım topluyo onu da şööyyylee bı yana atıyolar her halı güzel yaa uzun sacın.sacımın bu kısa halini sevmedıgımden düzlestırmıyom bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…