bende resım koymak istiyorum aama msj sayısı dolmuyo bıturlü
mesaj sayını doldurmak için aşağıdaki konuyu kullanabilirsin, biz de görelim saçlarını
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
saçların gerçekten çok canlı görünüyor ama şekil farklı, uzamasını tam kestiremedim :26:
merhaba kızlar, normalde kürümü pazar günleri yapıp foto çekiyordum ama kozmik günleri kaçırmamak için kürü de bugün yaptım ve de işte fotooootam 2,5 ay oldu başlayalı.
Eki Görüntüle 565459
bnce bıraz var pembelıde kafanı one eğmişşin oyuzden aynı boy duruyor canım ama duymustum omuzdan sonra uzama yavaşlıyormuş yınede başın öne eğilmesin =0))zaten uzun ki saçların
canım bnm ne moralı yaaa moralım kalmadı hem kendımı bu halımle sevmıyorum hemde bi şey yapmak istemıyorum inşallah bi gün senın gıbı olur saclarım..........
Kızlar dün dışarı çıktık arkadaşlarla bir cafeye gittik ya bu kadar olur cafedeki kızların hepsinin saçları upuzun ve sağlıklıydı bakamadan edemedimEn kısa saçlısının saçı kalça hizzasına kadardı kalçanın altına kadar uzun olanı da vardı. Biz o kadar kür yapıyoruz uzamıyor, eminim onlar hiç bi şey yapmıyordur :)) Ama sabırlı olursak bizim de öyle saçlarımız olacak inanıyorum ben :))
merhaba kızlar, normalde kürümü pazar günleri yapıp foto çekiyordum ama kozmik günleri kaçırmamak için kürü de bugün yaptım ve de işte fotooootam 2,5 ay oldu başlayalı.
Eki Görüntüle 565459
kızlar bugün aktara girdim
sinamekimi aldım yanında zeytinyağı ve çam terebentin yağıda aldım
çam terebentini şampuanıma koyacağım
haftada birde zeytinyagı yapacağım
düzleştirici kullanıyorum belki kırılmasını engeller diye
şu an sinamekide kafamda
Eki Görüntüle 565592 Eki Görüntüle 565593 Eki Görüntüle 565594
pembeli az önce çektiğim,yanındaki beyazlı 1 ay önceki,sondaki beyazlı 2 ay önceki yanlış hatırlamıyorsam.ben uzama fark edemedim.siz ne dersiniz?
canım slm..
evet duruşun değişik fotolarda ama saçın çoğalmış devam et uzayacaktır bu aşamadan sonra..sağlıklı görünüyo gerçekten saçların
pembeli az önce çektiğim,yanındaki beyazlı 1 ay önceki,sondaki beyazlı 2 ay önceki yanlış hatırlamıyorsam.ben uzama fark edemedim.siz ne dersiniz?
bence ilk iki resim aynı gibi duruyor ama son 1 ayda farketmiş. pek de sağlıklı görünüyor saçların.
Kızlar dün dışarı çıktık arkadaşlarla bir cafeye gittik ya bu kadar olur cafedeki kızların hepsinin saçları upuzun ve sağlıklıydı bakamadan edemedimEn kısa saçlısının saçı kalça hizzasına kadardı kalçanın altına kadar uzun olanı da vardı. Biz o kadar kür yapıyoruz uzamıyor, eminim onlar hiç bi şey yapmıyordur :)) Ama sabırlı olursak bizim de öyle saçlarımız olacak inanıyorum ben :))
Eki Görüntüle 565459
ağzından bal damlıyor
2,5 olmasın 4 ay olsun, mart sonu uzun saç istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?