bende resım koymak istiyorum aama msj sayısı dolmuyo bıturlü
Eki Görüntüle 565592 Eki Görüntüle 565593 Eki Görüntüle 565594
pembeli az önce çektiğim,yanındaki beyazlı 1 ay önceki,sondaki beyazlı 2 ay önceki yanlış hatırlamıyorsam.ben uzama fark edemedim.siz ne dersiniz?
sıralaman çok güzel canım özel günleride baz alarak yapmaya çalış..ya bu arada bi arkadaş konu açmıştı şu kırık uçlar için keratin filan kullanmış yazdım bişiler ama hala ses yok konu açılalı çok olmuştu ondan sanırsam :44: eğer resim yüklerse ürünleri buraya eklicem bizde alıp kullanalım yıpranmış uç görmek istemiyorum artık yaaa yağda bi yere kadar vala
ooohh sacın uzadıya böle rahat rahat konusuyon benım marta kadar uzun sacım olsun gırer cıkar oynarım...
bu kadar bakıma yine uzamazsa naparım bilmiyorum
gerçi birşey yapmasamda uzuyor boyayalı 20 gün olmuştu nerdeyse 1 parmak dibim gelmiş
çam terebentinli şampuandan çok umutluyum
çoğu kişinin saçlarını kurutmuş ama benimkini yumuşacık yaptı valla
aaaaayyyyyyhhhh.... aynı ben, ben sacımı acmıyorum artık bılıyomusun hep toplu hep toplu... toplu bıle güzel olmuyo sacım yaaaa arkadaslarım topluyo onu da şööyyylee bı yana atıyolar her halı güzel yaa uzun sacın.sacımın bu kısa halini sevmedıgımden düzlestırmıyom bıle
valla bnmde kuruttu cnm....
uzar uzar ya mrali yüksek tutuyorz hem 20günde bi parmak dibin çıkmış bu gayet iyi bişi saçının boyalı olmasıda avantaj olmuş rahat görürsün uzamayı canım devam et pes etmek yok emin ol memnun kalacaksın
bu kadar bakıma yine uzamazsa naparım bilmiyorum
gerçi birşey yapmasamda uzuyor boyayalı 20 gün olmuştu nerdeyse 1 parmak dibim gelmiş
çam terebentinli şampuandan çok umutluyum
çoğu kişinin saçlarını kurutmuş ama benimkini yumuşacık yaptı valla
bakalım uzamaya etkisi olacak mı
resim çekeceğim 1 ay sonra ile karşılaştırırz beraber
uzar uzar ya mrali yüksek tutuyorz hem 20günde bi parmak dibin çıkmış bu gayet iyi bişi saçının boyalı olmasıda avantaj olmuş rahat görürsün uzamayı canım devam et pes etmek yok emin ol memnun kalacaksın
evet evet bekliyorz hiç değilse gelişmeleri söleyelimki sanada moral olsun gör uzadığını
Eki Görüntüle 565992 1 kasım 2012
Eki Görüntüle 565993 1 aralık 2012
az uzama vardı bende ymuk olan kısımların ucundan düzeltim..yani 1 cm daha kestim
böyle düzelte düzeltee devam edecem hadi hayırlısı diyelim
süper uzamışşşşşşşş
tşkler cnım bencede ama şimdi sanki uzaması durdu gibi geliyorrr anlamadım bendeee normal mi ki böyle olmasııı
buara küre ara verdimm acaba bu yüzden olabilir miii:18::18::18:
sakın sıkı toplama saçlarını, benim uzun saçlarımı sıkı toplamak mahvetti. şimdi de haftada 3-4 gün toplamak zorundayım 3er saat kadar, ama işim biter bitmez açıyorum. saçlarım uzunken sürekli toplardım, başta tokalara sığmayan saçlarım en son elimde kaldı. illa ki toplayacaksan gevşek topla. cılızlaşıyor saçlar topladıkça.
marta kadar belime gelse tamamdır benim için
oraya kadar çabuk gelirde sonrası gelmiyor tatlım yaa
canım zaten çok uzun saç istemiyorum ben
belime gelsin yeter
çok uzun saç istemiyorsun ama beline gelsin yeter mi :)
kız daha ne beline geldikten sonra
ben o bele ulaşan saça kurban olurum
haha
sen xayx ib saçlarını görmedin sanırım
ne güzel belinde hala uzatmaya çalışıyor
burda da çok gördüm popoya kadar saçlar
o bakımdan dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?