Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu kadar bakıma yine uzamazsa naparım bilmiyorum
gerçi birşey yapmasamda uzuyor boyayalı 20 gün olmuştu nerdeyse 1 parmak dibim gelmiş
çam terebentinli şampuandan çok umutluyum
çoğu kişinin saçlarını kurutmuş ama benimkini yumuşacık yaptı valla

ehehehe fena havalara girdim ben ama mümkün değil tabi marta kadar, ne kadar uzatabilirsem kar artık.
keşke bu bakımları saçımı kestirmeden bulsaymışım, gitti belimdeki caaanım saçlar, şimdi uğraş dur. en azından azar azar kestirip bakım yapar toparlardım saçları.

ooohh sacın uzadıya böle rahat rahat konusuyon benım marta kadar uzun sacım olsun gırer cıkar oynarım...

valla bnmde kuruttu cnm....

sakın sıkı toplama saçlarını, benim uzun saçlarımı sıkı toplamak mahvetti. şimdi de haftada 3-4 gün toplamak zorundayım 3er saat kadar, ama işim biter bitmez açıyorum. saçlarım uzunken sürekli toplardım, başta tokalara sığmayan saçlarım en son elimde kaldı. illa ki toplayacaksan gevşek topla. cılızlaşıyor saçlar topladıkça.

ufak bir alışverişe çıktım geldim. sıvı e vitamini aldım, bir sonraki kürümde az bişi de ondan katıcam elimde kalmazsa saçlar iyidir.

uzar uzar ya mrali yüksek tutuyorz hem 20günde bi parmak dibin çıkmış bu gayet iyi bişi saçının boyalı olmasıda avantaj olmuş rahat görürsün uzamayı canım devam et pes etmek yok emin ol memnun kalacaksın

bakalım uzamaya etkisi olacak mı
resim çekeceğim 1 ay sonra ile karşılaştırırz beraber

evet evet bekliyorz hiç değilse gelişmeleri söleyelimki sanada moral olsun gör uzadığını

marta kadar belime gelse tamamdır benim için

1 kasım 2012

1 aralık 2012

az uzama vardı bende ymuk olan kısımların ucundan düzeltim..yani 1 cm daha kestim
böyle düzelte düzeltee devam edecem hadi hayırlısı diyelim

süper uzamışşşşşşşş

tşkler cnım bencede ama şimdi sanki uzaması durdu gibi geliyorrr anlamadım bendeee normal mi ki böyle olmasııı

buara küre ara verdimm acaba bu yüzden olabilir miii:18::18::18:

valla benim de son 2-3 haftadır uzamadı gibime geliyor. ben de 2 haftalık dinlendirmeden sonra dün 2. kürü yaptım. inşallah uzamaya devam eder.

tşkler cnım bencede ama şimdi sanki uzaması durdu gibi geliyorrr anlamadım bendeee normal mi ki böyle olmasııı

buara küre ara verdimm acaba bu yüzden olabilir miii:18::18::18:

yok cnm benım sıkı degıl kıvırıp topluyom gevsek oluyo zaten....

çok uzun saç istemiyorsun ama beline gelsin yeter mi :)
kız daha ne beline geldikten sonra
ben o bele ulaşan saça kurban olurum

haha
sen xayx ib saçlarını görmedin sanırım
ne güzel belinde hala uzatmaya çalışıyor
burda da çok gördüm popoya kadar saçlar
o bakımdan dedim yani

haha
sen xayx ib saçlarını görmedin sanırım
ne güzel belinde hala uzatmaya çalışıyor
burda da çok gördüm popoya kadar saçlar
o bakımdan dedim yani

görmedim kız nereye resim koymuş bide benim topiğe koy dediydim
neeeee beline kadar mı valla saldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…