görmedim kız nereye resim koymuş bide benim topiğe koy dediydim
neeeee beline kadar mı valla saldırırım
Eki Görüntüle 561437 Eki Görüntüle 561438
kızlar bu da bugün 4.kürümü yaptım yıkadıktan sonra kendi dalgası hiç ellemeden çektim bide şimdi yorumlarınızı alayım..
yaa bide ben bööle eklicem arada lütfen yorum yapın bakayım uzuycak mı :26:
ay bana bir şeyler oluyorrr
Eki Görüntüle 565992 1 kasım 2012
Eki Görüntüle 565993 1 aralık 2012
az uzama vardı bende ymuk olan kısımların ucundan düzeltim..yani 1 cm daha kestim
böyle düzelte düzeltee devam edecem hadi hayırlısı diyelim
tşkler cnım bencede ama şimdi sanki uzaması durdu gibi geliyorrr anlamadım bendeee normal mi ki böyle olmasııı
buara küre ara verdimm acaba bu yüzden olabilir miii:18::18::18:
Eki Görüntüle 565992 1 kasım 2012
Eki Görüntüle 565993 1 aralık 2012
az uzama vardı bende ymuk olan kısımların ucundan düzeltim..yani 1 cm daha kestim
böyle düzelte düzeltee devam edecem hadi hayırlısı diyelim
ay bana bir şeyler oluyorrr
şimdi anladın umarım neden öyle dediğimi
herkesin uzun saç kavramı farklı olabiliyor
vay arkadaş noluyo burada resimlerim yayınlanmışnankör kedi olduk da saçımız uzun gene durmuyoz.. esmer kraliçe kız sen görüpde yorum yaptıydın ya bana ben onun için diğer sayfaya eklemedim bidaa foto ööle hatırlıyom :44:
şekerim yok yaa şakaydı o valla
canım sen bu topiğe eklemiştin zaten
kübrada merak edince bende resminin olduğu herhangi bir sayfayı söyledim görsün diye
o da alıntı yapmış senin mesajından
kimse resmini yayınlamadı yoksa
Merhaba kızlar, artık ben de sizler gibi saç uzatma amacı içerisindeyim! Geçen hafta salı günü, aptal gibi bir hevesle saçlarımı omuzlarıma kestirdim ve eve gittiğim an pişman oldum. Gitti güzel saçlarım, resmen zamanı geri almak istiyorum ama çare yokBu yüzden ben de sinemaki kürünü deneyeceğim inşallah 3 ayda omuzlardan bele getireceğim saçlarımı of offff
yaaaaaaaa zaten saçın beline kadarmış
yaaaaaaaa şekerim nankörüz valla nankör ama az bişi daha uzasın ayrılıcam aranızdan kimse sevmedi beni saçın uzun ne işin var burda oldum
ayrılma kuzum ya bana destek olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?