Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşkler cnım bencede ama şimdi sanki uzaması durdu gibi geliyorrr anlamadım bendeee normal mi ki böyle olmasııı

buara küre ara verdimm acaba bu yüzden olabilir miii:18::18::18:

canım aynen 2 hafta dınlendım dedım güya kür yapmadım bnmde durdu bı milim bile uzamadı küre ara verdıgımızden oldu...

Son düzenleme:
ay bana bir şeyler oluyorrr

şimdi anladın umarım neden öyle dediğimi
herkesin uzun saç kavramı farklı olabiliyor

vay arkadaş noluyo burada resimlerim yayınlanmış nankör kedi olduk da saçımız uzun gene durmuyoz.. esmer kraliçe kız sen görüpde yorum yaptıydın ya bana ben onun için diğer sayfaya eklemedim bidaa foto ööle hatırlıyom :44:

canım sen bu topiğe eklemiştin zaten
kübrada merak edince bende resminin olduğu herhangi bir sayfayı söyledim görsün diye
o da alıntı yapmış senin mesajından
kimse resmini yayınlamadı yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, artık ben de sizler gibi saç uzatma amacı içerisindeyim! Geçen hafta salı günü, aptal gibi bir hevesle saçlarımı omuzlarıma kestirdim ve eve gittiğim an pişman oldum. Gitti güzel saçlarım, resmen zamanı geri almak istiyorum ama çare yok Bu yüzden ben de sinemaki kürünü deneyeceğim inşallah 3 ayda omuzlardan bele getireceğim saçlarımı of offff

canım sen bu topiğe eklemiştin zaten
kübrada merak edince bende resminin olduğu herhangi bir sayfayı söyledim görsün diye
o da alıntı yapmış senin mesajından
kimse resmini yayınlamadı yoksa
şekerim yok yaa şakaydı o valla

canım hoşgeldin aramıza evet hepimizin geçtiği o berbat yoldan geçmişin sende :) ama umudunu yitirme sakın hepimiz iyi sonuçlar alıyoruz sende bakımlarını kürünü yap ve bizlerle paylaş çünkü olumlu ve doğru yönde yorumlar oluyo burda o yüzden dahada hoşuna gidip hevesle yapacaksın kürleri...

canım hoşgeldin aramıza evet hepimizin geçtiği o berbat yoldan geçmişin sende :) ama umudunu yitirme sakın hepimiz iyi sonuçlar alıyoruz sende bakımlarını kürünü yap ve bizlerle paylaş çünkü olumlu ve doğru yönde yorumlar oluyo burda o yüzden dahada hoşuna gidip hevesle yapacaksın kürleri...[/QUOTE]

yaaaaaaaa zaten saçın beline kadarmış

yaaaaaaaa zaten saçın beline kadarmış [/QUOTE]

yaaaaaaaa şekerim nankörüz valla nankör ama az bişi daha uzasın ayrılıcam aranızdan kimse sevmedi beni saçın uzun ne işin var burda oldum

yaaaaaaaa zaten saçın beline kadarmış

yaaaaaaaa şekerim nankörüz valla nankör ama az bişi daha uzasın ayrılıcam aranızdan kimse sevmedi beni saçın uzun ne işin var burda oldum [/QUOTE]

ayrılma kuzum ya bana destek olursun :)

yaaaaaaaa şekerim nankörüz valla nankör ama az bişi daha uzasın ayrılıcam aranızdan kimse sevmedi beni saçın uzun ne işin var burda oldum

ayrılma kuzum ya bana destek olursun :)[/QUOTE]

yok tatlım yaa şaka ben hiç gidermiyim saçım iyce uzasada burdayım baksana saat kaç ben hep burdayım bağımlı oldum resmen

ayrılma kuzum ya bana destek olursun :)

yok tatlım yaa şaka ben hiç gidermiyim saçım iyce uzasada burdayım baksana saat kaç ben hep burdayım bağımlı oldum resmen [/QUOTE]

ah sen mi ben mi :))))

alıntıların baslarındakı kodlar karısmıs msj yazarken sanırım kübra ve xayx ın msjlar bırbırıne gırmış anlamadım:)))

kızlar bende sınamekı ve yaglara devam edıyım dıyorum gidim bari bemix badem yagı sarmasıklı sampuan:) falan alım.....

Bende varimm kizlarr kendimi bildim bileli saclarim hep kalcamdaydi.bi hevesle bende arkasi kisa onu uzun yaptirdim wictoria modeli ama eve geldigim an pisman oldum sacimin arkalari resmen ensemde:2:.uzatmam lazim hemeeennn eski saclarimi geri istiyorummm hemeeeeennn.nasi yapicaz ben sadece badem yagi kullaniyorum.agran yagini burda arastirip buldum ama alamadim biturlu cikip.napiyoruz kizlar??biseyler deneyipte uzatan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…